Įkraunama...
Įkraunama...

Puikios damos, 35+. Vasariniai deriniai

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 20, 21:44)

Idomu,o kas gali buti,kai sulauksiu tavo metu smile.gif?

Nudribs oda ties keliais liezuvis.gif

Kaip jums Ispanijos karalienė? 42 matai. Aišku, kūdumas jai leidžia daug ką. Bet iš esmės, man labai gražiai rengiasi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 06 20, 20:01)
Nudribs oda ties keliais liezuvis.gif
Kaip jums Ispanijos karalienė? 42 matai. Aišku, kūdumas jai leidžia daug ką. Bet iš esmės, man labai gražiai rengiasi  rolleyes.gif

user posted image

Žvėriškai nusikūdinus. Nei sveika, nei gražu. Nors bruožai dailūs ir rengiasi gražiai.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 20, 22:01)
lotuliukas.gif oi,visai pamirsau thumbup.gif

tai senai viskas tuo pasakyta
Atsakyti
O man neatrodo kūda....smulkutė greičiau,va Kate žagrė ilga,jau per kūda...
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 20, 21:04)
Žvėriškai nusikūdinus. Nei sveika, nei gražu. Nors bruožai dailūs ir rengiasi gražiai.

Nusibadavusi turbut,nes kojos,tai tik kauleliai belike.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 06 20, 20:06)
O man neatrodo kūda....smulkutė greičiau,va Kate žagrė ilga,jau per kūda...

Man Kate neatrodo per kūda (nors gal paskutinių nuotraukų nemačiau), bet šiaip ji labai prastai sudėta, o ir susikūprinus visada. Netinka jai niekas, ką beapsirengtų.
Atsakyti

! 
Margaretta, mama-gita, Mrs. Patranka, Jūsų Didenybė, inga_, Jums skiriamas viešas įspėjimas už konflikto sukėlimą ir palaikymą. Jei tęsite ginčus ir įžeidinėjimus, bus skirti asmeniniai įspėjimai.

*Salt*, nepasiduokite provokacijoms.

Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 20, 21:27)
O kazkam viskas kartu biggrin.gif .

Saiposi tos,kurios nesportuoja,is tu,kurios ta daro,bet pacios aiskina,kad nesvarbu,kas ka daro,kiekvieno pasirinkimas,kaip gyvena ,cia tik tarp moteru taip buna biggrin.gif .
Papildyta:

Geriau einam varskes valgyti lotuliukas.gif .

kaip tik varske ir valgau smile.gif ir ne tik tarp moteru taip buna, nesportuojantys vyrai oi kaip pavaro ant sportuojanciu lotuliukas.gif mazdaug, jei jau kulturistas, tai galva be smegenu lotuliukas.gif ir lovoj visiskas nulis ir bla bla bla as tai uz grazu zmogu visom prasmem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 06 20, 22:16)

Tai jei, ponios, temos neignoruotumet gal butu ir kazka cool.gif pasirodyt i dvi savaites karta ir pasakyt, kad cia jus visos nekazka irgi nebaisiai kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 06 20, 21:24)
Tai jei, ponios, temos neignoruotumet gal butu ir kazka  cool.gif pasirodyt i dvi savaites karta ir pasakyt, kad cia jus visos nekazka irgi nebaisiai kas  mirksiukas.gif

Ne apie idejimus kalba, o apie beprasmius gincus.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 06 20, 21:23)
kaip tik varske ir valgau smile.gif ir ne tik tarp moteru taip buna, nesportuojantys vyrai oi kaip pavaro ant sportuojanciu  lotuliukas.gif mazdaug, jei jau kulturistas, tai galva be smegenu  lotuliukas.gif ir lovoj visiskas nulis ir bla bla bla as tai uz grazu zmogu visom prasmem  4u.gif

O,cia tai tiesa biggrin.gif ,arba kad visi chemija ryja biggrin.gif ,tiesiog zmonems ziniu truksta ir tiek smile.gif .
As irgi uz tai drinks_cheers.gif .
QUOTE(pumpica @ 2014 06 20, 21:27)

O kur ju nera?Visur.Paziurekit deriniu tema,ten irgi vis patranka pasikapoja su liomi,ar dar kazkuom biggrin.gif .Aisku,nesmagu,bet nereikia to visoms sureiksminti,praeina visa tai ir vel viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 20 birželio 2014 - 21:39
QUOTE(pumpica @ 2014 06 20, 22:27)

As irgi ne apie idejimus, o apie kasdienini bendravima temoje. Pastaba labiau Gafsai nei Jums. Man pasirode nelabai korektiska kritikuoti erdve, kurioje nesi idejes jokio savo indelio. Gal klystu 4u.gif
Atsakyti