Man irgi trispalvės labai patinka. Ir ryžos. Ir rainos. Ai, visos katės gražios.
Kai važiavau rinktis į veislyną, iš nuotraukų buvau ryžą berną nužiūrėjusi. O gavosi, kad širdin įkrito baltai dūminė mergytė.
Gal boksiukas tilptų vaikui po kojomis, jei mažiukas kėdutėje, jo trumpoms kojytėms netrukdytų.
Nekerštauja. Pastatau dėl viso pikto antrą tualetą, pripilu daug įvairiose vietose vandens, sauso maisto. Grįžus mums džiaugiasi, glaustosi, murkia. Neturi pykčio jokio.
Šeriu sausu "Canidae" arba "Taste of the wild" arba "Canagan". Visi šitie maniškei puikiai tinka, begrūdžiai, daug mėsos. Neriboju, sauso yra nuolat pripilta, ėda kada nori ir kiek nori. Du kartus dienoje dar duodu po arbatinį šaukštelį konservų ( "Canagan" arba "Applaws"). Seniau vietoj konservų duodavau po keletą gabaliukų žalios jautienos ar kalakutienos ( užšaldydavau nedideliais kiekiais kameroje ir atsišildydavau tai dienai reikiamą ryšulėlį).
Va, tiesioginis vakaro reportažas- guli man ant kelių ir murkia apsipatenkinusi. Netrukus ir jūs jau galėsite mėgautis saviškės draugija.
Katė- mistinis gyvūnas. Gera gyventi drauge.