Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

vėl įdedu savo nusižiūrėtą lempą jūsų teismui.. niekaip ji man iš galvos neišeina smile.gif . Atrodo taip liptų virš mūsų kreminės salos su bronzinės rankenėlėm.. ryt , bijau,kad grįšiu ją nusipirkus doh.gif ..tik galvoju ar pirkt vieną ar dvi g.gif .. yra lyg viena 4 cm skersmens didesnė. bet kažkaip galvoju dvejos virš 150cm salos būtų geriau

user posted image

ryt važiuosiu ir klozetų rinktis cool.gif su maišytuvais bus sunku ..aš tik su Grohe visą gyvenimą draugauju
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 05, 21:35)
..tik galvoju ar pirkt vieną ar dvi  g.gif .. yra lyg viena 4 cm skersmens didesnė. bet kažkaip galvoju dvejos  virš 150cm salos būtų geriau

aš tik už dvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 05, 21:38)
aš tik už dvi 4u.gif

nu va ir aš už dvi drinks_cheers.gif ...tikiuos eis antrą užsakyt.. neis, vis tiek ją imsiu... terasoj pasikabinsiu smile.gif

jei kas ieško tapetų su gėlėm..
žiauriai graži kolekcija York gamintojo Walvery classic ir Walvery cottage albumai .. maniškis iš classic, vadinasi Forever Yours wub.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 05 birželio 2014 - 21:01
QUOTE(vida777 @ 2014 06 05, 17:44)
As, pvz. savo ~40kv.m. svetaineje lubu apvadus daziau sienu spalva, o ne balta.

labai butu idomu pamatyti bigsmile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 05, 18:10)
O reikia baldininkui tikslaus pvz

oi tas baldininkas doh.gif biggrin.gif

labai grazi lempa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 05, 21:43)
jei kas ieško tapetų su gėlėm..
žiauriai graži kolekcija York gamintojo  Walvery classic ir Walvery cottage albumai .. maniškis iš classic, vadinasi Forever Yours  wub.gif  smile.gif

Kur? O kainos?

As tai norec viso miegamojo tokios saldaus su kvietkais, bet susinervinau vakare juodai, kad mano visi norai per brangus. Tiksliau atlyginimai per mazi. Toki ciotka vaiku kabariui projekta turiu, ale bus brangiau uz virtuvini, rupus miltai.

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 06 05, 22:01)

oi tas baldininkas  doh.gif  biggrin.gif

nu, keistuolis drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 06, 00:49)
Kur? O kainos?

Dubingiuose. kaina tikrai nemaža - 279 lt rulonas . bet aš vieną sieną 5 kv teklijuosiu, tai leidau sau paišlaidaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 08:05)
Dubingiuose. kaina tikrai nemaža - 279 lt rulonas . bet aš vieną sieną 5 kv teklijuosiu, tai leidau sau paišlaidaut  smile.gif

galima bandyt dar pravers senukų ir ermitažo katalogus - bernų kambariui labai mielus dryžuotus popierinius radau, nesiskyrė nuo domus salonų, o kaina 29 už ruloną biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 06, 08:13)
galima bandyt dar pravers senukų ir ermitažo katalogus - bernų kambariui labai mielus dryžuotus popierinius radau, nesiskyrė nuo domus salonų, o kaina 29 už ruloną biggrin.gif

Ermitažo visus katalogus perverčiau skersai išilgai smile.gif sau į miegamąjį rasiu ten ir vaikams rasiu manau... bet va į svetainę neradau schmoll.gif .. labai mažai pas juos tapetų su gėlėm

tuoj varysiu klūzų rinktis smile.gif .. kaip jaudinuos hihihi.gif smile.gif

ar kas bandė siųstis užuolaidas iš užsienio portalų pvz ? vakar pagooglinau , tų pačių tapetų gamintojai siūlo gatavas užuolaidas. galvoju gal surizikuot bent virtuvei parsisųst g.gif

pvz tokias

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 birželio 2014 - 07:22
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 08:19)
ar kas bandė siųstis užuolaidas  iš užsienio portalų pvz ? vakar pagooglinau , tų pačių tapetų gamintojai siūlo gatavas užuolaidas. galvoju gal surizikuot bent virtuvei parsisųst  g.gif

Aš siunčiausi tik medžiagą per ebay, pirma retroformoj apsižiūrėjau, o tada ir nusipirkau, mokėjau už 2 metrus tiek, kiek čia vienas metras kainuoja smile.gif
Manau, kad ir tapetų taip galima paieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 06, 08:43)
Aš siunčiausi tik medžiagą per ebay, pirma retroformoj apsižiūrėjau, o tada ir nusipirkau, mokėjau už 2 metrus tiek, kiek čia vienas metras kainuoja  smile.gif

tai va mano nusižiūrėta medžiaga 179 lt/m. kosmosas.. o kad ir tas pats Wavelry gamintojas gatavų siūlo už tikrai mažesnę kainą .. galvoju virtuvėj visai gal surizikuočiau tokį virš lango parsisųsti .. o tapetas toks pats man rulonas 99 dol kainuotų iš užusienio.. su parsiuntimu ne ką pigiau būtų gavęsi
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 08:46)
tai va mano nusižiūrėta medžiaga 179 lt/m. kosmosas.. o kad ir tas pats Wavelry gamintojas gatavų siūlo už tikrai mažesnę kainą .. galvoju virtuvėj visai gal surizikuočiau tokį virš lango parsisųsti .. o tapetas toks pats man rulonas 99 dol kainuotų iš užusienio.. su parsiuntimu ne ką pigiau būtų gavęsi

Tai va va, kad kainelės, William Morris medžiaga tai iš viso 300 Lt/m, dar tolimesnis kosmosas biggrin.gif
Aš bandyčiau siųstis, jei reiktų tokios užuolaidėlės, nu kas su ja gali būt blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 05, 11:01)
ar dar kas nors pastatomus stato šiais laikais?

pas mumis bus pastatomi, bet tikrai ne po 2 stukas :DDDDD

QUOTE(juratele2006 @ 2014 06 05, 11:05)
Pasirodysiu ka vakar "nukoviau" 

wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 06 06, 00:49)
nu, keistuolis drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

ne tas zodis biggrin.gif tikiuosi kad galutinis produktas atpirks ta jo keistuma biggrin.gif bet kartais prisipazinsiu jau nervina

QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 06, 08:43)

as pirkau tapetus is wallpeperdirect, pirma meginuka atsisiunciau, veliau jau visam namui ir neapvyle, o kaina tikrai ne dubingine biggrin.gif
Atsakyti