Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

Espadrilės man tinka tik laisvalaikio aprangai, prie neįpareigojančių lininių, medvilninių rūbų, šortų, bridžų, sijonų, suknelių...bet ne prie kostiumėlių. Pati neturiu jų nei vienų...
Penga, svarkas kazko ilgas rodosi g.gif Suknė faina thumbup.gif

Ale geriausiai atrodo Salt, žiūriu žiūriu ir nieko nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
grazinkit siluma, nes visai nubabesiu blink.gif
user posted image
niek normaliai nesimato g.gif , sijonas trumpesnis gyvai

Atsakyti
Mama Gita, labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
mama-gita, grazu , liemeni atrodo dviem delnais apimtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 18, 10:27)
grazinkit siluma, nes visai nubabesiu  blink.gif
niek normaliai nesimato  g.gif , sijonas trumpesnis gyvai

Ir taip ziuriu,ir taip,kazkas negerai biggrin.gif ,man atrodo,kad sijonas cia netinka kazko g.gif ,nors pats sijonas grazus.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 18, 16:29)
Ir taip ziuriu,ir taip,kazkas negerai biggrin.gif ,man atrodo,kad sijonas cia netinka kazko g.gif ,nors pats sijonas grazus.

drinks_cheers.gif ir man taip pat atrodo. g.gif
Atsakyti
Mama-gita, pritarsiu nuomonei, kad sijonas lyg kazko "issimusa" is visumos. Batai wub.gif

Kaune siandien nera baisiai salta, nors kai pagalvoji, kad vienas vasaros menuo jau baigiasi, o pagrindiniai rubai yra dzinsai arba auliniai, tai
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 06 18, 15:39)
drinks_cheers.gif  ir man taip pat atrodo.  g.gif

Gal kad sijonas grynai vasarinis,o striuke ir batai ne g.gif .

June,paprastai,bet graziai thumbup.gif .Kaip tau foto ryskios gaunasi toje rubineje?As vakar irgi fotkinausi,bet ne kas doh.gif .Imesiu tuoj,jei kas nors ziurit biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 18 birželio 2014 - 16:13
Žiūrim bigsmile.gif

June, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Salt, ar jau buvai imetus ar dar ne ? biggrin.gif Imesk ka i albuma, nes dabar vaziuoju vaiko i darza pasiimt, vel nieko nepamatysiu biggrin.gif
O rubineje man gerai foto iseina, vien todel, kad nuo veidrodzio galima toliau pasitraukt, o del ryskumo nzn, gal tamsu buvo kai fotkinaisi ? Nes siandien tai sviete saule ir sviesu buvo, o kazkada tai sviesa uzsidegiau smile.gif
Atsakyti
June, patiko 4u.gif
Tai kur ta Salt?
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 06 18, 16:28)
Aciu  4u.gif

Salt, ar jau buvai imetus ar dar ne ?  biggrin.gif  Imesk ka i albuma, nes dabar vaziuoju vaiko i darza pasiimt, vel nieko nepamatysiu  biggrin.gif
O rubineje man gerai foto iseina, vien todel, kad nuo veidrodzio galima toliau pasitraukt, o del ryskumo nzn, gal tamsu buvo kai fotkinaisi ? Nes siandien tai sviete saule ir sviesu buvo, o kazkada tai sviesa uzsidegiau  smile.gif

Buvau biggrin.gif ,tingiu labai i albuma eiti blush2.gif biggrin.gif .Nebuvo tamsu,as visada diena sportuoju,bet nesamone gaunasi smile.gif .
Atsakyti