Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Kažkodėl neįsideda nuotrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 10 liepos 2014 - 02:00
geras cia jusu, inga_, ir regal, susimatymas thumbup.gif biggrin.gif

inga_, liuks suknyte ir Tau graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 07 10, 05:56)
geras cia jusu, inga_,  ir regal, susimatymas thumbup.gif  biggrin.gif

inga_, liuks suknyte ir Tau graziai atrodo 4u.gif

drinks_cheers.gif

Nerealiai Palerme ! thumbup.gif
Jaučiu ir man reiks važiuot į kokį nors Palermą, nes nu niekur dar gyvai neteko Crew'istės pamatyt biggrin.gif - Super istorijėlė biggrin.gif 4u.gif !

Inga, - labai gražiai jums. Ir kokia reklama suknutei dėl jos praktiškumo ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 liepos 2014 - 08:05
QUOTE(mimsy @ 2014 07 09, 23:28)
Pirma karta girdziu  g.gif  7H yra 7.5, o 8 ir yra 8 dydis  g.gif

QUOTE(enura @ 2014 07 10, 00:20)
drinks_cheers.gif jei neklystu tai H ir reiskia half t.y. puse  4u.gif

tikrai H raidele reiskia pusini dydi. Ir kiek jcrew kaip ir kitu usa gamintoju pvz 7H reiskia 7,5 dydi. O kokia pedai tinka toks dydis, tai priklauso (nepriklausomaoi nuo firmos) nuo pedos ilgio ir plocio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 10 liepos 2014 - 08:23
Maniau, kad Lietuva maža, o čia, pasirodo, ir visa Europa į SM telpa. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 07 10, 08:22)
tikrai  H  raidele  reiskia  pusini  dydi. Ir  kiek  jcrew  kaip  ir  kitu  usa  gamintoju  pvz  7H  reiskia  7,5  dydi.  O  kokia  pedai  tinka  toks  dydis,  tai  priklauso  (nepriklausomaoi nuo firmos)  nuo  pedos  ilgio  ir  plocio

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Inga, labai gražiai atrodote 4u.gif
Koks jūsų ūgis?
aš labai norėč irgi tokios suknelės, mačiau ebay yra, bet jaučiu su 176 cm, tai jausmuo nebus vietoje..
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 07 10, 09:40)
Inga, labai gražiai atrodote  4u.gif
Koks jūsų ūgis?
aš labai norėč irgi tokios suknelės, mačiau ebay yra, bet jaučiu su 176 cm, tai jausmuo nebus vietoje..

Tai gi va.... ax.gif Problema aukstesnems su j.crew biggrin.gif Man su 172 cm jos juosmuo jau nebutu vietoje ax.gif Taigi, dauguma tokio sukirpimo sukneliu tenka tik pasigrozeti, bet netureti tongue.gif
Atsakyti
Inga_ o Jūs kartais ne Kauniete ir ne Šilainiuose gyvenate? Nes baisiai panaši man į mano kaimynystėje guvenančią mamyte su dviem berniukais, vienas iš jų bendraamžis su maniškiu abu gruodinukai smile.gif
Beje suknelė labai gražiai atrodo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Siaip @ 2014 07 09, 19:53)
Man  irgi tas pats, o jūs savo įprastinį dydį ėmėt?

Taip aš ėmiau įprastinį savo dydi, nes mazesnis jau veržtų per pečius ir klubus, bet dar vis galvoju, kad gal nešti pas siuvėją ją patvarkyt, nes labai man ji patinka, nes įdėjau išparduotuvėn ją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 liepos 2014 - 08:51
QUOTE(Pasaulė @ 2014 07 10, 08:29)
Maniau, kad Lietuva maža, o čia, pasirodo, ir visa Europa į SM telpa. lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 07 10, 09:47)
Tai gi va.... ax.gif Problema aukstesnems su j.crew  biggrin.gif Man su 172 cm jos juosmuo jau nebutu vietoje  ax.gif  Taigi, dauguma tokio sukirpimo sukneliu tenka tik pasigrozeti, bet netureti  tongue.gif

Dėja bet taip.. mirksiukas.gif
aš keletą suknelių Tall medžioju, tai pagauti TAll 0 arba Tall 2 - mission impossible doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 07 10, 10:41)
Dėja bet taip..  mirksiukas.gif
aš keletą suknelių Tall medžioju, tai pagauti TAll 0 arba Tall 2 - mission impossible  doh.gif

Beda ta, kad daugumos graziuju suknyciu isvis nebuna Tall ax.gif
Atsakyti