Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 304

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 08, 12:50)
pirkau keliu rusiu palergoniju . musu balkone ziauriai vejuota- tai jos tokios vienos atsparesniu smile.gif  pernai buvau pasisodinus ir susaldziau ziema tokias naslaitines . ir dabar tokias pat pasiemiau. bandysiu issaugot kitiem metam smile.gif ir dar  lobelija balta

Ačiū 4u.gif kaip tik ir aš dairausi į pelargonijas. Kur pirkot? Persodinot gal, ar palikot pirktiniuose vazonėliuose?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 08, 12:17)
Pumai dar 40 % nuo sale kainu?  ax.gif

jei cia RMNFRIENDS kodukas, tai veikia sale prekem. pati ka tik ziurejau ax.gif
galvoju gal tokius pagriebt http://www.shop.puma.....26size=US_8_5
noriu bandyt sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 08, 13:54)
jei cia RMNFRIENDS kodukas, tai veikia sale prekem. pati ka tik ziurejau  ax.gif
noriu bandyt sportuot  biggrin.gif

Aciu
Man kedu reikia begiojimui, kazkaip puma ivairiu atsiliepimu yra, bet nzn ar ju noriu, gal geriau kokius nike ar asics ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 08, 13:17)
Pumai dar 40 % nuo sale kainu?  ax.gif

taip, yra 4u.gif

QUOTE(Gisana @ 2014 06 08, 13:50)
Ačiū  4u.gif kaip tik ir aš dairausi į pelargonijas. Kur pirkot? Persodinot gal, ar palikot pirktiniuose vazonėliuose?

as pirkau prie Rimi savanoriu . ten kieme parduoda 4u.gif persodinau ,nes pirkau maziukuose vazoneliuose persodinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 08, 14:01)
as pirkau prie Rimi savanoriu . ten kieme parduoda 4u.gif persodinau ,nes pirkau maziukuose vazoneliuose persodinimui  4u.gif

Ta prasme aikštelėj prie rimi, kur tas uždaras plotas želdinių, nuo pagrindinės gatvės? smile.gif į gėlių žemę sodinot? Ačiū už atsakymus, nelabai gėlininkė esu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 08 birželio 2014 - 13:04
QUOTE(VVaiva @ 2014 06 08, 12:35)
As tai irgi manau, kad maziau geriau, nei per daug  ax.gif Mazai turiu, bet daug ir nenoriu, nebent vos vos...  ax.gif  biggrin.gif Bet C ar D tai nei uz ka  blush2.gif

Tai grazu ir taip ir kitaip ,nuo pačios moters priklauso drinks_cheers.gif .
Su maža krūtine man labai grazu be jokių push up bent vasara ,po plazdanciais ,ar siaip plonais rūbeliais kaip nešioja .Kaip kokioje Pr gatvėse ar filmuose jų pvz atkreipiau dėmesį kokia Vanessa Paradis ,tada naturaliai ,grakščiai ir manau seksualiai atrodo.

Tiffany ,nike ir adidas labai geri begiojimo kedukai ,maniskiai turi ,nesunesiojami ir smagus sake labai. 6pm pasižiūrėk rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 08, 14:01)
taip, yra  4u.gif
as pirkau prie Rimi savanoriu . ten kieme parduoda 4u.gif persodinau ,nes pirkau maziukuose vazoneliuose persodinimui  4u.gif

Mes ir vakar Rimi jų nusipirkom drinks_cheers.gif i didziuosius vazonus terasoje begoniju ryškių ,dideliais žiedais pirkom wub.gif
Atsakyti
Mergytes, kazin COACH susirinktu uzsakymas gauti 20% nuolaidelej?

ENJOY AN EXTRA
10% OFF ORDERS OF 2 ITEMS
15% OFF ORDERS OF 3 ITEMS
20% OFF ORDERS OF 4 ITEMS OR MORE
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 08, 12:54)
jei cia RMNFRIENDS kodukas, tai veikia sale prekem. pati ka tik ziurejau  ax.gif
noriu bandyt sportuot  biggrin.gif

kazin kaip su dydziais PUMA keduku ,atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 08, 13:16)

ENJOY AN EXTRA

Jeigu mergaites parinktu, as prisijungciau su vienu daikciuku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 06 08, 14:04)
Ta prasme aikštelėj prie rimi, kur tas uždaras plotas želdinių, nuo pagrindinės gatvės? smile.gif į gėlių žemę sodinot? Ačiū už atsakymus, nelabai gėlininkė esu  blush2.gif

prie pat Rimi . kur yra post24 oranziniai terminalai . tai ten salia 4u.gif ne prie gatves. sodinu i universalia kazkokia zeme. ir gelem,ir darzam ji . dar krapu pasiset ruosiuos biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 06 08, 14:16)

ENJOY AN EXTRA

surinksim 4u.gif
Atsakyti
Merginos, junkitės prie http://www.nyxcosmetics.com/ 4u.gif
Labai populiarūs ir geri skaistalai bei maskuokliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 06 08, 13:23)
kazin kaip su dydziais PUMA keduku ,atitinka?

Nežinau, manau, turėtų atitikti, nusiunčiau aš 8,5 dydį (nešioju 39) aš tų batelių ax.gif Nesinori imt labai brangių kokių, o tai žinant mano sportavimą... Gal net nepaliesti bus biggrin.gif
Atsakyti