Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(SweetTalk @ 2014 06 07, 23:02)
Tik turekite omeny, kad rankinis turi buti ne daugiau 5kg, ji sveria kai registruoja skrydziui

Tą žinau, keliauju dažnai wink.gif
Turint registruotą bagažą, rankiniame paprastai būna tik dokumentai, piniginė, telefonai, koks obuolys ir knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2014 06 07, 20:21)
sveikos  smile.gif
tai koks dabar liros kursas

Liros kursas
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 06 07, 23:07)
Tą žinau, keliauju dažnai wink.gif
Turint registruotą bagažą, rankiniame paprastai būna tik dokumentai, piniginė, telefonai, koks obuolys ir knyga smile.gif

As tai charteriais retai skraidau, tai buvo naujiena, kad pradejo taip preciziskai svert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 06 07, 22:46)
apie 1,2lt

Aciu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2014 06 07, 15:45)
Mes važiavom su Pacho tour. Kainos ir kas įskaičiuota į tą kainą yra aprašyta jų puslapyje. 2-jų dienų kaina nurodyta 49 eurai. Apie pačią ekskursiją esu aprašiusi reportaže.

Bet čia tikriausiai anglų kalba? Bėda ta, kad mano tetulytė greičiausiai angliškai nei bum bum
QUOTE(byebyelondon @ 2014 06 07, 19:37)
Ir kaip tas Mevlana muziejus? Apie ka jis? Ar idomus? Ir ar verta imti 3-iju dienu kelione i Kapadokija?

Į Mevlanos muziejų pakeliui bet kuriuo atveju užsuks. Ten susipažinsite su besisukančių dervišų istorija, įdomu.
O Kapadokijai ir savaitės maža biggrin.gif Buvau ten savarankiškai savaitei apsistojus, tikrai yra ką veikti
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2014 06 07, 21:44)
Gal kas galetu dar pora zodeliu mestelt apie Meryan viesbuti ?

kažkur rašiau, gal praeitoje temoje, kad tikrai puikus viešbutis, jei keliaujat su vaikais nenusivilsite. tikrai grįščiau į jį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 06 08, 11:56)
Bet čia tikriausiai anglų kalba? Bėda ta, kad mano tetulytė greičiausiai angliškai nei bum bum

Ne tik anglų, yra ir rusų. Jei mišri grupė gaunas, tai du gidai važiavo, čia mums taip su Pamukale buvo papuolę. Kiek supratau, tai ta firma lenkaitės, ištekėjusios už turko.
Atsakyti
Du gidai? Košmaras doh.gif Pusės ekskursijos, galima sakyti, ir nebėr
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 06 08, 17:24)
Du gidai? Košmaras doh.gif Pusės ekskursijos, galima sakyti, ir nebėr

Šiaip smalsu, kame tas košmaras ir kaip puse ekskursijos nebėra g.gif Juk prie objekto kiekviena grupė nueina su savo gidu. O važiuojant dviem kalbom išgirsti pasakojimai man visai netrukdė, o tik dar labiau įsiminė. Va, jei tik vienas gidas ir keliom kalbom, tada jau nekas.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2014 06 08, 19:14)
Va, jei tik vienas gidas ir keliom kalbom, tada jau nekas.

O man kartą labai patiko dvikalbis gidas - neįsivaizdavau, kaip tai vyks, bet labai sklandžiai keitėsi anglų ir vokiečių kalbos, neužkliuvo nei karto, tiesa, ir gidas labai patyręs, dirbantis daug metų, ir apie kiekvieną akmenuką turintis ką pasakyt. Bet čia ne Turkijoj buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2014 06 08, 18:14)
Šiaip smalsu, kame tas košmaras ir kaip puse ekskursijos nebėra g.gif Juk prie objekto kiekviena grupė nueina su savo gidu. O važiuojant dviem kalbom išgirsti pasakojimai man visai netrukdė, o tik dar labiau įsiminė. Va, jei tik vienas gidas ir keliom kalbom, tada jau nekas.

Tai gerai, jei moki abi kalbas.
Ekskursija į Pamukalę šiaip prasideda autobuse. Aš pati porą valandų kalbėdavau non stopu, kitam gidui nebūtų buvę vietos net įsiterpti. O jei sutrumpinti ekskursiją perpus, kad pasidalintum laiką su kolega, tai pusės informacijos turistai lieka ir neišgirdę.
Kita vertus, vokiečių kalbos skambesys mane erzina. Aišku, jei suprasčiau, atrodytų kitaip.

Bet kuriuo atveju ačiū už info. Jei ekskursija vyks dviem kalbom, mes ieškosim agentūros, kuri pasiūlys vieną
Atsakyti
Smurka- 2014m geguze (ataturk ad 55/A +905323966003) kapadokija 55 eurai (kaina nederinta, tokia jau irasyta lankstinuke) 3d 2 naktys 3*HB paemimas is Holet 5:30

Programa- Taurus Mountains, konya melana, karaenserai, pottery. Underground city, cappadocia (derbent, awanos, uchisar, pasabag), church, carpet culture center.

antradieni, ketirtadieni

Mes 2011m su rusakalbiu gidu mokejom po 55 $ uz 2dienas kelione pirkom Oboje salia Krizantemos otelio smile.gif
Atsakyti