Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(femme @ 2014 06 09, 13:59)
ane biggrin.gif mat aš savo stilių įsivardinau kaip "lengvą" klasiką biggrin.gif

na as nesakiau kad sunki, o tikra klasika biggrin.gif nesakiau, kad negrazu 4u.gif

Zalia Ruta, taigi pas Dariu irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 09, 14:33)
Niekas nepataria kur vonios baldus uzsakyti verysad.gif niekas nedaret? unsure.gif

Aukščiau nurodytas baldininkas mačiau, kad daro ir vonios baldus.
Aš nedariau, nes už elementarią spintutę iš masyvo paskaičiavo 2000 Lt smile.gif nusipirkau antikvariate spintutę, o praustuvai be spintutės, tiesiog pakabinti, tik reikėjo į sifonus investuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 06 09, 14:37)
Femme, labai grazu thumbup.gif  melyna - super spalva mirksiukas.gif  pas mus 1 sofa melyna  wink.gif

bet kaip sunku tokią "tikrą" royal blue surast doh.gif tai į žydrumą, tai į žalsvumą, per šviesi, per tamsi, per ryški doh.gif
dabar tiek pat vargsiu kol kilimėlį tinkamą surasiu, bet man patinka tas procesas wub.gif su vyru pakalbėjom, kad šitoje svetainės erdvėje betrūksta vieno didelio paveikslo ir laikrodžio. Ir kažkaip liūdna pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Carpe diem tiesiog mano mintis išsakė dėl langų neapstatymo ir dėl suoliuko spalvos.
Įspūdingi vitrininiai langai, kaip ir vaizdas pro juos. Labai dailus šviestuvas-sietynas, kur pirkote?
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Norėjau paklausti, ar voniose kas nors kabinate klasikinio tipo gyvatukus. Ir jei taip, tai kur juos perkat. Mums porą vietų dizainerė parodė, bet ten kainos tokios, kad gyvenam be gyvatukų blink.gif biggrin.gif

Dar norėjau pagirti Femme židinį, labai jaukiai atrodo. Ir ta pakartota židinio apdaila ant baldo virš sofos, man labai gražu. Graži medžio spalva.

Kalbėjot apie itališką santechniką, mes irgi susidėjom savo vonioje ir vaikų, o pirmo aukšto svečių duše dėjom vokišką. Tai ta itališka man šimtą kart gražesnė ir mielesnė, net vanduo kažkaip kitaip bėga lotuliukas.gif Nežinau, kaip bus su kokybe, nes naudojam dar tik pusmetį. Bet irgi labai skiriasi, priklausomai nuo kainos. Vaikų vonioje pigesnė, o mūsų daug brangesnė, nors tos pačios firmos, tai mūsų vonioje ir jaučiasi iš karto, kad kita kaina.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 09, 14:42)
. Labai dailus šviestuvas-sietynas, kur pirkote?

Auster balduose, amerikonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 09, 14:42)
Ir kažkaip liūdna pasidarė biggrin.gif

Liūdna, taip, bet KOKS rezultatas wub.gif . O kaip su eksterjeru? Tenai galėsit tobulinti iki begalybės - ten kur kas ilgesnis kūrybinis procesas smile.gif .
Beje, o kas sukūrė tuos židinio ir suoliuko raižinius? Jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 birželio 2014 - 13:49
QUOTE(vakare @ 2014 06 09, 14:44)

Norėjau paklausti, ar voniose kas nors kabinate klasikinio tipo gyvatukus. Ir jei taip, tai kur juos perkat. Mums porą vietų dizainerė parodė, bet ten kainos tokios, kad gyvenam be gyvatukų  blink.gif  biggrin.gif

o kokie tie klasikiniai? Mes kažką tarpinio radom, kad akių nerėžtų, kaina nesikandžioja, bet čia ne tie tikrieji gyvatukai, kur vanduo iš krano praeina, jie sujungti su šildymo sistema, kaip radiatoriai ir dar padaryti elektros tenai jei reik kada vasarą.
http://s95.photobuck...d...?sort=2&o=1
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 06 09, 14:46)
O kaip su eksterjeru? Tenai galėsit tobulinti iki begalybės - ten kur kas ilgesnis kūrybinis procesas  smile.gif .
Beje, o kas sukūrė tuos židinio ir suoliuko raižinius? Jūs?

oi ne, ne aš. dizainerė, kuri man užrodė baldininką. Jie padaryti taip, kad galėčiau nuimt ir palikt vien medį, arba uždėt kitus, jei nusibos.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 09, 14:57)
Jie padaryti taip, kad galėčiau nuimt ir palikt vien medį, arba uždėt kitus, jei nusibos.

Labai geras sprendimas thumbup.gif . Iš kokio masyvo visa tai? Virtuvė - koks masyvas?
Atsakyti
Aš įsivaizduoju kažkokį tokį, tik ne geltoną, o sidabro spalvos. Na kad ne visai chromas būtų, bet toks šiek tiek kitoks būna atspalvis, gal nikelis vadinasi.
Šitas prekiauja ir lietuviai, bet kainos, tai doh.gif

http://www.gaiamobil...e.php?IDSito=2#
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 09, 15:02)
kokio masyvo visa tai? Virtuvė - koks masyvas?

virtuvė beržo masyvas, židinys ir suoliukas ąžuolo masyvas kombinuotas su ąžuolo lukšto faneruote.
Atsakyti
ziuriu pas Femme, vonioj stalvirsis is plyteliu kaip pas mus bute bigsmile.gif mums tos mazos pleles taip pasiteisino, kad ir musu vonia name darysime panaisia wub.gif

stilingi namai wub.gif
Atsakyti