Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės su vaiku(-ais)

QUOTE(muminukas @ 2015 03 02, 22:47)
Bulgariją, netolimas skrydis, yra smėlėtų paplūdimių.

Buvo minčių apie Bulgariją, bet kad ten su orais nenuspėjama kaip pasiskaičiau...
Atsakyti
QUOTE(edraaa @ 2015 03 03, 18:29)
Buvo minčių apie Bulgariją, bet kad ten su orais nenuspėjama kaip pasiskaičiau...

Mes dukart buvom, dukart gerai pataikėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 03, 20:20)
Mes dukart buvom, dukart gerai pataikėm smile.gif

o koki menesi keliavot, i kurį kurorta? Mes norime susiplanuoti ką nors laokotarpyje 05.5-06.15
Atsakyti
QUOTE(edraaa @ 2015 03 03, 22:46)
o koki menesi keliavot, i kurį kurorta? Mes norime susiplanuoti ką nors laokotarpyje 05.5-06.15

mes buvome gegužės pabaigoje - birželio pradžioje. kurortas Obzoras, nuo oro uosto Varnoje 40-60 min autobusu. viešbutis Miramar - nuostabus su vaikais http://www.tripadvis...s_Province.html

Atsakyti
Mamytės būkit geros, pasakykit pagrindinius vaistus kuriuos būtina įsidėti vykstant į kelionę su vaiku.
Vaikai 5 metų ir 5 mėnesių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 09, 12:24)
Mamytės būkit geros, pasakykit pagrindinius vaistus kuriuos būtina įsidėti vykstant į kelionę su vaiku.

As visada isidedu nuo temperaturos,ir greitaja pagalba t.y.pleistrai, antiseptinis skystis ir tepaliukas zaizdoms,jei pvz pargriutu ir susizeistu, dar jei nepamirstu, isidedu smectos, bet siaip kazkada Egipte dukrai nuo viduriavimo pirkau vietinej vaistinej vaistus,padejo iskart smile.gif tai kazkaip nelabai suku galva del vaistu,na nebent vykciau i kokias dziungles,kur jau tikrai nebutu vaistiniu...
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 09, 11:24)

aš tai vežuosi visą vaistinę...
Nuo temperatūros, nuo skausmo, nuo viduriavimo, nuo pykinimo. Po paskutinės kelionės imsiu ir sinupret... Pleistriukai, tepaliukai... Kraunu viską į lagaminą ir nesuku sau galvos.
Atsakyti
Vandenilio peroksido ir angliukų. Su 5 mėnesių vaikučiu būčiau ėmusi dar žvakučių nuo temperatūros ir termometrą.
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 09, 13:24)

Dekit visko ko gali prireikti ir ka patare. Nezinau kur vaziuojat, bet Europoje jei pasakai, kad reikia vaistu vaikui - neduoda. Net nuo paprasto kosulio ar slogos negavau. Liepia eiti pas gydytoja ir atnesti recepta. Tad pirkdavau suaugusiam, svarbu sirupo prasyt, o ten jau pasikoreguosit kiek ko duoti.
Visada dedu nuo temperaturos. Tepaliuka zaizdoma ir pleistriuku. O visoms virskinimo ligoms ir viduriavimams mums geriausiai CocaCola. doh.gif . Na mazyliui gal anksti, bet ir neprivalgys gal ko.
P.S. Visada dedu dezinfekcini purskala rankytems. Buna tokiu kaip tusinukas parsiduoda, patogu nesiotis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka69: 09 kovo 2015 - 23:28
Visada isidedu antibiotikus, kuriuos issiraau pas gydytoja. Nuo temperaturos, nuo kosulio, nuo slogos vandenuko ir traukikl slogytei, pleistriukai ir dezinfekcini skysti. Taip pat smectos ir angliuku. Su maze keliaujant tai viburkolio zvakutes dar dejaus. Na mes menesiui keliavom tad stengiausi turet visko ko ir namie turiu smile.gif ai dar nuo ausu skausmo seniau vezdavausi, nes sunus buvo linkes i tai, su dukra nesiveziau, nes pamirsau, bet pfiu pfiu pfiu tokiu problemu isvengem wink.gif
Dar tepaliuka nuo sudirgimu (uodu, saules ir kt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 kovo 2015 - 00:07
Kokios jūs šaunuolės jau baigiu sąrašiuką susidaryti pagal jus smile.gif Dar praktiškas klausimas - mažiukas valgo mišinuką, kaip susidedat į lagaminą ar su dėžutėmis ar išimat iš jų kad mažiau vietos būtų? Sakau gal kabinasi oro uoste jei bus be dėžučių smile.gif Ir dar : ar skrendant nešatės jau padaryto mišinuko ar man laukiant nueiti į kavinukę ir tiesiog pasidaryti vietoje? Vat šito tai nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 10, 21:38)
Kokios jūs šaunuolės jau baigiu sąrašiuką susidaryti pagal jus smile.gif Dar praktiškas klausimas - mažiukas valgo mišinuką, kaip susidedat į lagaminą ar su dėžutėmis ar išimat iš jų kad mažiau vietos būtų? Sakau gal kabinasi oro uoste jei bus be dėžučių smile.gif Ir dar : ar skrendant nešatės jau padaryto mišinuko ar man laukiant nueiti į kavinukę ir tiesiog pasidaryti vietoje? Vat šito tai nežinau smile.gif

Aš nešdavausi jau pasidarytą, man taip paprasčiau, bet mano gerdavo mišinį kambario temperatūros. Miltukai mūsų buvo skarbonkėj, tai dėl dėžučių nieko patart negaliu, jaučiu, dėčiausi su dėžutėm, gal du maišiukai į 1 dėžutę tilptų?
Atsakyti