Labutis visoms, gal kas esate Alanijoje plaukę laivu VIKINGAS?
QUOTE(Lobis @ 2014 06 24, 18:15)
Labas visoms. Na kagi uzsisakiau rugsejuj kelione i sauleta Turkija, vyksyme i Alanija Delphin Deliuxe. Mes ten ilsejomes 2006 metais, tai mums viskas labai patiko. Noriu tiketi kad po tiek metu ten nepasikeite i blogaja puse. Gal kas ten neseniai buvote, ir galyte pakomentuoti apie si vesbuti.
Kas jau ruosiasi i sauleta Turkija - smagaus poilsio!!!
Kas jau ruosiasi i sauleta Turkija - smagaus poilsio!!!
mes buvom su seima geguzi.net nezinau kas jums idomu.mums labai patiko.buvo ATOSTOGOS

Cobre- gal zinai kaip susisiekimas su fetija nuo Čalyšplažo gyvenvietės? raso 4 km, idomu ar imanoma pestute (kaip pvz is icmeler iki marmario) ar nelabai kaip nuo konaklio iki alanijos? ar yra kokia promenada?
sugudet cia su savo oludeniz... reikia ir man viesbutuka issirinkti

QUOTE(Lobis @ 2014 06 24, 18:49)
Smagu kad jums patiko
Mane daugiau domina ar uztenka veiklos vaikams, kaip ten su vaiku uzimtumu?

Mane daugiau domina ar uztenka veiklos vaikams, kaip ten su vaiku uzimtumu?
siaip vaiku klube yra pakankamai veiklos vaikams, aisku nelygu, kokio amziaus jusiskai.musu 5mete is pradziu nelabai norejo viena buti, tai atsiguldavau kur nors netoli, po to isidrasino,tai as jau eidavau ziuret kur ji yra, pati eidavo ledu maudytis visur.buvo olimpine diena, tai rungtys visa diena, o siaip kas dien yra tema ir kazkas vyksta, tarkim piratu diena, tai ispaise veidus, padare kardus, ieskojo lobio po viesbuti ir tt... jie ten

QUOTE(bruc @ 2014 06 25, 12:51)
Cobre- gal zinai kaip susisiekimas su fetija nuo Čalyšplažo gyvenvietės? raso 4 km, idomu ar imanoma pestute (kaip pvz is icmeler iki marmario) ar nelabai kaip nuo konaklio iki alanijos? ar yra kokia promenada?
sugudet cia su savo oludeniz... reikia ir man viesbutuka issirinkti 

viesbuti pasakyk
AYMES HOTEL arba SEKE TUR HOTEL raso 4-5 km iki fetijos, bet pagal adresa man jie fetijos pakrasty, na kaip Oba ananijoj
QUOTE(bruc @ 2014 06 25, 12:57)
AYMES HOTEL arba SEKE TUR HOTEL raso 4-5 km iki fetijos, bet pagal adresa man jie fetijos pakrasty, na kaip Oba ananijoj

QUOTE(Cobre @ 2014 06 25, 14:06)

Na bandysiu ieskoti kazko tam gale... matai mano mamai reikia miesto... kaip Alanija, Marmaris, kemeras jau pasirode mazokas

QUOTE(bruc @ 2014 06 25, 13:14)
Na bandysiu ieskoti kazko tam gale... matai mano mamai reikia miesto... kaip Alanija, Marmaris, kemeras jau pasirode mazokas
o turiu derintis ir prie jos, kad vaikus sugaudyti padetu
mes viesbutyje su vaikais nebusim, tik pirma ir paskutine diena.

o kur jus busite? ta prasme, kad gyvensite kazkur kitur?
jums geriau matyt, kur rinktis, as tik savo nuomone pasakiau. Rinkausi ta regiona del grazios aplinkos ir pati Fetija gal ne itin geras pasirinkimas atostogoms, jei to grozio tikimasi. Nori grozio, tai renkiesi arba grazia viesbucio vieta, arba keliauji. O jusu tikslu ne itin supratau, tai baugu buti bloga patareja. Bet jei jums tiko Alanija, tai gal ir Fetija tiks.
QUOTE(Cobre @ 2014 06 25, 14:28)
o kur jus busite? ta prasme, kad gyvensite kazkur kitur?
jums geriau matyt, kur rinktis, as tik savo nuomone pasakiau. Rinkausi ta regiona del grazios aplinkos ir pati Fetija gal ne itin geras pasirinkimas atostogoms, jei to grozio tikimasi. Nori grozio, tai renkiesi arba grazia viesbucio vieta, arba keliauji. O jusu tikslu ne itin supratau, tai baugu buti bloga patareja. Bet jei jums tiko Alanija, tai gal ir Fetija tiks.
Viesbutyje gyvens tik mama, bet jai svarbu jura ir didelis miestas, kad galetu eiti eiti eiti

Siaip as planuoju porai dienu net iki kusadasio pavaziuoti, visam laikui turesiu auto, tai apvazinesiu, gal net oludezine rezervuosiu ka nors parai ar dviem

issiaiskinau, kad abu viesbutukai fetijoje, tai kaip ir viskas tinka. reikia tiketis, kad liks vietu lektuve iki vakaro.
Aciu jusu nuomone man labai svarbi ir padada susidelioti pliusiukus

QUOTE(bruc @ 2014 06 25, 13:38)
Viesbutyje gyvens tik mama, bet jai svarbu jura ir didelis miestas, kad galetu eiti eiti eiti
ir man jos reikia oro uoste, kad vaikus i lektuva padetu sukisti ir lektuve salia sedetu.
Siaip as planuoju porai dienu net iki kusadasio pavaziuoti, visam laikui turesiu auto, tai apvazinesiu, gal net oludezine rezervuosiu ka nors parai ar dviem
issiaiskinau, kad abu viesbutukai fetijoje, tai kaip ir viskas tinka. reikia tiketis, kad liks vietu lektuve iki vakaro.

jie kaip ir Fetijoje pagal zemelapi, bet iki centro gabalas kelio. didesne Fetijos dalis yra ne kurortas ir net nepanasu i ji, vistik labiau panasu i nemenka miestuka ir gana netvarkinga, vaiksciojimui visai neidomu, jei tai ne centras. nuo tos dalies, kur jus rodete, galima nueiti pesciomis, bet gatvemis, promenada prasideda centrineje miesto dalyje.
cia matosi atstumas mazdaug nuo jusu nuziuretu viesbuciu iki Fetijos centro kuris mazdaug ties tais kalnais
http://www.panoramio...mp;user=1215501
O kokia prasme i kusadasi, kai daug arciau yra tiek groziu? O kelias i Kas pajuriu labai grazus. Pats Kas superinis, manau, kad ir jusu mamai labai patiks pavaikstineti. Jei jau i Kusadasi taip norisi, tai tada i Bodruma geriau. O vaziuoti iki Kusadasio apie 300 km ir vos ne 5 val, tai ar tikrai verta? nes ne stebuklas juk tas Kusadasis, nebent atsiminimai kokie labai grazus

QUOTE(eknos @ 2014 06 25, 12:55)
Kai ilsėjomės Turkijoje keliavome tik su vietinėmis agentūromis, nes dvigubai pigaiu. Organizacija puiki, viskas tas pats, kaip ir su lietuvių agentūra, skiriasi tik kaina.
Gal galite tos firmos saita arba kokius kordianates parasyti