Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Factory svarkai ar atitinka dydi?
http://factory.jcrew...p;bmUID=krldZht

su 95 per krutine ir 80 per liemeni 6 dydzio uztektu> ? 4u.gif
Atsakyti

Turiu balerinas Crew, - pėdos ilgis 24,3 cm, tai tinka 7h dydis.
Bet gal dar kas patars, ar pasimatuosit kur smile.gif .
[/quote]
Jei neklistu 7dydi cece matavausi ir man jos buvo mazos... Koja siaura, bet ir su camperiais yra taip jog 38 visur tinka isskyrus didysis pirstas remiasi...
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2014 07 09, 18:53)
Man  irgi tas pats, o jūs savo įprastinį dydį ėmėt?

Pirkau 0 dydi, sakyciau ji didinta kazkiek. Mano jcrew rubai 0-2, XXS-XS dydzio. Is nugaros laisva, bet kazkaip tiesiai eina, galima nesiti tikrai, bet dar graziau su dirziuku
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2014 07 09, 21:04)
Jei neklistu 7dydi cece matavausi ir man jos buvo mazos... Koja siaura, bet ir su camperiais yra taip jog 38 visur tinka isskyrus didysis pirstas remiasi...

7H tai skaitosi 37,5.
- Tai jums gal reikia net 8 g.gif , bet gal dar patars tokį dydį nešiojančios. Arba pėdą [cm] pasisakykit, bus gal lengviau patart biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 liepos 2014 - 21:23
QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 09, 20:21)
7H tai skaitosi 37,5.
-  Tai jums gal reikia net 8  g.gif , bet gal dar patars tokį dydį nešiojančios. Arba pėdą [cm] pasisakykit, bus gal lengviau patart  biggrin.gif  4u.gif

7H yra 38. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 09, 21:25)
7H yra 38. smile.gif

Mat kaip. O aš čia įsivaizduodavau kad yr pusinis dydis smile.gif. Tai 8 bus jau 39 EUR?
Šiaip tada lb skirtingai su tais dydžiais, nes kai kurių EUR 37 man net laisvoki. Bet čia jau kaip ir atskira tema cool.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 09, 21:25)
7H yra 38. smile.gif

Pirma karta girdziu g.gif 7H yra 7.5, o 8 ir yra 8 dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 07 09, 22:28)
Pirma karta girdziu  g.gif  7H yra 7.5, o 8 ir yra 8 dydis  g.gif

Vat
ir aš iš kažkur taip žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 07 09, 22:28)

drinks_cheers.gif jei neklystu tai H ir reiskia half t.y. puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 07 10, 00:28)

bet US 7,5 atitinka EUR 38. o US 8 atitinka EUR 38,5. turbut ta ir turejo omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 07 08, 10:52)
Prisipažinkite, kuri buvote šeštadienį Palermo su šia Houndstooth chiffon shirtdress suknele: smile.gif
http://www.pinterest...90453043787033/

ne nu pasaulio pabaiga lotuliukas.gif bigsmile.gif kur galima sutikti jcrew gerbėjas, ten aš buvau su ta suknute, aš girdėjau prie Pretorijos fontano lietuvišką vyriškio balsą smile.gif , kuris sakė neskubam taip greitai vaikščioti, biggrin.gif tai ten jūs buvote, nes per visas atostogas tik dar sykį girdėjau dar Sirakūzuose lietuviškus balsus smile.gif
štai čia mane matėte prie to fontano mane smile.gif įkelsiu trumpam foto su ta suknute labai patogi ji kelionei nesiglamžo iš vis thumbup.gif tokią karštą dieną mn buvo vėsu su ja, nesitikėjau , kad ji tokia bus praktiška wub.gif
čia prie to fontano kur galėjote mane matyti foto
user posted image
user posted image

o čia ne jūsų vyras pateko pas mane į kadrą lotuliukas.gif biggrin.gif ?? nes tuo metu foto dariau, kai girdėjau vyriškio balsą lietuviškai kalbant, bet nesidairiau, kas kaip atrodė verysad.gif tai jūsų neįsidėmėjau šeimynos,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 07 09, 23:44)
ne nu pasaulio  pabaiga lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Niu aš ir pagalvojau, kad italė tikrai nebus su jcrew suknele, amerikiečių Sicilijoj irgi reta, taigi tik lietuvaitė gali būti smile.gif Nemaniškis papuolė į jūsų kadrą. Aš jus mačiau, kai fotografavote Normanų rūmus smile.gif
Beje, atrodote gražiai 4u.gif
Aš taip pat buvau jcrew apsivilkus, tik daugiau turistiškai, jei taip galima išsireikšti, t.y. šortais ir bliuskute ax.gif
Prie to paties gėdos fontano smile.gif
user posted image

Ne į temą, bet paklausiu kaip patiko po Palermo auto važinėti? lotuliukas.gif doh.gif Mums buvo tikrai geras potyris, nors tikrai nemažai važinėję ir kitose, tarp jų ir pietų Europos, šalyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 liepos 2014 - 01:49