Kažkodėl neįsideda nuotrauka

geras cia jusu, inga_, ir regal, susimatymas
inga_, liuks suknyte ir Tau graziai atrodo

QUOTE(Dideja @ 2014 07 10, 05:56)
geras cia jusu, inga_, ir regal, susimatymas

Nerealiai Palerme !

Jaučiu ir man reiks važiuot į kokį nors Palermą, nes nu niekur dar gyvai neteko Crew'istės pamatyt

Inga, - labai gražiai jums. Ir kokia reklama suknutei dėl jos praktiškumo !

QUOTE(mimsy @ 2014 07 09, 23:28)
QUOTE(enura @ 2014 07 10, 00:20)
tikrai H raidele reiskia pusini dydi. Ir kiek jcrew kaip ir kitu usa gamintoju pvz 7H reiskia 7,5 dydi. O kokia pedai tinka toks dydis, tai priklauso (nepriklausomaoi nuo firmos) nuo pedos ilgio ir plocio
Maniau, kad Lietuva maža, o čia, pasirodo, ir visa Europa į SM telpa.

QUOTE(Lyn @ 2014 07 10, 08:22)
tikrai H raidele reiskia pusini dydi. Ir kiek jcrew kaip ir kitu usa gamintoju pvz 7H reiskia 7,5 dydi. O kokia pedai tinka toks dydis, tai priklauso (nepriklausomaoi nuo firmos) nuo pedos ilgio ir plocio

Inga, labai gražiai atrodote
Koks jūsų ūgis?
aš labai norėč irgi tokios suknelės, mačiau ebay yra, bet jaučiu su 176 cm, tai jausmuo nebus vietoje..

Koks jūsų ūgis?
aš labai norėč irgi tokios suknelės, mačiau ebay yra, bet jaučiu su 176 cm, tai jausmuo nebus vietoje..
QUOTE(Ausriausias @ 2014 07 10, 09:40)
Inga, labai gražiai atrodote
Koks jūsų ūgis?

Koks jūsų ūgis?
Tai gi va....

Inga_ o Jūs kartais ne Kauniete ir ne Šilainiuose gyvenate? Nes baisiai panaši man į mano kaimynystėje guvenančią mamyte su dviem berniukais, vienas iš jų bendraamžis su maniškiu abu gruodinukai 
Beje suknelė labai gražiai atrodo
Papildyta:
Taip aš ėmiau įprastinį savo dydi, nes mazesnis jau veržtų per pečius ir klubus, bet dar vis galvoju, kad gal nešti pas siuvėją ją patvarkyt, nes labai man ji patinka, nes įdėjau išparduotuvėn ją

Beje suknelė labai gražiai atrodo

Papildyta:
QUOTE(Siaip @ 2014 07 09, 19:53)
Man irgi tas pats, o jūs savo įprastinį dydį ėmėt?
Taip aš ėmiau įprastinį savo dydi, nes mazesnis jau veržtų per pečius ir klubus, bet dar vis galvoju, kad gal nešti pas siuvėją ją patvarkyt, nes labai man ji patinka, nes įdėjau išparduotuvėn ją

QUOTE(Pasaulė @ 2014 07 10, 08:29)

QUOTE(Dideja @ 2014 07 10, 09:47)
Tai gi va....
Problema aukstesnems su j.crew
Man su 172 cm jos juosmuo jau nebutu vietoje
Taigi, dauguma tokio sukirpimo sukneliu tenka tik pasigrozeti, bet netureti 

Dėja bet taip..

aš keletą suknelių Tall medžioju, tai pagauti TAll 0 arba Tall 2 - mission impossible

QUOTE(Ausriausias @ 2014 07 10, 10:41)
Dėja bet taip..
aš keletą suknelių Tall medžioju, tai pagauti TAll 0 arba Tall 2 - mission impossible

Beda ta, kad daugumos graziuju suknyciu isvis nebuna Tall