Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

O kas perka dabar jcrew?
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 06 12, 11:12)
O kas perka dabar jcrew?

Taure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 11, 21:38)
Vai vai neapsisprendžiu vėl kokią spalvą tų crepe šortų imti - navy ar byzantine purple??? Navy bus lengviau derinama ir puikiai tiks su šiuo top'u, bet violetinė ryškesnė ir įdomesnė. O gal abi??? biggrin.gif

Dar man labai gražus šis top'as, bet neimsiu, nes jau įsivaizduoju, kad bus problemų su tikimu...

Aš turiu sijona byzantine purple, tai mmm kokia spalvytė wub.gif Kiekvieną kartą, kai apsirengiu kas nors pagiria biggrin.gif Labai dera su balta, visais koraliniais atspalviais, geltona...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 12, 02:07)
Pas mus salia neseniai atidare JCrew factory. Vakar nuvaziavau, geros kainos ..tarkim clearance visi rubai dar extra 60% off buvo thumbup.gif Sau keleta daiktu paemiau ir vaikams maikuciu..pvz. clearance kaina $14.99 jau ir taip neblogai, su dar extra 60% off vaikams maikutes po $6 su kapeikom. Ir dar labai gerai jei perku factory online galiu vezti grazinti i parduotuve, nereikes $5 uz grazinima sumoketi biggrin.gif

Nieko sau kainos, pavydas. biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 06 12, 05:19)
O Tu sau 2 d. su kokiais ismatavimais pasiemei?

Irgi su 90cm.

QUOTE(melynake28 @ 2014 06 12, 09:12)
O kas perka dabar jcrew?

Visos turbūt, tik Rudaplaukė berods atostogauja.

QUOTE(Soffyyy @ 2014 06 12, 10:27)
Aš turiu sijona byzantine purple, tai mmm kokia spalvytė  wub.gif Kiekvieną kartą, kai apsirengiu kas nors pagiria  biggrin.gif Labai dera su balta, visais koraliniais atspalviais, geltona...

Sijono ir aš norėjau tokios spalvos, bet 2 dydį grąžinau, o 0 nebepagavau. Bet šortų pagalvojau užteks ir ramesnės spalvos... biggrin.gif Gal išvis jie man netiks, tai lengviau ir parsiduos.
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 06 11, 17:36)
Sveikos. O pas mane nuo visų jcrew rūbų etiketės nuluptos... ir visi eina į trasą. Aš panoramoj dažnai būnu ir su jcrew rūbais visada biggrin.gif paskutinį kartą visa neoninė geltona buvau tongue.gif
O geriausia, kad kaimynę kartą nuo galvos iki kojų jcrew sutikau biggrin.gif ir dar tuo pačiu megztuku. Sakėm, gal kada sumesim visus skudurus ir pasifotografuosim... Gal pati prisipažins - visgi paskaito čia smile.gif rolleyes.gif

drinks_cheers.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
SeaGirl, specialus atidarymo sale?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 06 12, 20:57)
SeaGirl, specialus atidarymo sale?

Tai kad ne turbut... g.gif Sakiau neseniai atsidare, bet isties koks pusmetis beveik, tik tiek kad uzejus dar nebuvau...pro sali praejau pora kartu jau, bet su vaiku buvau, tingejau uzeiti anksciau... Cia factory, tai ir taip kainos geresnes nei J Crew ir clearance skyrius visad buna, tik va si kart dar 60% nuo clearance kainos buvo, tai ziauriai gerai. Paskui girdejau viena pirkeja klause apie ju 50% of all store sale, toks irgi buna. Reikes dazniau uzsukti dabar...ivede mano e-mail i sistema, sake duoda zinot kada kokie sales ir promotions.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 12 birželio 2014 - 23:03
aciuks.gif pasižiūrėjau, kad nuo manęs irgi yra apie 20 min kelio, nes buvau buvusi tik outletuose, iki jų jau toliau. reiks nuvažiuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 12, 23:02)
Paskui girdejau viena pirkeja klause apie ju 50% of all store sale, toks irgi buna.

per Memorial day buvo outletuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 06 13, 00:05)
aciuks.gif pasižiūrėjau, kad nuo manęs irgi yra apie 20 min kelio, nes buvau buvusi tik outletuose, iki jų jau toliau. reiks nuvažiuoti smile.gif

Man irgi 20min kelio drinks_cheers.gif

Vaziuok, ka tik e-mail atsidariau raso "Get extra 30% off already reduced prices when you spend $30 or more " iki sekmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mergaitės, kokį dydį imti šios suknytės, jei klubai 98, krūtinė 89.
https://www.jcrew.co...f...&hash=row10

Gal kas jau turite, kaip ji realiai g.gif
Atsakyti
Sakykit ar faini tie sortukai,kur perkat? Neapsisprendziu,ar man ju reikia
Atsakyti