Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Ši- @ 2014 06 10, 19:46)
Merginos, kur laikot lakus? Tokie karščiai, namie tvanku...nesuges? unsure.gif

nu ne pienas juk... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 10, 18:28)
nu ne pienas juk...  biggrin.gif

Ne pienas, bet toks karštis namuose...duok dieve, kad nereaguoja.
Atsakyti
nagu priauginimas geliu reikalingi modeliai kaune savanoriu pr. 8674-02286
nemokamai priauginami nagai, su dizainu. kreiptis duotu tel.nr
Atsakyti
Merginos zinau jau buvo kalbeta apie topus, bet uzklausiu dar kart ax.gif

Koki topa (be HG) naudojat? Kazkaip man HG visai nebepatinka... Na HG lakai su HG topu viskas OK, o su shellac, PN man visi lakai po savaites suskilineja, plius sviesesnes spalvos negraziai nutamseja doh.gif
Kazkaip seniau to nebuvau pastebejus, nes pagrinde HG lakuodavau, o dabar tik visos blogybes jo islindo...
Atsakyti
lindrukas, as naudoju senses bio gelio topa biggrin.gif patinka jis man, gal kiek per skystas, bet nesibraizo, neblunka ax.gif
Atsakyti
Na ir maniskis vienas darbelis, primenu, kad esu megeja.... 4u.gif
user posted image
spalvos hg coco cabana banana, o melynos nepamenu siuo metu..
Atsakyti
Gražu,tik asmeniškai man nepatinka tokia forma nagų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 06 11, 14:33)
Gražu,tik asmeniškai man nepatinka tokia forma nagų  ax.gif

Prasau placiau aprasyti kas nepatinka. gal ir man praves jusu mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 11, 14:45)

ilgis labai skirtingas 4u.gif einant nuo rodomojo, vis trumpesni naguciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 06 11, 14:48)
ilgis labai skirtingas  4u.gif einant nuo rodomojo, vis trumpesni naguciai biggrin.gif

As sakyciau, kad tik smilius per ilgas, kiti nagai ok.
Jei kam patinka tokie ovalo formos nagai, tai irgi tvarkoj. Man asmeniskai tokia forma nesiziuri. Siaip matosi, kad darbo ideta ir stengtasi.
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 11, 13:05)
Merginos zinau jau buvo kalbeta apie topus, bet uzklausiu dar kart ax.gif

Koki topa (be HG) naudojat? Kazkaip man HG visai nebepatinka... Na HG lakai su HG topu viskas OK, o su shellac, PN man visi lakai po savaites suskilineja, plius sviesesnes spalvos negraziai nutamseja doh.gif
Kazkaip seniau to nebuvau pastebejus, nes pagrinde HG lakuodavau, o dabar tik visos blogybes jo islindo...

Pastebejau HG topo "blogybes" tik po to, kai ilgus nagus nusillakavau. Kol trumpus turejau, niekas netrukinejo.
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 06 11, 13:45)

O ką plačiau? smile.gif Nepatinka nagų forma,bet va yra kam patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 11, 13:08)
Pastebejau HG topo "blogybes" tik po to, kai ilgus nagus nusillakavau. Kol trumpus turejau, niekas netrukinejo.

As tikriausiai tamsiom spalvom pastoviai lakuodavau, kad sito nesu uzmacius. O siaip mano nagai siuo metu trumpuciai visai sakyciau, bet nuo puse nago kaip voratinklis shellacas sutrukinejes... Na aisku matosi tik prisikisus is arti, bet man vistiek nepatinka schmoll.gif

Pavasarines fainas, agai bet nagu ilgis nevienodas ax.gif Bet siaip tvarkingai. Aisku forma skonio reikalas bet man butu graziau kvadratukas ax.gif
Atsakyti