Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 304

QUOTE(Tiffany @ 2014 06 08, 11:07)
gali ruba grazinti, jei per 2 metus isryskejo gamintojo brokas  mirksiukas.gif
reikia paieskoti vartotojuose ta istatyma del 2 metu  4u.gif kazkada drauge buvo nusipirkusi kailinius is kazkokios mandros pardes LT ir po sezono grazino, nes kazkas kazkur suplyso devint  doh.gif

as pati pries savaite pasikeiciau vagabond basutes step top'e, nes buvau nusipirkusi tokias fainas lygiapades auksines, tik po keliu avejimu, pradejo luptis auksine oda apie uzsegima, nuejau, pasiule pakeisti arba dar panesioti iki sezono galo ir tada grazinti arba grazinti pinigus, kadangi jos man laaabai patogios, pasikeiciau i kita spalva ir kita oda  ax.gif labai puikus aptarnavimas, be jokiu surauktu nosiu  biggrin.gif

Labai ačiū, nuraminot. 4u.gif Bandysiu vežti, nes tikriausiai nesąmonė turėti rūbą, kurį gali tik su su juodais rūbais nešioti.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 06 08, 12:11)
biggrin.gif  cia tai sapnas,man buve irgi taip,kai pries miega plansete lovoje pasiemus kuiciausi po pardes,negaledama apsispręsti del kazko ,pikt,nepirkt  biggrin.gif Varciausi lovoje puse nakties,akyse tie daikciukai smezavo  doh.gif  biggrin.gif
Kokios draugiskos temos merginos ,turtais dalinasi  biggrin.gif
Visada graziau turbut D ,nei A ,nesvarbu VIX tinka ar nea .. Nors manau galima prisitaikyt modeliuka visiems dydziams ir figuroms bet kokioms .
Man uzsake grazuoli mergaites  thumbup.gif

Kaip sito brando rankines,gal kas turit?
https://www.hauteloo...roduct/17156374

toms, kuriu A, nesupranta, koks vargas kai turi D. Rubas tinka ne bet koks. Palaidiniu be rankoviu devet negali, turi butinai but iskirpte kitaip tad D atrodys kaip 3D, apie sukneles irgi tenka svajot tas graziasias, nes atrodai juokingai biggrin.gif zodz. A turi daugiau privalumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 06 08, 12:15)
Labai ačiū, nuraminot.  4u.gif  Bandysiu vežti, nes tikriausiai nesąmonė turėti rūbą, kurį gali tik su su juodais rūbais nešioti.

ne uz tokius pinigus biggrin.gif neturetu buti problemu, jei ka - pagasdinkit vartotojais mirksiukas.gif

QUOTE(JMD @ 2014 06 08, 12:16)
toms, kuriu A, nesupranta, koks vargas kai turi D. Rubas tinka ne bet koks. Palaidiniu be rankoviu devet negali, turi butinai but iskirpte kitaip tad D atrodys kaip 3D, apie sukneles irgi tenka svajot tas graziasias, nes atrodai juokingai biggrin.gif zodz. A turi daugiau privalumu biggrin.gif

pritariu doh.gif man su D dabar ziauriai sunku bei nepatogu, kazin ko neapsirengsi, nes gali atrodyti vulgariai doh.gif as kai turejau B, tai man dabar tikra kancia doh.gif
Atsakyti

Na gal,gal.. Bet pabandymui pasikeist vistiek noreciau biggrin.gif Kazi ar sutikčiau atgal atiduot g.gif nail.gif biggrin.gif
Atsakyti

As tai irgi manau, kad maziau geriau, nei per daug ax.gif Mazai turiu, bet daug ir nenoriu, nebent vos vos... ax.gif biggrin.gif Bet C ar D tai nei uz ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 06 08, 12:29)
Na gal,gal.. Bet pabandymui pasikeist vistiek noreciau  biggrin.gif  Kazi ar sutikčiau atgal atiduot  g.gif  nail.gif  biggrin.gif

taip tik pradzioj atrodo biggrin.gif grazintumet ir dar pridetumet. As pvz kompleksuoju.. Sedi kur rimtam pokalbyje, kalbi su zmogum, ir matai kad vyro akys kazkur zemai biggrin.gif tada imi galvot gal kas ne taip, imi muistytis ir tampytis, galiausiai pasiziuri gal ka uzsidrebei netyciom biggrin.gif apie sukneles su petneselem tenka pamirst, atskirus maudelius taip pat biggrin.gif

zodz, einu rankiniu dabot, nes vakar kazkelintos mezozojaus eros senumo kaimyne apdovanojau biggrin.gif zodz spintoj vietos naujai atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Coach naujas sale prasidejo ax.gif jei kam aktualu biggrin.gif perziurejau ir kazkaip niekas neuzkabino unsure.gif toliau laukiu savo grazuoliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 06 08, 10:09)
Kokių gėlių pirkote? Man irgi šiuo metu šis klausimas aktualus biggrin.gif

pirkau keliu rusiu palergoniju . musu balkone ziauriai vejuota- tai jos tokios vienos atsparesniu smile.gif pernai buvau pasisodinus ir susaldziau ziema tokias naslaitines . ir dabar tokias pat pasiemiau. bandysiu issaugot kitiem metam smile.gif ir dar lobelija balta
QUOTE(Vlastimila @ 2014 06 08, 11:29)
kaip Jums šitie sportbačiai, ar čia tik man jie graesni už conversus? ax.gif

dar 20proc. jiems būtų?

http://www.yoox.com/...p...5BA&sizeId=

bus nuolaida

QUOTE(Twiggy @ 2014 06 08, 12:12)
Dar nepirkot NYX? smile.gif

dar renkam

oi,pagaliau ideeli baigesi akcijos doh.gif biggrin.gif dar ir 5 ryto pirkau . tai vos atsikeliau siandien doh.gif
dar liko skaiciuku pasiusti nemazai 4u.gif
Atsakyti
Deja netiko Free People grožis, gal kas nors nori priglaust? ax.gif

M/L dydžio kimono stiliaus kardiganas wub.gif

user posted image

Kaina 110 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 06 08, 12:37)
taip tik pradzioj atrodo biggrin.gif grazintumet ir dar pridetumet. As pvz kompleksuoju.. Sedi kur rimtam pokalbyje, kalbi su zmogum, ir matai kad vyro akys kazkur zemai biggrin.gif tada imi galvot gal kas ne taip, imi muistytis ir tampytis, galiausiai pasiziuri gal ka uzsidrebei netyciom biggrin.gif apie sukneles su petneselem tenka pamirst, atskirus maudelius taip pat biggrin.gif

zodz, einu rankiniu dabot, nes vakar kazkelintos mezozojaus eros senumo kaimyne apdovanojau biggrin.gif zodz spintoj vietos naujai atsirado biggrin.gif

Ai,paprastai randa kur žiūrėt ir taip ,jei ne i krūtinę ,tai pvz man dažnai i lūpas kai kalbu biggrin.gif
Siaip ar taip ismusa is vėžiu biggrin.gif
Man ir rankines reikia ,noriu kokios ryškios vasarai.Mazai turiu ir as rankiniu g.gif
Atsakyti

Laukiame

www.bloomingdales.com
-25$ nuo 100$
user posted image

www.bluefly.com

user posted image

www.yoox.com
-20%
user posted image

www.fredericks.com

user posted image