Geria ir manasis vesesnį, bet pamaniau anksčiau nulėksim tai jis visai atšųals, tad gal paprašyti kavinėje karšto vandens ir prieš lipant į lėktuvą pasidaryti. O dėl 2 maišiukų į vieną dėžutę tikrai gera mintis - ačiū! Beje, jau manasis košes namines valgo, pirksiu žinoma keletą jau parduotuvinių, o jūs jas šildot ar kaip?
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 11, 12:18)
Geria ir manasis vesesnį, bet pamaniau anksčiau nulėksim tai jis visai atšųals, tad gal paprašyti kavinėje karšto vandens ir prieš lipant į lėktuvą pasidaryti. O dėl 2 maišiukų į vieną dėžutę tikrai gera mintis - ačiū! Beje, jau manasis košes namines valgo, pirksiu žinoma keletą jau parduotuvinių, o jūs jas šildot ar kaip?
As tai pirkdavau kokia tyre, vaisine su pienu. Suvalgydavo ir salta. Siaip lektuve gali paprasyti karsto vandens ir pasidaryti misini. Nebuvo man del to problemu. Svarbu, kad soske ar buteliuka su gerimu tureti kai kyla ar leidziasi lektuvas, kad ausyciu labai neuzgultu. Dabar tai nuperku po Ciupsa ir gerai.
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 11, 15:08)
O dar klasimukas : kaip jūs laikte kūdikius? Gal pasiimti kokį pleduką mažiuką? Vis dėl to kelios valandos skrydžio - neįsivaizduoju kaip taoi atrodo su kūdikiu ant rankų 

Visada pasiimu pleda. Daug ramiau. Niekas nieko nesako. Galit ir dideli pasiimti. Kad vaikuciui patodu miegoti. Kitos maciau tokia maitinimo pagalve net pasiima, tai vaikutis visai sauniai isbuna. Ir dabar vyresniems imu. Daug patogiau uzsikloti. O rankytes tai skaudes. As 5 val su 6 men. kai skridau. tai oi

QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 11, 14:08)
O dar klasimukas : kaip jūs laikte kūdikius? Gal pasiimti kokį pleduką mažiuką? Vis dėl to kelios valandos skrydžio - neįsivaizduoju kaip taoi atrodo su kūdikiu ant rankų 

As tai vilnoni Loritos pleduka turejau, jis man labai smagus ir sutelpa vusur

žiūrint, kaip ir kur skrendama. lėktuvuose gali duoti lopšį.
Na jūs ir šaunios mamytės, viską baigiu sužinoti
Netoli skrendam , iki turkijos tik, tad tos 3 valandos manau kažkaip praeis langvai
O apie didesnius vaikučius klausimas : sūnui 5 metai, ar jį gali pykinti skrendant? Kaip šią problemą sprendžiat? Jis dar neskridęs, tad nežinau kaip sureaguos, nes pati tai be vaistų neskrendu

Skrendam su vaikais 3 ir 5 metu atostogauti. Skrydis 5 val. Visada pasiimu kokiu nors nauju zaislu ar zaidimu i kelione. Siemet jau isseko mintys, nes maziai dar patys nelabai susirenka kuom uzsiimti. Gal galit pasidalinti patirtimi kokiu zaidimu imat i kelione lektuvu? Mano abu bernai ir piesti kazkaip nelabai linke

QUOTE(liuka69 @ 2015 03 27, 13:09)
Skrendam su vaikais 3 ir 5 metu atostogauti. Skrydis 5 val. Visada pasiimu kokiu nors nauju zaislu ar zaidimu i kelione. Siemet jau isseko mintys, nes maziai dar patys nelabai susirenka kuom uzsiimti. Gal galit pasidalinti patirtimi kokiu zaidimu imat i kelione lektuvu? Mano abu bernai ir piesti kazkaip nelabai linke 

Elektroninius žaidimukus

QUOTE(liuka69 @ 2015 03 27, 14:09)

Mes skrendam tik iki Turkijos, tai tik 3 val. Bet musu ramios keliones garantas - plancete, Masa paleidi pusvalandi paziuri ir uzmiega. Ramybe

Keliautojos,
O ka jus renkates maziems vaikams (metuku) baseine pliuskentis: pripuciamus ratus, liemenes, ar ant ranku sparnelius?
Neisivaizduoju kas vaikui butu geriausia. Tik zinau kad rato ant kaklo tikrai neuzdesiu -bus asaros.
O ka jus renkates maziems vaikams (metuku) baseine pliuskentis: pripuciamus ratus, liemenes, ar ant ranku sparnelius?
Neisivaizduoju kas vaikui butu geriausia. Tik zinau kad rato ant kaklo tikrai neuzdesiu -bus asaros.