Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 22, 18:55)

Asu bus iki pat galo, jos gyvenime bus daug dramu unsure.gif Siaip ji man labai grazi moteris. ax.gif

Ji man i aktore Rachel Weiz panasi ziauriai (tik nezinau kaip tiksliai rasoso tiksliai jos vardas)
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 22, 18:06)
Ji man i aktore Rachel Weiz panasi ziauriai (tik nezinau kaip tiksliai rasoso tiksliai jos vardas)

Paziurejau, ale rimtai panasi, tik siek tiek vyresne ir aukstesne bigsmile.gif ir sita grazi moteris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 06 22, 17:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rodo kelia kur krumai auga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

veliau zinokit tos muzikos grozis atsiskleis, juk dabar dar pati pradzia, o veliau kai bus tiek graudziu scenu, tai ta muzika girdint dar labiau verkt norisi smile.gif

Kokie dar krumai? Ten gi vyro sirdis, rodo kelia i sirdi blush2.gif

Del muzikos, tai kaip ir minejau tikiuosi, jog veliau labiau patiks, nes kol kas tai UM virsu ima rolleyes.gif
Atsakyti
Nu Selimas tai man grynas Behliulis, kai su Nihal pykdavosi. "nieko nebus, jei nepasitiki", "skirkimes, visiems bus geriau".
Netikesiu, jei kada vyrai taip sakys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 23, 15:07)
Nu Selimas tai man grynas Behliulis, kai su Nihal pykdavosi. "nieko nebus, jei nepasitiki", "skirkimes, visiems bus geriau".
Netikesiu, jei kada vyrai taip sakys  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 23, 14:07)
Netikesiu, jei kada vyrai taip sakys  cool.gif

biggrin.gif na Selimas tai is mizniu gimines biggrin.gif
Atsakyti
labukas,
sorry ERdogano gerbejoms, bet man jis toks slykstukas, tikras prievartautojas, gaslus zvilgsnis gun_bandana.gif wacko.gif
Atsakyti
Man irgi Erdoganas is ju visu labiausiai fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 23, 15:35)
Man irgi Erdoganas is ju visu labiausiai fe  schmoll.gif

man irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 23, 17:37)

na jis toks velnių priėdęs... doh.gif
Atsakyti
Selimas toks kvailelis man, Vuralas bent gailisi, o vat Erdoganas tai toks suktas gyvaciokas unsure.gif
Atsakyti
Tai, kad nelabai cia yra Erdogano gerbeju g.gif
Atsakyti