Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(Leiton @ 2014 06 17, 19:18)
Turejau mintyje ar pasakys teisybe, kad tie trys padarai padare jai sitaip..

Ji pati zino, o Mustafa tik veliau suzinos, nes pradzioj jos nenores klausytis.
Atsakyti
QUOTE(Maitefan @ 2014 06 17, 18:53)
Aš irgi pradėjau žiūrėti,įtraukė. ax.gif Gaila,kad neįdeda serijų į lnkgo.lt,nes kartais negaliu pažiūrėti.Tik nelabai suprantu,kodėl tokios ilgos serijos?Nes UM per 2h parodydavo 2 serijas,o čia tik vieną. blink.gif

Ten irgi viena serija buvo?

Kaip supratau, tas kalnietis galvoja, kad ir jis prievartavo?
Bet jau pasiaiskinimas: isprievartavau, buvau girtas, neatsimenu, as nekaltas doh.gif unsure.gif

Man atrodo, kad as tuoj prasuksiu turkiskai 3 serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maitefan @ 2014 06 17, 18:53)
Aš irgi pradėjau žiūrėti,įtraukė. ax.gif Gaila,kad neįdeda serijų į lnkgo.lt,nes kartais negaliu pažiūrėti.Tik nelabai suprantu,kodėl tokios ilgos serijos?Nes UM per 2h parodydavo 2 serijas,o čia tik vieną. blink.gif

Tai kad visų per LNK rodytų turkų serialų viena serija 2 val. trukdavo, įskaitant ir UM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 19:40)

Bet jau pasiaiskinimas: isprievartavau, buvau girtas, neatsimenu, as nekaltas  doh.gif  unsure.gif

biggrin.gif Galvoja.Beje jis is tikruju neatsimena ar prievartavo ar ne.

lotuliukas.gif tai kas trugdo, as si serala irgi turkiskai visa esu prasukus biggrin.gif Beveik viska eina suprast smile.gif ir balsai naturalus grazesni nei verteju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 17 birželio 2014 - 19:54
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 19:40)

Bet jau pasiaiskinimas: isprievartavau, buvau girtas, neatsimenu, as nekaltas  doh.gif  unsure.gif

Joo, pasiaiskinimas doh.gif gal veliau pamilsiu ji, bet dabar tai gyvulys, kaltas kaip ir kiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 17, 19:48)
biggrin.gif Galvoja.Beje jis is tikruju neatsimena ar prievartavo ar ne.

lotuliukas.gif tai kas trugdo, as si serala irgi turkiskai visa esu prasukus biggrin.gif Beveik viska eina suprast smile.gif ir balsai naturalus grazesni nei verteju:)

Pirma karta gyvenime suku i prieki smile.gif dar 3 serijas prasukau greituoju budu. Ot uzkabino eina sau blush2.gif Bet daugiau nesuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 20:40)

Aš jau cielas tris vakar į priekį prasukau biggrin.gif Labai buvo įdomu kaip Mustafa ligoninėje elgsis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 17, 20:40)

Kalnietis lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Bet tai va draugeliai ane? Mate, kad jis nieko nedare ir apkaltino vistiek.. Kaip jie ten sako, gedytusi biggrin.gif man patinka, kai kurios frazes per visus turku serialus keliauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 06 17, 18:39)
Lyg ir krikšto sūnus ar krikšto dukra.

kriksto mama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 06 17, 20:11)

Bet tai va draugeliai ane? Mate, kad jis nieko nedare ir apkaltino vistiek.. Kaip jie ten sako, gedytusi biggrin.gif man patinka, kai kurios frazes per visus turku serialus keliauja  biggrin.gif

Tik Vuralas zino, kad Kerimas nieko nedare. Kiti apsipute buvo nemate.
Beje man jau pirmoj serijoj matesi kokie jie "draugeliai".
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 17, 21:27)
Tik Vuralas zino, kad Kerimas nieko nedare. Kiti apsipute buvo nemate.
Beje man jau pirmoj serijoj matesi kokie jie "draugeliai".

Vardu dar nepamenu doh.gif jojo iskart oro uoste matesi kas per tipeliai blink.gif
Atsakyti
Nu bet zinokit pavyt jusu nespeju doh.gif blink.gif biggrin.gif pradejau skaityt nuo 8 psl, sakiau perskaitysiu, parasysiu, perskaiciau, ziuriu jau ir 10 yra, ta perskaiciau, jau 12, cia gerbeju nemazai nemazai ziuriu thumbup.gif
Jauciu lb lb geras serialas bus, nors jau sakiau sekancio turkisko nebeziuresiu, laika taupysiu, bet jau zinau, kad neatsispirsiu blush2.gif doh.gif
Man jos suzadetinis tas tikrasis tai grynas Metju Mackonahey, nu neteisingai parasiau, nzn kaip ten tiksliai, gal suprasit, holivudo aktorius, nu kopija man biggrin.gif
Ta broliene... susinervinau pamacius kaip palatoj ardesi, buciau uz kudlu lauk istempus...suprantu filmas....nu bet taip itikinamai...l
Atsakyti