QUOTE(EdAn @ 2014 06 21, 14:07)
beveik sutinku

tik ir plaukus palikciau savaso

o dar is 1001 nakties keremas irgi grieko vertc buvo
behliulis man irgi ne,negana,kad ryzas,tai dar is skystablauzdis
nemuskit mergos tik
Edan, Kerimas is 1001 nakties man visiskai nevertas jokio grieko. o jei Behliulis naptiko, kad skystas, tia paziurek Kuzey Guney, ten jis labai net ne skystas, gal kitaip ir i aktoriu paziuretum?
QUOTE(širlė @ 2014 06 21, 14:46)
koks jis jums ryzas, ka visi sviesiaplaukiai - ryzi

taigi nuotraukas paziurekit internete, jo kaip suprantu plauku spalva tokia i tamsiai ruda, bet gal kai saules daugiau gauna, nusvieseja, nes dauguma jo nuotrauku jis rudais plaukais, bet ne ryzais

va selimas, taip sutinku, kad daugiau i ryzuma, bet jau ne Kivac
Selima as didingam amziuj kai ziuriu, tai pastebejau,k kad jo plaukai ne ryzi, o barzda tik ryza. idomiai taip. o siaip dauguma tokiu blondinu, kurie nera to skandinavisko baltumo, o butent tokie rusvi blondinai , visada balansuoja ant ryzumo ribos. priklauso ir nuo apsvietimo nuotraukose ar ekrane, gyvenime nuo to, kiek saules yra gave. labai nedaugelis visada buna tik sviesus tokio tipo zmones. be to spalvas visi skirtingai mato
QUOTE(xiuke @ 2014 06 21, 14:47)

man jis ir gražus, bet jau neberezervuosiu, nenoriu girtis, bet savo gražų turiu, tai sunku su gražiu gyventi vyru...

tikrai
vis pagalvoju apie tuos prievartautojus, gavoju ar šis poelgis jiems karjeros nepagadino

juk daugelis nemėgsta tokių personažų, o senučiukės net sutapatina aktorystę su gyvenimu

pastebėjau, kad nemažai moterų vaidina visai neišvazdžių, ne taip kaip muilo operose dauguma gazelės...
sakykit ar bus ten tų meilės scenų tarp jų? nes pabaiga pažiūrėju (trumpai), tai nepasakyčiau...
bet kaip suprantu filmas atlieka kažkokią soc paskirtį? ta prasme, kad Turkijoje išprievartavimai didelė problema, filmas, kaip kovos būdas prieš šį reiškinį?
Engin Akyürek įsivedžiau į google, oho kiek jau daug ir skirtingo
ir dar norejo parodyti ne tik toms merginoms, bet ir visuomenei, kad ne auka yra kalta...parodyti viesai ta kancia, uzuojautos nebuvima. o visa kita jau parase anam puslapyj