Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Merginos,nekalbekit tokiu nesamoniu kaip "papildymas".

Jooo... su tais papildymais tai paskui valanda kol issiaiskini ko kliente nori. Arba isvis jau ir tikiesi, kad ateis papildymo, o ateina tiesiog gelinio lakavimo persilakuoti doh.gif

O as paskutiniu metu mazai fotografuoju nagucius... kazkaip vis atrodo, kad ai cia nieko mandro nepadariau, nera net prasmes daryt nuotrauka. Tai ikelsiu pora senu darbuku smile.gif

Orly star spangled, HG black shadow ir akriliniais dazais piesti ornamentai.

user posted image

HG black shadow, emi daziukai bei folija.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 06 09, 23:12)
Oi kokia garbe foto visam grazume  4u.gif

Merginos,nekalbekit tokiu nesamoniu kaip "papildymas". Paskui klientes skambina ir klausia kiek kainuoja papildymas smile.gif

tai, kad vertas šis darbelis būti tokioje garbingoje vietoje... 4u.gif mirksiukas.gif

pritariu... drinks_cheers.gif nu koks čia papildymas... doh.gif

NORIKA, dailu... thumbup.gif O kad ten su tais blizgučiais papaišyta?
Atsakyti
O man Norikos nepatiko ax.gif
nei smailas, nei pagrindo spalva (arba jos nebuvimas) nei tie papaisymai ant kiekvieno nago 4u.gif Zinau, kad pradedancioji, visalaik kartoju ta pati, kad geriau ivaldyt viena spalva prie odeliu dailiai nusilakuot, nei ten tu pribombasu visokiu pridet...
garseen antrieji labai faini smile.gif

merginos rekomenduokit plonyti teptuka dailei... As jau trecia nusiperku ir vis man per storas, apsiimu su emi paisyt, o tos linijos tai baisu kokios storiausios doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 10, 12:11)
merginos rekomenduokit plonyti teptuka dailei... As jau trecia nusiperku ir vis man per storas, apsiimu su emi paisyt, o tos linijos tai baisu kokios storiausios doh.gif

aš irgi nerandu tinkamo.. schmoll.gif visi per storai piešia... doh.gif
Atsakyti
merginos, o galit papasakot, kaip tokius nagučius pasidaryt? 4u.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 06 07, 21:40)
user posted image

ar čia tik ant topo uždedi blizgučių ir vėl ant viršaus tepi topą? ar ant bazės blizgužiai ir tada topas? ar visai čia į lankas nusivažiavau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 10, 10:43)
NORIKA, dailu...  thumbup.gif O kad ten su tais blizgučiais papaišyta?

Nekažkas ten papaišyta, tik ant visiškai nulakuotų nagų po mažiukę gėlytę... Bet jos foto atrodo kaip kliockai doh.gif Nu nereik norėt, su apdaužytu telefonu daryta foto unsure.gif

QUOTE(lindrukas @ 2014 06 10, 11:11)
O man Norikos nepatiko  ax.gif
nei smailas, nei pagrindo spalva (arba jos nebuvimas) nei tie papaisymai ant kiekvieno nago 4u.gif Zinau, kad pradedancioji, visalaik kartoju ta pati, kad geriau ivaldyt viena spalva prie odeliu dailiai nusilakuot, nei ten tu pribombasu visokiu pridet...

Nelabai foto ir matosi spalvos (pagrindo ir raudona), kažkaip kitaip atrodo nei natūroj..... unsure.gif O papaišymų nėr ant kiekvieno nago, tik gėlytė ant tų dviejų, o tos blizgios juostelės ties smailu belekaip prašė pati "monekenė" biggrin.gif
Nu aišku man iki jūsų čia įdirbį turinčių darbų dar 10 metų dirbt, lakuot, piešt ir kitaip miklint ranką, bet ačiū už nuomonę, kaip pradinukei man ji labai svarbi tobulėjimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 06 10, 09:54)
Nu aišku man iki jūsų čia įdirbį turinčių darbų dar 10 metų dirbt, lakuot, piešt ir kitaip miklint ranką, bet ačiū už nuomonę, kaip pradinukei man ji labai svarbi  tobulėjimui  4u.gif

As tikriausiai per 10 metu neismoksiu taip kaip profess dirbancios biggrin.gif Cia merginos tokiu darbu prikelia, kad seile tysta beziurint. Is pradziu nuotrauku fotoshopinimu norejau apkaltint, nu negalima taip idealiai gi biggrin.gif

Na per du metus bent prie odeliu ismokau dailiai nusilakuot tongue.gif

Na o daugelis dalyku yra daugiau skonio reikalas. Nors as megstu ryyyskiai, bet va jusu darbely man visko per daug atrodo. Ryski raudona, keli pirstai raudono pranzuzo, plius zvilgancios gelytes ir plius blizgios juosteles ant smailo linijos... Ir dar prie odeliu tvarkos norisi ax.gif Na bet sitai ateis su praktika smile.gif
O del dizaino pasirinkimo, daznai meistriu ir klientu norai skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
Nu dėl dizaino tai jo, ginčytinas reikalas, man vienaip gražu, kitom kitaip, bet aš stengiuos daryt taip, kaip paprašo, nes dažniausiai "atneša nagučius" su konkrečiais norais biggrin.gif , džiaugiuos išvis kad yra kelios mergaitės kurios nuolat patiki man savo nagenas terliot ir taip praktikuotis (aš nedirbu nei salone, nei pagal skelbimus, aš darau tik sau ir artimiems) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 10 birželio 2014 - 14:51
Sveikos. Uzsukau i kosmosa pasirodo bigsmile.gif biggrin.gif

jurginos patiko is paskutiniu antrieji, pirmuose man ta zalia neisipaiso be jos butu tobula wub.gif
Si patiko raudonai balti wub.gif

o prie visu kitu kazkuom galeciau prikibt, bet saunuoles kad rodotes 4u.gif

reiks kada rast laiko man imest keleta darbu visai laiko neber nu ir noro trukumas kazka i sm kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 06 10, 14:44)
nu ir noro trukumas kazka i sm kelt  biggrin.gif

Ispuikai? tongue.gif

Ar kazkas nora atmuso?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 10, 16:50)
Ispuikai? tongue.gif

Ar kazkas nora atmuso?

Haha, sakyciau, tinginys apeme, kaip ir mane. Taip karsta, nera jegu net iseiti apsipirkti, o reikia doh.gif
Pastebejau, kad dar nebandziau savojo Striplac Hurly Burly, reikes ji sekanti parodyti, jei spalva nufotografuoti pavyks.
Be to, kai nebenaudoju jokiu nuriebalintoju, isskyrus alkoholi, nebeluzineja nagai. Net jei kelias dienas be lako vaikstau. Jau puse cm atauge ir neluzta g.gif Jauciu, prisisnekesiu tuoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 birželio 2014 - 17:25
Lilget, dėkui smile.gif

Merginos, kur laikot lakus? Tokie karščiai, namie tvanku...nesuges? unsure.gif
Atsakyti