Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 06 13, 21:18)
Mane labiausiai zavi ta pudrine rozine jo pagrindo spalva, bent jau tokia ja isivaizduoju ax.gif
Ir siek tiek glumina ta stambi gele g.gif

drinks_cheers.gif vat pati megztuko spalva ir man labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 06 13, 17:16)
Gavau si megztuka

Turiu ir aš jau ji, nerealus man šitas megztukas wub.gif
Tik pamacius jcrew puslapyje iškart uzsinorejau ir nei kiek nenusivyliau gavusi smile.gif
Atsakyti
Aleja.lt, labai grazus megztukas thumbup.gif wub.gif

Dar kazin yra factory nuolaida 40% sale?
Atsakyti
kaip manot apie toki kaklo verini? dar ir apyranke yra..
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 06 14, 12:46)
user posted image

Man jie atrodo per stambus ir baltos spalvos man nelabai g.gif Kitokios, ryskesnes spalvos gal ir visai mielai gali atrodyti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 06 14, 11:46)
user posted image

Turiu sita verini. Man tai labai grazus. Masyvus, ryskus taciau neatrodo pigus plastmasinis. Toks lyg keramikinis labiau. Ant idegusio kuno isvis pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 06 14, 15:44)
Man jie atrodo per stambus ir baltos spalvos man nelabai g.gif Kitokios, ryskesnes spalvos gal ir visai mielai gali atrodyti ax.gif

drinks_cheers.gif
aisku, skonio reikalas smile.gif bet as sau jo nenoreciau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 06 13, 16:16)
Gavau si megztuka https://www.jcrew.co...atureColor=true
Laaaabaaaai patenkinta. Didintas, kaip ir dauguma. Bet jis ir turi buti didintas. Tai man xxs puikiai tinka, pati sau jo pavydziu smile.gif

Rankoves nera long sleeve, o tokios maximum bracelet. Bet as vis tiek atsmaukiu, tai man ne beda smile.gif

Nuotraukos man jau neberodo, bet manau, kad ant Taves atrodo graziai biggrin.gif

Man jis toks per viduriuka , nei kad prastas, bet ir ne "vau" ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Dideja,2014 06 14, 19:41]
drinks_cheers.gif
aisku, skonio reikalas smile.gif bet as sau jo nenoreciau smile.gif

[quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 06 14, 20:30)
Turiu sita verini. Man tai labai grazus. Masyvus, ryskus taciau neatrodo pigus plastmasinis. Toks lyg keramikinis labiau. Ant idegusio kuno isvis pasaka wub.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat turiu, man labai gražiai atrodo. wub.gif Kaip tik kitokios spalvos nenorėčiau. Baltas prie baltos lininės suknutės labai gražiai atrodo, labai vasariškai. wub.gif Man patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 06 14, 11:46)
user posted image
user posted image

Viršutinis man gražiai atrodo, o apatiniame gal jau per daug tų gėlių, tokia girlianda gaunasi smile.gif
Atsakyti

Gal kas jau yra gave sita grozi ax.gif Ar tokia trumpa ir yra kaip foto, ar ilgesne?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row3
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 06 11, 14:37)
tai jau nemažai mūsų moterų apsirūpinę crew rūbais, jei jau sutikt lengvai galima biggrin.gif

Na Šiauliuose dar nesu niekad mačiusi su J.Crew (nebent kelnių galiu nepažint) biggrin.gif
Atsakyti