Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 21, 09:31)
Ant nepjautos zoles,tai tik su botais biggrin.gif .

arba su tokiais batais ilgais vasariniais, kaip June turi smile.gif ir kokia romantiška suknutė. Ir gautųsi romantic and rustic stiliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 21, 09:33)
arba su tokiais batais ilgais vasariniais, kaip June turi smile.gif ir kokia romantiška suknutė. Ir gautųsi romantic and rustic stiliukas smile.gif

Gera ideja thumbup.gif .Tobulai tiktu wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 06 20, 21:05)
thumbup.gif as irgi darbe sugebejau ismokti likti rami, kai kazkas rekauja ir gestikuliuoja isivaizduodami, kad teisus (dirbant su zmonem, to neisvengsi) leidziu issirekauti, padarau pauze ir tada ramiai aiskinu situacija, nors kol rekauja oi kaip sakau sau mintyse:"ramybes...ramybes..."  rolleyes.gif  na, o kritika... as tai tyliu, jei konkreciai neklausia mano nuomones, bet jei jau klausia, tai reziu ka manau (cia jau tas mano skorpioniskas charakteris) drauges ta vertina, nes jokiu vyniojimu i vata nebuna. o sitam forume tai rasau tik tada, kai man grazu, skoniai juk skirtingi ir jei kuri jau kazka apsirenge, vadinasi jai tas patiko.

Tikrai ne visi vertina tiesos į akis sakymą. Man kaip Avinui tai atrodo garbinga. O forume tikrai nematau reikalo rietis dėl tokių niekų kaip škurliai. Rengiuosi taip, kaip man gražu. Neturiu tikslo patikti visiems. Žinau, kad kiekviename forume yra provokatorės ir stengiuosi nesivelti į konfliktus. Juk laužas dega tol, kol jį kurstai. O jeigu malkų į jį nemeti, jis ir užgęsta. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 06 21, 10:02)
Kadangi sporto tema jau baigesi, patarkit del apsirengimo vestuvems 4u.gif Vakar gavau kvietima i vestuves, kurios vyks laukiniam sode. Dress kodas: romantic and rustic. Kaip rengtis, kokius batelius apsiauti, kai svente vyks ant nepjautos zoles, greiciausiai bus gan vesu ir mano stilius yra minimalizmas, o ne romantika - visokios geletos suknios, skrybeles ar pan. man atrodo ziauriai bobiskai...

Vau, juk tai labai gražu. Nereikia jokių gėlėtų suknių. Bet nėriniai puikiai tiktų. Ir skrybėlaitė super.
http://grownupdressu...0/romantic.html
Atsakyti
Sveikos
Patarimo labai reik, planuoju taip rengtis į gimtadienį, kaimo sodyboje. Tik suku galvą ką ant viršaus užsimest,kai vėsiau vakare bus, švarkeliai tik tamsūs, o jeigu cardiganą rusvą g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2014 06 21, 14:04)
Sveikos
Patarimo labai reik,  planuoju taip rengtis į gimtadienį, kaimo sodyboje. Tik suku galvą ką ant viršaus užsimest,kai vėsiau vakare bus, švarkeliai tik tamsūs, o jeigu cardiganą  rusvą  g.gif
user posted image

Aš imčiau cardiganą mirksiukas.gif Kažkaip minkščiau jis atrodys, suknė su drugeliais, romantika, žvakės, uodai... Žodžiu... biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti