Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(AstaRaud @ 2014 06 11, 15:37)
tai paklausiu dar...su kokia krūtinės apimtim kokį dydį ėmėt, nes šilkinukių neturiu kol kas dar...

90 cm su push upp smile.gif
visu marskiniu ir silkiniu bliuskyciu imu 2 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 06 11, 15:40)
90 cm su push upp smile.gif
visu marskiniu ir silkiniu bliuskyciu imu 2 d.  4u.gif

ačiū...mano su push upais šiek tiek mažiau, tai bandysiu O dydį tada...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 06 11, 13:12)
As tai paskutiniu metu buvau pristabdziusi pirkimus, su tokia mintimi, kad reikia deveti ka turiu, o ne tik pirkti, bet va siandien nusiunciau sia silkinuke https://www.jcrew.co...p;bmUID=kq9tey6  . Fainuole wub.gif Turetu graziai ziuretis prie to navy sijonuko , kur su skeltuku prieky...ir prie dzinsu...ir prie poros kitu pencil...tai kaip nepirkt doh.gif

O blyn, jau nukainavo. Sitos ir as noriu. biggrin.gif Didinta ji, ir komentaruose raso... Turiu panasaus stiliau silkinuke, tai teko siaurinti ir trumpinti 2 dydi. Bet per krutine gerai... Tai jauciu su sita tas pats bus.

O pas mane j crew rubu belenkiek, buna,kad visas dienos outfit'as j crew. biggrin.gif Bet as daugiau renkuosi ne populiariasias prekes...
Atsakyti
Gal kuri turite šią suknutę ir galite pakomentuoti?
user posted image
Atsakyti
Sveikos. O pas mane nuo visų jcrew rūbų etiketės nuluptos... ir visi eina į trasą. Aš panoramoj dažnai būnu ir su jcrew rūbais visada biggrin.gif paskutinį kartą visa neoninė geltona buvau tongue.gif
O geriausia, kad kaimynę kartą nuo galvos iki kojų jcrew sutikau biggrin.gif ir dar tuo pačiu megztuku. Sakėm, gal kada sumesim visus skudurus ir pasifotografuosim... Gal pati prisipažins - visgi paskaito čia smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar su 96cm klubais 4 dydis nebutu per didelis? g.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kq9ETEQ
Atsakyti
Vai vai neapsisprendžiu vėl kokią spalvą tų crepe šortų imti - navy ar byzantine purple??? Navy bus lengviau derinama ir puikiai tiks su šiuo top'u, bet violetinė ryškesnė ir įdomesnė. O gal abi??? biggrin.gif

Dar man labai gražus šis top'as, bet neimsiu, nes jau įsivaizduoju, kad bus problemų su tikimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 11 birželio 2014 - 21:39
Pamatavau šitą bliuskę 68.5cm, tai ji su mano ūgiu vos ne kaip suknelė gaunasi. blink.gif Pasimečiau visai... Ir noriu, ir žinau, kad teks nešti pas siuvėją. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 12, 00:25)
Pamatavau šitą bliuskę 68.5cm, tai ji su mano ūgiu vos ne kaip suknelė gaunasi.  blink.gif Pasimečiau visai... Ir noriu, ir žinau, kad teks nešti pas siuvėją. biggrin.gif

Petite imkit...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 11, 23:31)
Petite imkit...

Tai kad nesiskiria ilgis beveik... 2 cm tik... O po to bijau, kad per krūtinę maža bus. Paltą petite ėmiau, tai kaip išaugtinis...

Nu padariau užsakymą... Tingėjau nuorodas rankioti, tai įkeliu printscreen'ą, ką papirkau...

user posted image

P.S. Buvau ant tarpininkės truputį užpykusi, kad nenupirko suknelės (tik vakare nusiunčiau užsakymą) su 40% off ir nepasakė anksčiau, kad užsakymas nesirenka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 12 birželio 2014 - 02:12
micefee, faini pirkiniai, ta bliuzele tikrai verta demesio.

As va ka tik atplesiau deze is praeitos savaites pirktu, kai buvo 40% off sale ir 50% of final sale. Maikutes visos S nu tokios dideles, tikiuos kad susitrauks kazkiek...
Merino zip shoulder megstukas fainas, S dydzio..echmm ... biggrin.gif galetu buti ir mazesnis, platus labai, nors rankos siauros...Bet sueis, patinka jis man, vistieg grazint nebegalima biggrin.gif
Linini sijonuka https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1 pirkau size 4, nepadidintas...aisku man per trumpas ir siaip kazkaip keistai jauciasi jis man... keliaus atgal.

Pas mus salia neseniai atidare JCrew factory. Vakar nuvaziavau, geros kainos ..tarkim clearance visi rubai dar extra 60% off buvo thumbup.gif Sau keleta daiktu paemiau ir vaikams maikuciu..pvz. clearance kaina $14.99 jau ir taip neblogai, su dar extra 60% off vaikams maikutes po $6 su kapeikom. Ir dar labai gerai jei perku factory online galiu vezti grazinti i parduotuve, nereikes $5 uz grazinima sumoketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 11, 16:28)
O blyn, jau nukainavo. Sitos ir as noriu. biggrin.gif Didinta ji, ir komentaruose raso... Turiu panasaus stiliau silkinuke, tai teko siaurinti ir trumpinti 2 dydi. Bet per krutine gerai... Tai jauciu su sita tas pats bus.

Didinta sakai g.gif Na, silkas turi krist laisviau, gal vistik tiks biggrin.gif g.gif

O Tu sau 2 d. su kokiais ismatavimais pasiemei?

Na, mano ugiui gal trumpinti neteks, regular emiau smile.gif
Atsakyti