Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 16:39)
lotuliukas.gif    lotuliukas.gif
mano  mano, ir nieko nezinau dry.gif  gun_smilie.gif

Begede cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 20, 16:23)

Kai tokios aistros verda nesusilaikiau karsta.gif

va radau savo mylimiausia scena wub.gif wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=hEATWRm3Flk

QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 16:31)
Koks jo ugis? Gal ir man per mazas  lotuliukas.gif
Papildyta:

1.75 tai mano skoniu laaaaaaabai mazas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 20 birželio 2014 - 16:53
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 16:05)
As tai si karta daug nenoresiu, tiks man ir Vuralas  biggrin.gif

Gerai, kad Mustafa gerbejos tik kelios, kaip nors pasidalinsim.

Tai kad jau filme matosi Kerimo tankios rankos. smile.gif

Po siandien serijos pagalvojau, kad tokios buna pabaigos. Laikrastis isspaudins tiesa, Mustafa ligonineje suzinojo dali tiesos, susigrazins Fatmagul ir bus laminga pabaiga. Butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 14:40)
Ziedlapiux Jums atsakau, nes neiseina normaliai pacituoti.
Mustafa pasake, kad gerai pazista Fatmagul ir netiki, kad ji gali meluoti. Zodziu, neliudijo taip kaip norejo Jasaranai.
Kerimas pyko, kad jis neisdriso pasakyt tiesos ir liepe jam vaziuot i policija ir  pagaliau viska prisipazinti. Man Vuralo biski irgi gaila, bet jo galas logiskas, nes nei jis kalejime butu isgyvenes, nei su sazines grauzatim susitvarkes verysad.gif

ai dar pamirsau pamineti, kad Vuralas sake, jog neprisipazins ir prase Kerimo, kad jis ji nuzudytu, nes nebenori taip gyvent.

aciu labai~

gal galit dar atsakyt kodel Kerimas suplese ipykes ta vestuvine suknele?
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 06 20, 17:00)
Po siandien serijos pagalvojau, kad tokios buna pabaigos. Laikrastis isspaudins tiesa, Mustafa ligonineje suzinojo dali tiesos, susigrazins Fatmagul ir bus laminga pabaiga. Butu gerai.

Butu gerai smile.gif
Man idomiausia siame seriale,kad niekas neaisku,labai nidomu suzinoti su kuo liks pagrindine heroje,jei kas zino,prasau pageltoninkite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 06 20, 17:17)

gal galit dar atsakyt kodel  Kerimas suplese ipykes ta vestuvine suknele?

Nes Erdoganas, ja liete schmoll.gif Jiems ji sutepta.Blembacka man kaip gaila tos sukneles smile.gif

QUOTE(Agniska @ 2014 06 20, 17:17)
Butu gerai smile.gif
Man idomiausia siame seriale,kad niekas neaisku,labai nidomu suzinoti su kuo liks pagrindine heroje,jei kas zino,prasau pageltoninkite  bigsmile.gif

Su Kerimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 16:52)

1.75 tai mano skoniu laaaaaaabai mazas biggrin.gif

Nu pomazis, ale daugiau nera is ko rinktis. Tiks Vuralas. Nama Rivoje jau turiu paveldejusi is UM, o vyrus keisiu pagal seriala lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 06 20, 17:17)
Butu gerai smile.gif
Man idomiausia siame seriale,kad niekas neaisku,labai nidomu suzinoti su kuo liks pagrindine heroje,jei kas zino,prasau pageltoninkite  bigsmile.gif

As tai nenoriu zinoti, idomiau taip ziureti
Bet speju, liks su dabartiniu vyru, nes jis vienintelis neprievartavo, o kartu gyvenant nuo neapykantos iki meiles vienas zingsnis.
Atsakyti
kas ziurit angliskai, parasykit kur ziurit, youtube baigiasi nuo 24 serijos, o taip faina ziuret ne tik vazda, bet ir suprast ka sneka, ir dar idomioj vietoj baiges viskas verysad.gif doh.gif

Elvita, tau pasiseke, kad nama pasigriebei, as is UM nieko nebespejau paiimt, tai dabar ziuresiu serialus, kad nama koki pagriebt kur cia man su Behliuliu keltis gyvent biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei aisku koks Kerimas neatmus dar manes nuo Behliulio, nes dar daug seriju, o kuo toliau tuo labiau jis man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 18:31)
kas ziurit angliskai, parasykit kur ziurit, youtube baigiasi nuo 24 serijos, o taip faina ziuret ne tik vazda, bet ir suprast ka sneka, ir dar idomioj vietoj baiges viskas verysad.gif  doh.gif
Elvita, tau pasiseke, kad nama pasigriebei, as is UM nieko nebespejau paiimt, tai dabar ziuresiu serialus, kad nama koki pagriebt kur cia man su Behliuliu keltis gyvent biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jei aisku koks Kerimas neatmus dar manes nuo Behliulio, nes dar daug seriju, o kuo toliau tuo labiau jis man wub.gif

Aš tai imu tada Kuzey, čia juk ne tas pats kas Behliulis? blush2.gif tas pats aktorius, bet tokie skrirtingi personazai rolleyes.gif

Nors noreciau ir Kerima rezervuoti, kazkaip jis man is pirmo zvilgsnio krito i aki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 18:31)
Elvita, tau pasiseke, kad nama pasigriebei, as is UM nieko nebespejau paiimt, tai dabar ziuresiu serialus, kad nama koki pagriebt kur cia man su Behliuliu keltis gyvent biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jei aisku koks Kerimas neatmus dar manes nuo Behliulio, nes dar daug seriju, o kuo toliau tuo labiau jis man wub.gif

Gudrute, paklausk ar Mockava tau Behliuli perleis biggrin.gif Jamk Kerima, kol niekas dar nepajame cool.gif

QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 18:36)
Aš tai imu tada Kuzey, čia juk ne tas pats kas Behliulis? 

Nesiskaito schmoll.gif . Kuzey dar nerodo, i prieki vyru rezervuotis negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 18:45)

Jamk Kerima, kol niekas dar nepajame  cool.gif

Panos nepykit, bet as jau senai pasiemus Kerima, kai dar Lnk apie ji net nebuvo girdejus. Kitos forumantes gali patvirtint, kad as ji senai rezervavus ir siaip esu arsi ir didziausia jo gerbeja lotuliukas.gif As i ji net verkianti galiu istisai ziuret lotuliukas.gif Nebent galesiu leist kartais juo pasidziaugt, kai nuklysiu pas Omera i KPA lotuliukas.gif
Atsakyti