Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(mickute7 @ 2014 06 17, 14:01)
dar dadekit toki zodi PODE  lotuliukas.gif

O ka tai reiskia? g.gif

QUOTE(Holivudė @ 2014 06 17, 16:15)
Tai durnius  blush2.gif

paskui pats tai supras biggrin.gif

QUOTE(Agniska @ 2014 06 17, 16:43)
o kas vaidina sitam seriale is praeito serialo apie savasa? smile.gif

Kad lyg niekas g.gif

QUOTE(Elvita @ 2014 06 17, 16:57)
drinks_cheers.gif , man irgi i Chosnau panasus. Bene simpatiskiausias is visos sutves  ax.gif

Selimui iki Behliulio, mano akimis, dar oj kaip toli  biggrin.gif

Jei jus cia apie Vurala, tai man jis nelabai panasus i Chosnau biggrin.gif O ir siaip simpatiskas, tik labai maziukas biggrin.gif

Momentais jis man netgi labai panasus buvo ax.gif Bet tik momentais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 17, 17:09)
O ka tai reiskia?  g.gif
paskui pats tai supras biggrin.gif
Kad lyg niekas  g.gif
Jei jus cia apie Vurala, tai man jis nelabai panasus i Chosnau biggrin.gif O ir siaip simpatiskas, tik labai maziukas biggrin.gif

Momentais jis man netgi labai panasus buvo  ax.gif Bet tik momentais biggrin.gif

Tai, kad jie visi ten maziuliai, isskyrus Kerima. Bet Vuralas, nors ir maziukas, bet neblogas neblogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 17, 16:57)
drinks_cheers.gif , man irgi i Chosnau panasus. Bene simpatiskiausias is visos sutves  ax.gif

Selimui iki Behliulio, mano akimis, dar oj kaip toli  biggrin.gif

Man tas Selimas ne tik isvaizda panasus. Siaip... Toks besistengiantis uodega issukt nemylintis suzadetinis, islepes turtuoliukas. Dar tie balti marskiniai, geras laikrodis, akiniai nuo saules rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 16:43)

Zodziu, suzadetinis prievartautojas panasus i Behliuli. Kiremas i Jeronima Miliu, o tas vienas, neatsimenu vardo dar, Alanas Chosnau, nu labai panasus  ax.gif

lotuliukas.gif Na dar su panasumu i Kalnieti galiu susitaikyt, nes jis man vienas graziausiu Lietuvos krepsininku biggrin.gif , bet su Milium kategoriskai nesutinku biggrin.gif Jeronimui iki Kerimo kaip pestute iki menulio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2014 06 17, 17:15)
Tai, kad jie visi ten maziuliai, isskyrus Kerima. Bet Vuralas, nors ir maziukas, bet neblogas neblogas  biggrin.gif

Siaip tai ten tik Vuralas ir Erdoganas maziukai, o Selimas su Mustafa tai nuo Kerimo man rodos tik apie 5 cm. skiriasi. Pas Kerima galunes ilgos, del to aukstesnis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 17, 17:00)
labas, jungiuosi i serialo gerbeju gretas 4u.gif
ar suzadetinis jos taip pat issizades?  unsure.gif

Issizades. Daug jam ko priburs, ir Fatmagul pati tyles, nieko nekalbes, todel tai dar labiau skatins jo abejones, ir tevai zibalo i ugni ipils, bet tai vis tiek jo nepateisina, kad palieka moteri, kuria atseit myli po tokio sukretimo visko iki galo neissiaiskines...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 17, 18:09)
O ka tai reiskia?  g.gif

Lyg ir krikšto sūnus ar krikšto dukra.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 17, 18:34)
Issizades. Daug jam ko priburs, ir Fatmagul pati tyles, nieko nekalbes, todel tai dar labiau skatins jo abejones, ir tevai zibalo i ugni ipils, bet tai vis tiek jo nepateisina, kad palieka moteri, kuria atseit myli po tokio sukretimo visko iki galo neissiaiskines...

Ir dar kaip tik šiandien rodė, kai Fatmagul prisiminė jo pažadą, kad jis niekam neleis jos skaudinti. verysad.gif O va kaip gavosi... O iš dalies tai ir per jį čia taip, nes juk ji tenorėjo išlydėti mylimąjį į jūrą. Pas jį skubėjo iš tos meilės. Aišku galėjo nesirodyti tiems vyrukams doh.gif Bet ar ji galėjo pagalvoti, kad taip nutiks, naivi kaimo mergaitė, dar to gyvenimo nepažįstanti...
Atsakyti
Ar pasakys Fatmagul tiesa? Greitai?
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 06 17, 17:46)
Ar pasakys Fatmagul tiesa? Greitai?

Nelabai supratau kas kam ka pasakys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 17, 17:09)
O ka tai reiskia?  g.gif

Kriksto mama smile.gif

Mergaites, atsiprasau uz savo turku kalba biggrin.gif Kai darbe prasukau youtubej turkiskai, galvojau, kad tevai del jos verkia, dabar baigiau lietuviskai ziureti.

Bet kiek emociju, net mane, saltakrauja krokodile, paveike blush2.gif Taip gerai verkia Fatmagul, palyginau su kokia Jasemin ar Cicek doh.gif Tik ta broliene kosmaras doh.gif Ir vis tiek nesuprantu, jei ji broliene, tai kodel sito zodzio nevercia? Kodel mukades paliko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 17:49)
Kriksto mama smile.gif

Tik ta broliene kosmaras doh.gif Ir vis tiek nesuprantu, jei ji broliene, tai kodel sito zodzio nevercia? Kodel mukades paliko? smile.gif

Tai vercia, o Mukades juk jos vardas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 06 17, 17:39)
Lyg ir krikšto sūnus ar krikšto dukra.

Cia kokia kalba, atsiprasau lotuliukas.gif As suabejojau savo saknimis biggrin.gif

QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 17:49)
Kriksto mama smile.gif

Mergaites, atsiprasau uz savo turku kalba biggrin.gif Kai darbe prasukau youtubej turkiskai, galvojau, kad tevai del jos verkia, dabar baigiau lietuviskai ziureti.

Bet kiek emociju, net mane, saltakrauja krokodile, paveike blush2.gif Taip gerai verkia Fatmagul, palyginau su kokia Jasemin ar Cicek  doh.gif

Vis tiek pirma karta toki zodi girdziu, garbes zodis biggrin.gif

Taip, Beren Saat nera lygiu. Man ji pati paciausia rolleyes.gif

Atsakyti