QUOTE(mama-gita @ 2014 06 20, 00:38)
O kodėl negalima komentuoti plaukų ?
Juokingiausia tai,kad tu plauku praktiskai nesimate

,tai kai neturim,ka protingo pasakyti,tada prisikabinama prie kokios nesamones

.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 20, 06:05)
Aptarėm kažkada, kad mano nutriušę, kad Margaretai šukuoseną keist reikia, o čia ko negalima?
Tame ir esme,kad apie mano plaukus jau kalbejom labai issamiai,aiskinau,kodel tokia spalva,kaip,kas,tai dabar kiekviena karta,kai imesiu foto,bus kalbama apie mano plaukus?Nebuciau sureagvus,jei tai butu pirmas kartas,kazkodel,kai pirma karta apie tai kalbejom,tokios reakcijos mano nebuvo.O tokie pasakymai apie olialiaskes ir fyfas,tai yra ne nuomone,o izeidimas.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 20, 08:15)
Kad nepasirodyčiau pOvyduolė,paklausiu įsižeidusio ir pabėgusios,per kiek laiko pasiekė rezultatų tokių,kiek laiko praleidžia per savaitę?...nes laaabai gražu ir plaukai tikrai nublunka prieš presą
Sportuoju 1,5m.,bet tik menuo,kaip susireguliavau mityba,iki tol tik forma palaikydavau,nes as megeja skaniai pavalgyti ir nesveikai,dievinu saldumynus,todel man sunku buvo atsisakyti ju,bet norejau isbandyti savo valia,o tada tik pamaciau,kad pradejo matytis mano darbas sporto saleje,tik kai susitvarkiau mityba.Iki tol budavo tik picos,kebabai,6 porcijos ledu per diena,bulkutes,guminukai ir t.t.
QUOTE(Margaretta @ 2014 06 20, 09:02)
Antriausiai. Niekam nieko nepavydžiu, pati sportuot tingiu ir nematau didelio reikalo, man pofig tas kunas po drabuziais, nematau tame nei esmes, nei prasmes.
Visoms skirtingai,man svarbu,kaip as atrodau ir po rubais,butent,kad del saves ejau sportuoti,ne del kitu,su rubais ir taip gerai atrodziau,bet va ,be rubu,tai ne kas,kad ir liekna,bet uzpakaliukas padribes buvo,ant koju celiulitas.
QUOTE(Tylene @ 2014 06 20, 09:10)
o treniruokliai manai sveikatos nesuteikia?
o aš pavydžiu Salt tokio liemens
Ir tos, kurios sportuoja, greičiausiai tai daro dėl savęs, o ne dėl to, kad darbe reikia tokio kūno
Jegu tikrai daugiau atsirado,jauciuosi zymiai geriau,nugaros irgi nebeskauda.
Butent,ir prie ko cia tas darbas

,toks vaizdas,kad gerai atrodyti reikia del darbo,ar del kazko.Tai is vis tada nesipuoskim,o kam to reikia

?
Papildyta:
Lietpaltis labai patiko,pati tokio noreciau.