Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 19:05)
Pas Jus tamsta charakteris, kaip pas Bihter biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 20:05)
Pas Jus tamsta charakteris, kaip pas Bihter biggrin.gif

Nu ne, negaliu sutikti, kad Behliulis ir Kuzey tas pats rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

aisku vaidmenys skiriasi, bet as turejau omenyje kad Kivac mano visom prasmem, kad ir ka vaidintu, kadir kas butu - JIS MANO flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 19:06)
Bet...kadangi jam ypatingai patiko namas Rivoje, tai dar nezinia kaip cia butu. Tu namo tai jokio neturi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 19:06)

O man patinka, kad jis toks naivus kaimo bernelis, manau, iš tikrųjų tai jis labai geros širdies  smile.gif

As geresnes sirdies dar nemacius lotuliukas.gif Idomumo deliai tai pats aktorius ir zmones, kurie su juo dirbo, pabrezia, kad jis ir realybej panasus i savo personaza Kerima. Tik kaip pats minejo, tai tiek daug neverkia, kaip Kerimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 20:06)
Bet...kadangi jam ypatingai patiko namas Rivoje, tai dar nezinia kaip cia butu. Tu namo tai jokio neturi  lotuliukas.gif

nusipirksiu, ne beda tongue.gif tongue.gif tongue.gif

gal mano namas jam net labiau patiks, tik reikes pries tai vyrapaslept kur nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 20 birželio 2014 - 19:13
Jungiuosi priesio serialo gerbeju. Na ka, lyginant su Meile ir bausme, tai cia super serialas Verkiu kiekviena serija ziuredama. Beren vaidyba vel 10 balu. Toks jausmas, kad Bichter reinkarnavosi po savo mirties i Fatmagul ir atpirkineja kaltes. O tas vienas is broliu pruevartautotoju tikrai panasus i Kivanc , galvojau man vienai, betir vyras siandien paates sako, o Behliulis biggrin.gif
Pasizadejau sau neskaityti pageltoninimu .
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 06 20, 20:14)
Jungiuosi priesio serialo gerbeju. Na ka, lyginant su Meile ir bausme, tai cia super serialas Verkiu kiekviena serija ziuredama. Beren vaidyba vel 10 balu. Toks jausmas, kad Bichter reinkarnavosi po savo mirties i Fatmagul ir atpirkineja kaltes. O tas vienas is broliu pruevartautotoju tikrai panasus i Kivanc , galvojau man vienai, betir vyras siandien paates sako, o Behliulis  biggrin.gif 
Pasizadejau sau neskaityti pageltoninimu .

panasus, bus net viena scena, kai jis bus su tokia pat kepuriuke kokia behliulis devejo ir saliku, nu tai grynas mano Kivac biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 20, 19:10)
As geresnes sirdies dar nemacius lotuliukas.gif Idomumo deliai tai pats aktorius ir zmones, kurie su juo dirbo, pabrezia, kad jis ir realybej panasus i savo personaza Kerima. Tik kaip pats minejo, tai tiek daug neverkia, kaip Kerimas lotuliukas.gif

Ir realybėj panašus? Man atrodo, kad pradedu įsimylėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:11)
nusipirksiu, ne beda tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

gal mano namas jam net labiau patiks, tik reikes pries tai vyrapaslept kur nors biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As tai dabar pamasciau, kad turbut nama Rivoje paveldejau kartu su Behliuliu g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:17)
panasus, bus net viena scena, kai jis bus su tokia pat kepuriuke kokia behliulis devejo ir saliku, nu tai grynas mano Kivac biggrin.gif  wub.gif

Tai ko cia plesais del Behliulio, jamk Selima su namu ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 06 20, 20:20)
As tai dabar pamasciau, kad turbut nama Rivoje paveldejau kartu su Behliuliu  g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai ko cia plesais del Behliulio, jamk Selima su namu ir bus  thumbup.gif

pati ir imk, as jau turiu savo Kivac wub.gif o nama as turiu, man namas nera beda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 20 birželio 2014 - 19:25
QUOTE(fidija @ 2014 06 20, 19:18)
Ir realybėj panašus? Man atrodo, kad pradedu įsimylėti wub.gif

Na taip skaiciau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 20, 19:23)
pati ir imk, as jau turiu savo Kivac wub.gif

Man nei Behliulis, nei Selimas schmoll.gif , netraukia manes ryzi vyrai schmoll.gif As tik kaip Behliulio paveldetoja, negaliu taip ramiai perleist, o dar Mockava kazkur salia lotuliukas.gif
Atsakyti