Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos ir gerbėjai

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 06 06, 10:10)

ne tas zodis biggrin.gif tikiuosi kad galutinis produktas atpirks ta jo keistuma biggrin.gif bet kartais prisipazinsiu jau nervina
biggrin.gif

oi kaip negražu apkalbinėt biggrin.gif pas mane šiandien atvažiuoja, galiu ir perduot devil.gif kad man spintą iškart darytų, o jūsų baldai palauks hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 06 birželio 2014 - 09:28
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 08:19)
ar kas bandė siųstis užuolaidas  iš užsienio portalų pvz ? vakar pagooglinau , tų pačių tapetų gamintojai siūlo gatavas užuolaidas. galvoju gal surizikuot bent virtuvei parsisųst  g.gif

Aš siunčiausi iš JAV per tarpininkes prieš pora metų. Kokybė tikrai nenuvylė, kaina gatavų gavosi pigiau nei LT vien medžiaga kainuotų. Gali būti minusas arba pliusas, kad daugeliu atveju panelės gana siauros, t.y. platiems langams tenka kabinti kelias šalia. Ilgiai pasirinktinai keli standartiniai.
Siunčiaus iš čia : http://www.jcpenney....i...&cmJCP_C=D1
Atsakyti
Kazkoks pagyvejimas temukej, vos speju skaityt. Na man mano berniuko kambary patinka variantas i nisa kabinta dienine ir tada romanete - na kuta leidau sau pakabint smile.gif ir apacia bangelem, bet neatrodo per saldziai smile.gif ir toks variantas kad netrukdo jokiai veiklai, kuklus gaunasi. beje, miegamojo romanete plati - 2,5 m atrodo, tai kad nebutu toks kaip blynas, siuveja rekomendavo krastuoti kita medziaga juostuota, tai optiskai sumazejo, isiremino.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 06, 10:27)
oi kaip negražu apkalbinėt biggrin.gif pas mane šiandien atvažiuoja, galiu ir perduot devil.gif kad man spintą iškart darytų, o jūsų baldai palauks hihihi.gif

apkalbet neapkalbam, cia faktas tongue.gif o perduoti galesiu pati ir as jam rytoj, jei prisiruos.... virtuve jau turejo stoveti geguzes pradzioje....
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 06 06, 10:27)
Aš siunčiausi iš JAV per tarpininkes prieš pora metų. Kokybė tikrai nenuvylė, kaina gatavų gavosi pigiau nei LT vien medžiaga kainuotų. Gali būti minusas arba pliusas, kad daugeliu atveju panelės gana siauros, t.y. platiems langams tenka kabinti kelias šalia. Ilgiai pasirinktinai keli standartiniai.
Siunčiaus iš čia : http://www.jcpenney....i...&cmJCP_C=D1

drinks_cheers.gif dėkui smile.gif o kaip sujungtos atrodo? aš irgi pagrinde randu 60 inch trumpumo, man bent 80 reikėtų.. galvojau irgi jungt, bet suabejojau ar gerai atrodys

amazon.com radau kelias tinkamas bet ne visi siunčia į Lietuvą

aš svaigstu nuo medinių žaliuzių smile.gif galvoju jei viršuj uždėt trumpas užuolaidėles, gal visai nieko būtų g.gif .. čia virtuvėj galvoju ir vaikų kambariuose

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 06 06, 10:38)
apkalbet neapkalbam, cia faktas tongue.gif o perduoti galesiu pati ir as jam rytoj, jei prisiruos.... virtuve jau turejo stoveti geguzes pradzioje....

oi ponička kaip punktualiai norit biggrin.gif man virtuvė ar ne 4 mėn. nuo sutarto termino stovėjo biggrin.gif jei rimtai - tikrai neprasidėčiau su juo, jei spaustų laikas, bet kai nedega, tai irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 10:40)
drinks_cheers.gif  dėkui smile.gif o kaip sujungtos atrodo? aš irgi pagrinde randu 60 inch trumpumo, man bent 80 reikėtų.. galvojau irgi jungt, bet suabejojau ar gerai atrodys

trumpumo ar siaurumo? g.gif nes iš ilgio tai tikrai nieks nejungia, nebent viršuj su karūna apžaist, apačioje su kantu
... O jei pločio trūksta, tai ne bėda dvi susiūt, tarp klosčių nesimato.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 06, 10:46)

trumpumo ar siaurumo? g.gif nes iš ilgio tai tikrai nieks nejungia, nebent viršuj su karūna apžaist, apačioje su kantu
... O jei pločio trūksta, tai ne bėda dvi susiūt, tarp klosčių nesimato.

pločio pločio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 06 06, 10:38)

Ar čia apie Darių kalba eina?... blush2.gif Na man tai viską laiku pagamino, dar pora klijenčių žinau, kad irgi laiku... net pats turėjo sandėliuot, nes negalėjom priimti..
O jeigu keistumu vadinate tai, kad baldininkas prašo konkretaus pavyzdžio to, ką klijentas nori gamintis, nieko keisto tame nematau... Bent kiek man sakės, jis gamintojas, o ne dizaineris bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 06 06, 10:46)
oi ponička kaip punktualiai norit biggrin.gif man virtuvė ar ne 4 mėn. nuo sutarto termino stovėjo biggrin.gif jei rimtai - tikrai neprasidėčiau su juo, jei spaustų laikas, bet kai nedega, tai irnesakyk.gif

na man kad degt tai irgi nedega, bet turint omenyje, kad dar melejona baldu pas ji gamintis norejome, tai biski smagu butu, kad judetu reikalai ir pas mus, o ne tik pas jo kitus objektus biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 06 06, 10:53)
Ar čia apie Darių kalba eina?... blush2.gif Na man tai viską laiku pagamino, dar pora klijenčių žinau, kad irgi laiku... net pats turėjo sandėliuot, nes negalėjom priimti..
O jeigu keistumu vadinate tai, kad baldininkas prašo konkretaus pavyzdžio to, ką klijentas nori gamintis, nieko keisto tame nematau... Bent kiek man sakės, jis gamintojas, o ne dizaineris  bigsmile.gif .

jo apie ji, na musu atveju veluoja ir stipriai, bet nieko nepadarysi, nera kur detis....
jis vis sako jusu didele ir sudetinga virtuve, bet tikiu kad sian ar rytoj kazka vel pajudins dar...
o del keistumo, tai kiekvienas mes esam keisti, tai nereikia cia isvedineti teoriju biggrin.gif niekas ant jo nevaro biggrin.gif as kazkaip tikiu, gal ir naiviai, bet paziurejus jusu virtuves, kad musu galutinis vaizas atpirks visus siuos liapsusus biggrin.gif panaisiai kaip gimdymo skausma naujagimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 06 06, 10:40)
aš svaigstu nuo medinių žaliuzių smile.gif user posted image

Ir aš užsimaniau, tokios plačios tirkai gerai atrodo thumbup.gif
Į virtuvę ko gero pats tas būtų, niekaip medžiagos romanetei neišrenku, tai būtų sprendimas smile.gif Bet va dėl vonios abejoju dėl drėgmės, ko gero negerai, ane? langas netoli dušo ir beveik visada būna aprasojęs, tai ir žaliuzės būtų aprasojusios kasdien g.gif
Atsakyti
merginos o kaip pas jus langokrasciai apipavidalinti? nes as kiek ziuriu siuose interjeruose balti apvadai visur... tos zaliuzes is dalies taip ispudingai jauciu ir atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 06 06, 11:05)
na man kad degt tai irgi nedega, bet turint omenyje, kad dar melejona baldu pas ji gamintis norejome, tai biski smagu butu, kad judetu reikalai ir pas mus, o ne tik pas jo kitus objektus biggrin.gif
jo apie ji, na musu atveju veluoja ir stipriai, bet nieko nepadarysi, nera kur detis....
jis vis sako jusu didele ir sudetinga virtuve, bet tikiu kad sian ar rytoj kazka vel pajudins dar...
o del keistumo, tai kiekvienas mes esam keisti, tai nereikia cia isvedineti teoriju biggrin.gif niekas ant jo nevaro biggrin.gif as kazkaip tikiu, gal ir naiviai, bet paziurejus jusu virtuves, kad musu galutinis vaizas atpirks visus siuos liapsusus biggrin.gif panaisiai kaip gimdymo skausma naujagimis  biggrin.gif

Matyt supuolė visos supermamos, nebespėja jau žmogus smile.gif . Jus jau tris laukiančias suskaičiavau, dar viena žemietė laukia, bet jai jau pagaminta virtuvė ir sandėliavosi kelis mėnesius pas jį, dabar montavimo stadija - vis tiek laiko atima. Į pajūrį dirbti jis važinėjas tik savaitgaliais, nes darbo dienom nėr kada... O kiek dar nežinau...
Panašu, kad visom sako, kad jų virtuvės didelės ir sudėtingos lotuliukas.gif . Bet, kaip kažkada yra minėjęs, paprastų, nesudėtingų,negražių baldų jis net napsiima gaminti - nenori savo markės gadinti biggrin.gif . Todėl tikrai manau, kad galutinis rezultatas Jums tikrai atpirks visus "skausmus" mirksiukas.gif .
Dėl kiekvieno mūs keistumo - 100% drinks_cheers.gif . Kitaip liūdna būt gyvent biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 06, 11:17)
Bet va dėl vonios abejoju dėl drėgmės, ko gero negerai, ane? langas netoli dušo ir beveik visada būna aprasojęs, tai ir žaliuzės būtų aprasojusios kasdien  g.gif

Ar langas medinis? Jei taip, tai dėl jo nebijot? Jei dėl lango nebijot, tai ko bijoti dėl žaliuzių? Juk jos masyvo turėtų būti, ar ne? Impregnuotos ir visa kita - galvoju, kad nepakenktų joms rolleyes.gif .
Atsakyti