Įkraunama...
Įkraunama...

Be kaltės kalta

QUOTE(BonPari* @ 2014 06 21, 14:39)
Neatsispyriau pagundai akis paganyti ir aš  biggrin.gif Visgi tie ilgi plaukai priduoda jam žavesio, su trumpais kažkoks ne toks  schmoll.gif Bet va nuotraukose , kur su ūsais ir tankia barzda,  tai  ne ne ne  biggrin.gif Gražiausiai su poros dienų barzdele  wub.gif

Man tai jis kur dar "gilioj jaunystej" su tokia 4 numerio trumpa sukuosena ir ausim nesutvarkytom, persdziuves tai tikrai baisiai atrodo biggrin.gif Su amzium jis gereja ir grazeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 21, 12:12)
Na ir mano Kerimcikas wub.gif
user posted image

o siaubeli net kasnis is atvepusio zandikaulio atvipo karsta.gif karsta.gif karsta.gif wub.gif tikiuos nakti per miegus nesisauksiu Kerimo vyrui gulint salia hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
nu bet totaliai jis ne mano tipazo bet ka jis velniuks tokio turi neikertu bet nu tokks jau saxy wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 06 21, 14:07)
beveik sutinku biggrin.gif tik ir plaukus palikciau savaso biggrin.gif o dar is 1001 nakties keremas irgi grieko vertc buvo smile.gif

behliulis man irgi ne,negana,kad ryzas,tai dar is skystablauzdis biggrin.gif
nemuskit mergos tik biggrin.gif

Edan, Kerimas is 1001 nakties man visiskai nevertas jokio grieko. o jei Behliulis naptiko, kad skystas, tia paziurek Kuzey Guney, ten jis labai net ne skystas, gal kitaip ir i aktoriu paziuretum?

QUOTE(širlė @ 2014 06 21, 14:46)
koks jis jums ryzas, ka visi sviesiaplaukiai - ryzi doh.gif  taigi nuotraukas paziurekit internete, jo kaip suprantu plauku spalva tokia i tamsiai ruda, bet gal kai saules daugiau gauna, nusvieseja, nes dauguma jo nuotrauku jis rudais plaukais, bet ne ryzais schmoll.gif  va selimas, taip sutinku, kad daugiau i ryzuma, bet jau ne Kivac schmoll.gif

Selima as didingam amziuj kai ziuriu, tai pastebejau,k kad jo plaukai ne ryzi, o barzda tik ryza. idomiai taip. o siaip dauguma tokiu blondinu, kurie nera to skandinavisko baltumo, o butent tokie rusvi blondinai , visada balansuoja ant ryzumo ribos. priklauso ir nuo apsvietimo nuotraukose ar ekrane, gyvenime nuo to, kiek saules yra gave. labai nedaugelis visada buna tik sviesus tokio tipo zmones. be to spalvas visi skirtingai mato

QUOTE(xiuke @ 2014 06 21, 14:47)
4u.gif  man jis ir gražus, bet jau neberezervuosiu, nenoriu girtis, bet savo gražų turiu, tai sunku su gražiu gyventi vyru... lotuliukas.gif tikrai  biggrin.gif
vis pagalvoju apie tuos prievartautojus, gavoju ar šis poelgis jiems karjeros nepagadino  biggrin.gif juk daugelis nemėgsta tokių personažų, o senučiukės net sutapatina aktorystę su gyvenimu smile.gif
pastebėjau, kad nemažai moterų vaidina visai neišvazdžių, ne taip kaip muilo operose dauguma gazelės...
sakykit ar bus ten tų meilės scenų tarp jų? nes pabaiga pažiūrėju (trumpai), tai nepasakyčiau... rolleyes.gif
bet kaip suprantu filmas atlieka kažkokią soc paskirtį? ta prasme, kad Turkijoje išprievartavimai didelė problema, filmas, kaip kovos būdas prieš šį reiškinį?
Engin Akyürek įsivedžiau į google, oho kiek jau daug ir skirtingo  biggrin.gif

ir dar norejo parodyti ne tik toms merginoms, bet ir visuomenei, kad ne auka yra kalta...parodyti viesai ta kancia, uzuojautos nebuvima. o visa kita jau parase anam puslapyj

Atsakyti
Ar man taip vienai atrodo, ar kompozitorius Uždraustos meilės, Atpildo ir šio serialo tas pats?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 06 21, 16:03)
Ar man taip vienai atrodo, ar kompozitorius Uždraustos meilės, Atpildo ir šio serialo tas pats?

Tikrai taip biggrin.gif Man jam nera lygiu biggrin.gif UM ir sio serialo, jei neklystu, tai visa kurybine komanda ta pati smile.gif Bent jau scenaristes tai tikrai...
Atsakyti
man ta muzik ausyse skamba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 21, 16:21)
Edan, Kerimas is 1001 nakties man visiskai nevertas jokio grieko.

O man Kerimas kazka tokio turejo,tik nzn konkreciai ka.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 21, 15:43)
Su amzium jis gereja ir grazeja biggrin.gif

Cia kaip geras vynas mirksiukas.gif
Atsakyti
mane užvaldė šis serialas.... sudie razumėli.... pražiūrėjau iki 4 nakties, tai šiandien mintys tik apie jį. tik galvoju nu ką gi galima rodyti net 80 serijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2014 06 21, 19:10)
mane užvaldė šis serialas.... sudie razumėli.... pražiūrėjau iki 4 nakties, tai šiandien mintys tik apie jį. tik galvoju nu ką gi galima rodyti net 80 serijų  g.gif

As jau kelinta nakti prabudus suprantu, kad sapnavau sita seriala. Nors nieko konkreciai neprisimenu, bet pasamoneje guli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2014 06 21, 19:10)
mane užvaldė šis serialas.... sudie razumėli.... pražiūrėjau iki 4 nakties, tai šiandien mintys tik apie jį. tik galvoju nu ką gi galima rodyti net 80 serijų  g.gif

biggrin.gif kazka biggrin.gif daugkam jis gerokai patemtas, tai bus biski seriju apie nieka biggrin.gif nors as kelis kartus ziurejau, bet nei karto man prasukinet nereikejo biggrin.gif man buvo ka ziuret visas 80 seriju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2014 06 21, 19:23)
As jau kelinta nakti prabudus suprantu, kad sapnavau sita seriala. Nors nieko konkreciai neprisimenu, bet pasamoneje guli unsure.gif

biggrin.gif dar ir taip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 21, 19:42)
biggrin.gif dar ir taip buna biggrin.gif

Ale, zinokit, buna.... Ir ne tik vemvet. Man siuo dar nieko, bet po UM kokia savaite sapnavau doh.gif konkreciai jauciausi traumuota biggrin.gif
Atsakyti