Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Norėtųsi Pumpicai šviesesnių batų ir švarko, bet jei neturi- sueis ir taip, gi restorane nusiimsi tą švarką, liksi su suknia. Gal batai grakštesne pakulne būtų elegantiškiau g.gif
Visų mūsų čia stiliai skiriasi, o ir ta pati kiekviena diena gali kitu stilium vaiksčioti, nusibosta tas pats užsitęsęs stilius gi, bent man..
Mamgitos man deriniai dauguma patinka, tik tie pižaminiai tai nea biggrin.gif
Šalta šian pas mus tikrai unsure.gif
Einu vakare i gimtadieni drauges, nezinau, kur atsidursiu, mieste greiciausiai, nes ta drauge ekstremale, sako, ateinat pas mane, o paskui matysim rolleyes.gif tai reik viskam pasiruost, vdrug i striptizo bara vesis, su ja nežinosi, kaip anai susisuks, lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 birželio 2014 - 16:31
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 14, 16:20)
man jusu irgi ne , ka daryt  lotuliukas.gif

Margaretta - as ta daikta biggrin.gif , isivaizduociau nebent be kaspino,ir visiskai tiesu ar ciut paliemenuota, ar daryt sijona - nzn. Neturiu tokio matymo kas butu,jeigu butu , man grazu arba ne , cia ir dabar.

Pumpica - svarkui , o ir batams ko gero, sakau ne  ax.gif , gal turi sviesaus kazka ?
Kas del pedkelniu, pirkau dukrai pask.skambuciui tas mandras, be pirstu, tik virvele per tarpupirsti, tai labai patiko ju naturalumas - spalva labai kuno ir be jokio blizgesio , praktiskai nesimate
Realybe - aciu, isivaizduok , as vietoj tos plonytes striukytes zadejau kailine liemene vilktis  lotuliukas.gif

Tai kad as labai mazai rodziau tongue.gif ,o ka daryti,o gi nieko,ikelei derinuka,as pasakiau savo nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 14, 16:28)
Visų mūsų čia stiliai skiriasi, o ir ta pati kiekviena diena gali kitu stilium vaiksčioti, nusibosta tas pats užsitęsęs stilius gi, bent man..
Mamgitos man deriniai dauguma patinka, tik tie pižaminiai tai nea biggrin.gif

Tai aisku,kad kiekviena karta gali stilius keistis,bet as kalbejau apie skoni rubams biggrin.gif ,kiek buvo jos deriniu,nei vienas man nepatiko.Juk buna,kad stilius skiriasi,bet vis tiek grazu.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 17:30)

o tai kam cia teisinies ? lotuliukas.gif , as nesiruosiu paciai nei pirstis , nei dar ka lotuliukas.gif .
Bijociau nuomoniu, manys cia nebutu, visks ok 4u.gif
Atsakyti
Pumpica, mano akimis viskas tvarkoj su tokia apranga, gal kiek konservatyvoka, bet tikrai neblogai ziurisi.

Mama-gita, si syki nelabai. Nepatiko botai ir megstinis. Botai labai jau darziniai ar suns vedziojimo, o megstinis per sunkus virsutinei striukytei.

Kaune siandien irgi ne vasara doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 14, 16:20)

Pumpica - svarkui , o ir batams ko gero, sakau ne  ax.gif , gal turi sviesaus kazka ?

o kas blogai svarkui? kad juodas, ar forma negera? g.gif turiu svarkeli, tokio pilkumo, kaip suknes juostos, bet tada velgi -batu neturiu biggrin.gif tik Nude bateliai atviru kulnu, uzdara nosim, kulnas neaukstas. Bet Nude spalva tikrai pjausis su ta pilka g.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 06 14, 16:28)
Norėtųsi Pumpicai šviesesnių batų ir švarko, bet jei neturi- sueis ir taip, gi restorane nusiimsi tą švarką, liksi su suknia. Gal batai grakštesne pakulne būtų elegantiškiau g.gif

jo, aisku nusiimsiu. Batai zinoma butu geriau grakstesni, bet neturiu, nepirksiu, nes as tu kulnu praktiskai nenesioju blush2.gif o jei balerinu paieskociau ryt, kaip pas Sherbet? g.gif tokias tai bent paskui nesiosiu, nedulkes spintoj g.gif
Atsakyti
June, vo dabar tavo sitie batai man labai liuks thumbup.gif
Visas derinys labai wub.gif

Pumpica, mano galva, nude su jokia spalva nesipjauna...su plaukais ir oda dera..bandyk su tais nude paderint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 birželio 2014 - 16:36
QUOTE(pumpica @ 2014 06 14, 16:14)
Mamos-Gitos man pats paciausias buvo dzinsinis -dryzius  wub.gif
Merginos-moteros, as su klausimu  biggrin.gif antradieni manes laukia vakariene atseit restorane su sefais uzsienieciais  doh.gif idejau i albuma mazdaug apranga -suknele kokia deciaus, svarkas, sakykit ar tinkami tokie batai butu g.gif ir kokias rinktis pedkelnes?? g.gif
Pumpica

Papildyta:
Dabar ziuriu, kad cia pas Serbet panasiai viskas, vat ir tokiu balerinkiu noreciau  biggrin.gif o kokios cia pedkelnes, kokia spalva?  g.gif Sherbet

Labai grazi sunkyte,kokios spalvos bigsmile.gif ,tik batai ir delninuke nelabai blush2.gif .Noretusi ir bateliu spalvotu,ne juodu.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 06 14, 16:32)
, gal kiek konservatyvoka, bet tikrai neblogai ziurisi.

tai as pati matyt konservatyvoka biggrin.gif o jei rimtai, nu nesinori metyt pinigu, tai bandau traukt ka turiu doh.gif

Kaune lyja verysad.gif bet atrodai puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 16:35)
Labai grazi sunkyte,kokios spalvos bigsmile.gif ,tik batai ir delninuke nelabai blush2.gif .Noretusi ir bateliu spalvotu,ne juodu.

tik nelabai, ar bus tragedija, jei uzsidesiu? biggrin.gif nes neturiu KITU biggrin.gif vat kame klausimas cia. Jei jau tragedija, visai nedera, tai mastysiu kazka kito...
Atsakyti
Balerinkes gali nusipirkt tokias puosnesnes biski, sunesiosi, neprapuls smile.gif bet pranesiok iki eisi, neik naujutelem, nutrins unsure.gif

Jokia ne tragedija, čia dabar blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 birželio 2014 - 16:39
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 14, 17:34)
June, vo dabar tavo sitie batai man labai liuks thumbup.gif
Visas derinys labai wub.gif

Pumpica, mano galva, nude su jokia spalva nesipjauna...su plaukais ir oda dera..bandyk su tais nude paderint..

Aciu smile.gif Zinok, susalau as kojas su tais batais siandien biggrin.gif Jau reiktu Ugg doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 06 14, 17:38)
tai as pati matyt konservatyvoka  biggrin.gif o jei rimtai, nu nesinori metyt pinigu, tai bandau traukt ka turiu  doh.gif

Kaune lyja verysad.gif bet atrodai puikiai  smile.gif
Papildyta:

tik nelabai, ar bus tragedija, jei uzsidesiu?  biggrin.gif nes neturiu KITU biggrin.gif vat kame klausimas cia. Jei jau tragedija, visai nedera, tai mastysiu kazka kito...

Mano akimis, tai tikrai nera taip, kad oi kaip nedera. Ir tas storas kulnas visai grazu man. As tai deciausi taip ir jausciausi grazi bei faina biggrin.gif O tobulumui ribu tai nera, aisku, kad mes tau greit bent 10 batu rastume, kurie galbut butu geriau, bet visko nesusipirksi irnesakyk.gif
Atsakyti
Pumpica, nzn, gal as ir neteisi, bet ir per tamsus ir modelis nlb svarkelio . Be abejo - ne tragedija , jokiu budu. Bet geriau butu sviesus ar ryskus, gal net megztukelis lengvas, jei tai leidziama ? Baletkes prie sitos sukneles manau butu liuksas.

ir as, neturiu nei aukstakulniu, nei delniniu, todel diedas nesupranta, kad kai reikia kur eit - verkiu, ner ka apsirengt biggrin.gif , nors spintos ir netuscios

Man June24 grazu, bet ne iki galo smile.gif , kazkaip sijonas ne taip ziurisi , gal tik foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 14 birželio 2014 - 16:50
Idejau kita varianta su kitu svarku ir batais biggrin.gif

bet....neturiu rankines tada doh.gif lotuliukas.gif ot moteris is manes...neturiu nei aukstakulniu, nei delniniu doh.gif kur einam, tai i rankas du vaikai ir tase, kur telpa puse gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti