Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(oaze 2 @ 2014 06 11, 22:14)
Dinleras ( mums 2 suaugė+2 vaikai kainavo apie 3500lt)

tai ir yra reali jo kaina ir bus vertas kiekvieno lt 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 06 11, 21:14)
Na jei vaiksciosit po agenturas, zinome geru kainu negausit  4u.gif  Turit kontaktuoti su agentu el. laiskais arba telefonu, pati stebeti kainas.

Poilsinė 7 dienų / 6 nakvynių kelionė lėktuvu į Turkiją su apgyvendinimu 5 žv. viešbutyje ALAN XAFIRA ir maitinimu VISKAS ĮSKAIČIUOTA: 1999 Lt už 3449 Lt kainuojančią kelionę birželio 29 – liepos 5 d., liepos 6–12 d.

Kaina vaikui: iki 15 metų pirmam vaikui – 799 Lt, antram vaikui – 799 Lt (mokama agentūroje). Maksimalus apgyvendinimas kambaryje: 3 suaugę arba 2+2. Naujas 5 žv. viešbutis „Alan Xafira", įsikūręs net 45 000 m2 teritorijoje, duris poilsiautojams atvers jau šį birželį

Mačiau smile.gif Būtų tikę birželio 29 – liepos 5 d., bet nebėra tai datai, o kitos netinka. Be to, jis atidaromas tik šį birželį, tai iš vienos pusės pliusas, o iš kitos visiškas minusas: komanda nesusidirbusi, bus kas nepabaigta, nesustyguota, atsiliepimų jokių. Tai kas paveiksliuke gali toli nuo realybės būti.

Aš ir vaikščiojau, ir el. paštu klausiau, ir telefonu kalbėjausi - nepadėjo biggrin.gif Dar tiesa pažįstama dirba GO PLANET, tai sakė, kad gerų pasiūlymų nerasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2014 06 11, 22:27)
Mačiau smile.gif Būtų tikę birželio 29 – liepos 5 d., bet nebėra tai datai, o kitos netinka. Be to,  jis atidaromas tik šį birželį, tai iš vienos pusės pliusas, o iš kitos visiškas minusas: komanda nesusidirbusi, bus kas nepabaigta, nesustyguota, atsiliepimų jokių. Tai kas paveiksliuke gali toli nuo realybės būti.

Aš ir vaikščiojau, ir el. paštu klausiau, ir telefonu kalbėjausi - nepadėjo biggrin.gif Dar tiesa pažįstama dirba GO PLANET, tai sakė, kad gerų pasiūlymų nerasta  schmoll.gif

Didziausias pliusas, kad 99 proc kad neatidarys ir pasiulys geresni ax.gif

Na bet jei tai datai nera, tai nieko gero... Turbut, nebeklausinekit kas kiek mokejo per isankstinius- pirkit ka issirinkot ir laukit atostogu cool.gif nes na ka jau dabar - atostogu reikia- kartais tenka ir permoketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 06 11, 22:37)
Didziausias pliusas, kad 99 proc kad neatidarys ir pasiulys geresni  ax.gif

Kodel? Mes darbe atidarinejome objekta - vakare - griuvesiai, rytdianai 11 val., grozis, -atsidarome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 06 11, 22:53)
Kodel? Mes darbe atidarinejome objekta - vakare - griuvesiai, rytdianai 11 val., grozis, -atsidarome biggrin.gif

Turkai su datom susipyke ir pernai, berots vienas 3 men velavo atsidaryti viesbutis Zen the INN is ecotravel pls, ir remomtu nebaigia iki sezono pradzios, na tokie jau jie wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites as nesuprantu is kur jus tokias kainas matot? As nuejau i agentura klausiu ar imanoma uz 4500-5000lr Rugpjuti pailseti turkijoj 2 suauge ir vienas vaikas 3m. Man nusijuoke ir pasake,juokaujat? vienam zmogui skaiciuokit 1700-2000lt Tai ar as ieskot nemoku tu pasiulimu ar papuoliau pas nenoriai bendraujancia darbuotoja. g.gif

QUOTE(pukepuke @ 2014 06 11, 22:15)
na vau, uz 3500Lt keturiems, suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 11 birželio 2014 - 23:01
QUOTE(Zylute1 @ 2014 06 11, 19:59)
gražus komentaras  4u.gif

jei aš mėgstu baltą vyną, o kiti raudoną - tai dar bereiškia, kad mes priešai  mirksiukas.gif

pasyvus ar aktyvus poilsis Turkijoje, koks skirtumas, bet vis tiek gi mus vienija Turkija  tongue.gif
friends.gif  būkim draugiškos

drinks_cheers.gif

QUOTE(Euforija911 @ 2014 06 11, 23:01)
Sveikos mergaites as nesuprantu is kur jus tokias kainas matot? As nuejau i agentura klausiu ar imanoma uz 4500-5000lr Rugpjuti pailseti turkijoj 2 suauge ir vienas vaikas 3m. Man nusijuoke ir pasake,juokaujat? vienam zmogui skaiciuokit 1700-2000lt Tai ar as ieskot nemoku tu pasiulimu ar papuoliau pas nenoriai bendraujancia darbuotoja. g.gif

Man irgi labai smalsu, nes kai paskaitinėju, kokias kainas už poilsį Turkijoje kai kurios merginos pamini, tai net pavydu blush2.gif O 3500 Lt keturiems asmenims man išvis atrodo kaip iš fantastikos filmo smile.gif Juk ir skrydis, ir viešbutis įskaičiuoti. Palangoje be šansų už tokią sumą taip karališkai paatostogauti biggrin.gif

Euforija911, 3 metų vaikui tikrai nekainuos tiek pat, kiek suaugusiam. Tai gal ir tilptumėte į 5000 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Sumastem ir mes islekti kazkur pailseti. Svarstem Turkija, ar Kreta, bet kadangi finansai spaudzia, reikes rinktis Turkija. Atostogu turim nuo rytojaus iki liepos vidurio, tai galim bet kada islekti. Vaziuojam 3-4 suauge. Norim AL ir kazkaip butu faina, kad papludimys netoli butu. Gal teko kazkam siemet vaziuoti per beta, grupini i OBA Time 4zv, Happy Elegant Hotel, Kleopatra Micador, RHEME BEACH, ELYSEE HOTEL 4zv? Kuri rinktumetes? Kainos visu 999-1399 zmogui. Isrankus nesam, bet vistiek nesinoretu patekti bet kur. Negasdina ir is Varsuvos skrydis, galim ir iki ten nusigauti, jeigu kaina butu mazesne.

Pati esu buvus 2 kartus Turkijoje. Kemeras - Orange county hotel - pries 4m jis tikrai buvo geras. Ir maistas geras, ir pasirinkimas didelis ir a la carte restoranu daug, teritorija su baseinais didele, tiltelis i jura - kadangi papludimys is akmenuku - teko maudytis nuo tiltelio lipant; animacija, viskas tobulai. Aisku ir kaina jo didele turbut. Bet kadangi kelione buvo laimeta, tai net neisivaizdavau tada tos kainos.
Alanijos - praeitais metais - Xperia Saraya beach hotel - buvo tik ka po renovacijos - kaip ir visada Turkijoje, puse kabariu dar nebuvo pabaigta, bet del to mums tik pasiseke, nes vietoj mazo standart kambario gavome dideli, su balkonu, vaizdu i jura. Baseinelsi nedidelis prie viesbucio, nuosavas papludimys su gultais. Viesbutis isikures Kleopatros papludimyje, vaizdai grazus. Salia turgelis Alanijos, su pigiais niekuciais, ejom iki jo pesciom, viena karta vaziavom smile.gif Paciam viesbuty maistas neblogas, vakare dar visalaik galedavai nueiti evening soup'o smile.gif sriubytes, isalkusiems, arba jeigu nespeji po ekskursijos i vakariene smile.gif PAlyginimui su pirmuoju - vakaro programa buvo tik viena karta, diena irgi jokios animacijos, bet ner ko ligint mazo viesbutuko su labai dideliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2014 06 11, 23:37)
Kleopatra Micador

Sveiki,esu buvus Kleopatroj,bet senai.Viskas labai tiko,nes mokejom uz 10dienu tikrai nedaug:)ekonominis viesbutukas,bet visi aplink super:) dabar jis atnaujintas..grazus kambariai ir pan.Ir paziurejus i atsiliepimus,kaip tokiam mazam viesbutukui jie visai geri!:)as rekomenduociau drasiai.Centre,jura salia,judesio pilna aplink.. viena koja uz viesbucio ir linksmybes:)))
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2014 06 11, 21:27)
Mačiau smile.gif Būtų tikę birželio 29 – liepos 5 d., bet nebėra tai datai, o kitos netinka. Be to,  jis atidaromas tik šį birželį, tai iš vienos pusės pliusas, o iš kitos visiškas minusas: komanda nesusidirbusi, bus kas nepabaigta, nesustyguota, atsiliepimų jokių. Tai kas paveiksliuke gali toli nuo realybės būti.

Aš ir vaikščiojau, ir el. paštu klausiau, ir telefonu kalbėjausi - nepadėjo biggrin.gif Dar tiesa pažįstama dirba GO PLANET, tai sakė, kad gerų pasiūlymų nerasta  schmoll.gif

Šiaip nete yra realių pačių statybininkų įkeltų foto , kaip dbr atrodo viešbutis-ČIA NUORODA https://foursquare.c...98e7e5a27858569 tik paskutinė foto kelta pries savaitę, tai jau betvarkoma tik aplinka, turėjo atsidaryt 06-16-nespėjo, nukėlė savaitei, bet mes surizikavom ir nusipirkom, labai jau kaina viliojanti, bet to pasiūlymai šio viešbučio ir anglų ir vokiečių ir nyderlandų ir rusų psl., o kaip kažkuri minėjo, jei nespės atsidaryt, pasiūlys alternatyvą ne blogesnę kaip 5* ir UAI. 4u.gif
Bet aišku jei jau data netinka, tada kitas reikalas 4u.gif
O agentūros tikrai kosmosą siūlo, mum pasiūlė 4* dviem suaugusiems už min 4.500, į Bulgariją liepai tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2014 06 11, 17:15)
Sveikos, keliautojos, labas, Smurka, į šią temą atėjau po 9 metų pertraukos ir kaip malonu vėl Tave matyti čia!!!!
Skaitau naujausias jūsų žinutes ir matau minimus dolerius kaip valiutą, o sakykit, ar eurai ten "neina" - kokiam turguj kokią smulkmenėlę nupirkti ir pan? Mat poryt keliaujam, eurų turiu iš seniau, bet dabar nerimauju, gal išsikeisti dolerių ar lirų?

Mane iš čia turbūt kojom į priekį išneš biggrin.gif
Turgaus bobutės retai priima ne savus pinigus. Jom lira vienintenė pažįstama valiuta.
QUOTE(Zylute1 @ 2014 06 11, 19:59)
gražus komentaras  4u.gif

jei aš mėgstu baltą vyną, o kiti raudoną - tai dar bereiškia, kad mes priešai  mirksiukas.gif
Mus vienija vynas  drinks_cheers.gif
pasyvus ar aktyvus poilsis Turkijoje, koks skirtumas, bet vis tiek gi mus vienija Turkija  tongue.gif
friends.gif  būkim draugiškos

O kas buvo nedraugiškas? Daržovės terminas yra senas, kaip ir važiuojančio be bilieto zuikio ar silkės sausakimšame autobuse. Man patinka metaforos, dažnai jas vartoju savo kalboje ir ateity neatsisakysiu. Pasyviai poilsiaujantys man neatrodo menkesni už aktyviuosius, nieko nesijaučiu įžeidusi, todėl neatsiprašinėsiu.

Kaip ir nesijaučiu įžeista, nes tikrai į Chimeros kalną kopiau iškorusi liežuvį biggrin.gif

Nereikia demonstruot perdėto jautrumo. Nebent gyvenime patiriat per mažai streso ir reikia atstatyt balansą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2014 06 11, 19:12)
O užsisakydami viešbutį nesidomėjote - gal viešbučio animatoriai organizuoja nuvežimą iki diskotekos ir atgal. Daugumoje viešbučių animatoriai siūlo šią paslaugą smile.gif

Oi patikekite tikrai niekuo nesidomejom... tai musu pirma kelione svetur ir is tos laimes kad mes pagaliau perkame kelione niekas nebuvo idomu blush2.gif nebent tik supermamaose vis konsultacijos uzsiklausiu smile.gif
vaziuojame negreita... yra dar to laiko visus isigilinti smile.gif

Ir aciu Bruc uz nepagaileta laika atsakymams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hekate:*: 12 birželio 2014 - 07:32