Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 09, 19:43)

nebūnu aš ten, kaip kainą sužinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 06 09, 19:03)
nebūnu aš ten, kaip kainą sužinot g.gif

Parasyk jiems, as jiems del vonios ir virtuvinio maisytuvo rasiau, gavau atsakyma su kainom ir nuolaidom.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(femme @ 2014 06 09, 16:04)
virtuvė beržo masyvas, židinys ir suoliukas ąžuolo masyvas kombinuotas su ąžuolo lukšto faneruote.

Norėjau paklausti, ar dažnai kuriat židinį blush2.gif Niekaip negali įtikinti MB dėl medinės židinio apdailos doh.gif gal medis kaip nors specifiškai ruošiamas, gal yra kokie kiti niuansai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 06 09, 22:23)
Sveiki  4u.gif
  Norėjau paklausti, ar dažnai kuriat židinį  blush2.gif  Niekaip negali įtikinti MB dėl medinės židinio apdailos  doh.gif  gal medis kaip nors specifiškai ruošiamas, gal yra kokie kiti niuansai  g.gif

pakankamai biggrin.gif man keista tokia baimė - negi atrodo, kad gali kaisti medis ar užsidegti? Anga apkraštuota marmuru, o ten kur prasideda medis jau ir plikai rankai nekaršta. Židinys išmūrytas iš šamotinių plytų, "apvilktas" specialia nedegia plokšte ir ant jos dar natūraliai paliekant kelių cm tarpus dėta apdaila.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 09, 23:51)
pakankamai biggrin.gif man keista tokia baimė - negi atrodo, kad gali kaisti medis ar užsidegti? Anga apkraštuota marmuru, o ten kur prasideda medis jau ir plikai rankai nekaršta. Židinys išmūrytas iš šamotinių plytų, "apvilktas" specialia nedegia plokšte ir ant jos dar natūraliai paliekant kelių cm tarpus dėta apdaila.

Pagal mano MB tai tas medis neatlaikys karščio, trūkinės ir pan. doh.gif kaip aš sakau "senų pažiūrių ir stereotipų" , bet va niekaip neperkalbu.
Jei teisingai supratau tai lieka tarpas tarp sienos ir apdailos, o viršutinis "karnyzas" taip pat nesiremia prie sienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 06 09, 23:21)

Jei teisingai supratau tai lieka tarpas tarp sienos ir apdailos, o viršutinis "karnyzas" taip pat nesiremia prie sienos  g.gif

tarpas lieka tarp sienos ir panelių, bet net ne dėl kaitimo, o dėl elementarių montavimo dalykų. Karnizas į sieną remiasi, bet ta siena (gipsu apsiūtas kaminas, gipsas dar gi suktas ant metalinio profilio, todėl ne prie pat kamino), patikėkit, šaltesnė už lavoną biggrin.gif
Atsakyti
na kolegės patarkit smile.gif

user posted image

mūsų pusiau gatavas namas. Apdaila bus raudono klinkerio plytelė su balta fuga . Kairėje matosi terasos langas.. galvoju dėt plyteles ( medžio jau atsikandau pirmam name smile.gif) kokios spalvos dėt? smile.gif galvoju ar surizikuot dėt kokias margas? ar visgi vienspalves..
ar pasiduot praktiškumui 200 proc ir susidėt tokias ?

user posted image

žinau, kad medis natūralu , faina ir tt... bet nebenoriu tarnaut namui.. užniso tepliot maumedinę terasą doh.gif .. o dar šunys kampus nuėda pastoviai unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 10, 08:17)

user posted image

mūsų pusiau gatavas namas. Apdaila bus raudono klinkerio plytelė su balta fuga . Kairėje matosi terasos langas.. galvoju dėt plyteles ( medžio jau atsikandau pirmam name smile.gif) kokios spalvos dėt? smile.gif galvoju ar surizikuot dėt kokias margas? ar visgi vienspalves..
ar pasiduot praktiškumui 200 proc ir susidėt tokias ?

user posted image

žinau, kad medis natūralu , faina ir tt... bet nebenoriu tarnaut namui.. užniso tepliot maumedinę terasą  doh.gif .. o dar šunys kampus nuėda pastoviai  unsure.gif  smile.gif

Ne į temą tongue.gif
Bet kaip aš tau pavydžiu pušų kieme wub.gif nerealiai gražu, jau užuodžiu kaip kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 10, 09:17)
žinau, kad medis natūralu , faina ir tt... bet nebenoriu tarnaut namui.. užniso tepliot maumedinę terasą  doh.gif .. o dar šunys kampus nuėda pastoviai  unsure.gif  smile.gif

o plyteles šluosit, plausit min. kas savaitę, jei norėsit padoraus vaizdo, šveisit tarpus užsinešusius purvu tongue.gif medinės terasos atveju visos dulkės ir šiukšlės į tarpus subyra biggrin.gif

be lentų man dar labai gražu tos provansinės terakotos plytelės, sudėtos rombu wub.gif o molis daug šiltesnė medžiaga už akmens masę.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 birželio 2014 - 10:38
Juratele2006, bet tai kam cituoti visą "paklodę", juo labiau, kad ir pasakyt į temą nėra ką doh.gif . Apsunkinat skaitymą, teršiat temą. Geriau jau gražių vaizdelių įkelkit, kuriems surasti turit talentą smile.gif .
Atsakyti
femme pas mane dabar prie įėjimo sudėtos tokios panašios kaip jūsų sudėtos trečios tik dar margesnės.. nusiurbiu su siurbliu ir nuplaunu kai reikia smile.gif visa priežiūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 10, 09:17)

mano asmenine nuomone, tai nors ir ne medines, bet lentos graziau jusu atveju ziuretusi 4u.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 10, 10:51)
Bet kaip aš tau pavydžiu pušų kieme  wub.gif  nerealiai gražu, jau užuodžiu kaip kvepia  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet erkiu kaip baisu unsure.gif

pas mumis virtuve jau siandien atvaziuoja likusi, nu koleges spauskit kumscius biggrin.gif femme jeigu ka, tai cia tikrai nevarau ant baldziaus wink.gif bet jeigu nera ka veikt, tai gali ir sita perduoti wink.gif
Atsakyti