Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 20, 11:32)
Man irgi kitokių batukų norėtųsi  g.gif

Aš šiandien su džinsais ir vilnoniu megztiniu, kurį šiaip jau nešioju žiemą  doh.gif

Tai kas ten per batai, pasakyk, atrodo, kad medziaga tokia, kaip plosciaus...akis isverciau, nes nerealus ploscius, va kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 20, 09:59)
Smagu, aišku, kad čia visos optimistės, bet manęs neįtikinot  biggrin.gif Yra toks dalykas kaip genai ir paveldimumas. Kartais gali kiek nori stengtis, bet nepasieksi tokių rezultatų, kokius kitas pasiekia per minimalų laiką.
Kita vertus, čia įmesto fotkės kažkokių maniakių, persiprašau  biggrin.gif

Neturiu laiko kasdien lakstyti į sporto klubą. Mano darbe nereikalingas tobulas kūnas, ne juo pinigus uždirbu. Aš sensiu oriai  bigsmile.gif
Papildyta:

June, liksiu prie nuomonės, kad genai, ne tik gyvenimo būdas turi labai didelę reikšmę. 50 metės be celiulito retas atvejis. Sunku pripažint?

sutinku, kad genai dideli vaidmeni vaidina, bet ir norai labai labai daug reiskia (bent jau man, tai tikrai) jei nera noro, tai ir nera laiko, reikalo ir tt kazka keisti... bet gal zmogui ir nereikia nieko keisti, jis dziaugiasi tuo, ka turi, myli save ir yra laimingas be dietu, sportu ir stangrios odos...
Atsakyti
sliures va tokios , identisku plosciukui rastu ir spalva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 20, 12:00)
sliures va tokios , identisku plosciukui rastu ir spalva
user posted image

Tai tu kartu pirkai juos?
Atsakyti
nea lotuliukas.gif , ne kartu - netyciukas lotuliukas.gif . Sliurem tai jau ar 2 metai g.gif
Atsakyti
Lietpaltis superinis!
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 20, 12:05)
nea  lotuliukas.gif , ne kartu - netyciukas  lotuliukas.gif . Sliurem tai jau ar 2 metai  g.gif

Dar ir taip buna? Gal rastas tik pqnasus, ne vienodas?Nes jei vienodas, tai kazkaip suprastina plosciu...
Atsakyti

mama-gita, plosciukas tai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 20, 12:08)
Dar ir taip buna? Gal rastas tik pqnasus, ne vienodas?Nes jei vienodas, tai kazkaip  suprastina plosciu...

tegu prastina irnesakyk.gif , voratinkliu papuosiu brunette.gif

jis dar 'neapjodinetas' lotuliukas.gif , ciut sudetingas daiktas, bet grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 20, 12:18)
tegu prastina  irnesakyk.gif  , voratinkliu papuosiu  brunette.gif

jis dar 'neapjodinetas' lotuliukas.gif  , ciut sudetingas daiktas, bet grazus  wub.gif

A ko jis sudetingas? Vienspalviai batai ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 06 20, 00:38)
O kodėl negalima komentuoti plaukų ?

Juokingiausia tai,kad tu plauku praktiskai nesimate biggrin.gif ,tai kai neturim,ka protingo pasakyti,tada prisikabinama prie kokios nesamones biggrin.gif .

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 20, 06:05)
Aptarėm kažkada, kad mano nutriušę, kad Margaretai šukuoseną keist reikia, o čia ko negalima?  biggrin.gif

Tame ir esme,kad apie mano plaukus jau kalbejom labai issamiai,aiskinau,kodel tokia spalva,kaip,kas,tai dabar kiekviena karta,kai imesiu foto,bus kalbama apie mano plaukus?Nebuciau sureagvus,jei tai butu pirmas kartas,kazkodel,kai pirma karta apie tai kalbejom,tokios reakcijos mano nebuvo.O tokie pasakymai apie olialiaskes ir fyfas,tai yra ne nuomone,o izeidimas.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 20, 08:15)
Kad nepasirodyčiau pOvyduolė,paklausiu įsižeidusio ir pabėgusios,per kiek laiko pasiekė rezultatų tokių,kiek laiko praleidžia per savaitę?...nes laaabai gražu ir plaukai tikrai nublunka prieš presą smile.gif

Sportuoju 1,5m.,bet tik menuo,kaip susireguliavau mityba,iki tol tik forma palaikydavau,nes as megeja skaniai pavalgyti ir nesveikai,dievinu saldumynus,todel man sunku buvo atsisakyti ju,bet norejau isbandyti savo valia,o tada tik pamaciau,kad pradejo matytis mano darbas sporto saleje,tik kai susitvarkiau mityba.Iki tol budavo tik picos,kebabai,6 porcijos ledu per diena,bulkutes,guminukai ir t.t. biggrin.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 06 20, 09:02)
Antriausiai. Niekam nieko nepavydžiu, pati sportuot tingiu ir nematau didelio reikalo, man pofig tas kunas po drabuziais, nematau tame nei esmes, nei prasmes.

Visoms skirtingai,man svarbu,kaip as atrodau ir po rubais,butent,kad del saves ejau sportuoti,ne del kitu,su rubais ir taip gerai atrodziau,bet va ,be rubu,tai ne kas,kad ir liekna,bet uzpakaliukas padribes buvo,ant koju celiulitas.

QUOTE(Tylene @ 2014 06 20, 09:10)
o treniruokliai manai sveikatos nesuteikia? biggrin.gif
o aš pavydžiu Salt tokio liemens ax.gif

Ir tos, kurios sportuoja, greičiausiai tai daro dėl savęs, o ne dėl to, kad darbe reikia tokio kūno smile.gif

Jegu tikrai daugiau atsirado,jauciuosi zymiai geriau,nugaros irgi nebeskauda.
Butent,ir prie ko cia tas darbas biggrin.gif ,toks vaizdas,kad gerai atrodyti reikia del darbo,ar del kazko.Tai is vis tada nesipuoskim,o kam to reikia biggrin.gif ?
Papildyta:
Lietpaltis labai patiko,pati tokio noreciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 20 birželio 2014 - 12:24
Salt,na va maistą susiderinai,dar kad emocijas mokėtum valdyti,nepanikuodi būtum ideali...na dar kirpčiukų reikia stambesnių biggrin.gif
Atsakyti