Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Vyras skaito Laura Hillenbrand UNBROKEN. Apie į japonų nelaisvę patekusį lakūną.
Atsakyti
Po jos skaitys D. J. Brown The boys in the boat. Apie amerikečius nacistinio Berlyno 1936 olimpinėse.
Atsakyti
Su malonumu perskaičiau J.Gaarder "Sofijos pasaulis". "Mano' filosofai - Aristotelis ir, net pati tuo sunkiai tikiu, Marksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2014 11 18, 15:39)
Su malonumu perskaičiau J.Gaarder "Sofijos pasaulis". "Mano' filosofai - Aristotelis ir, net pati tuo sunkiai tikiu, Marksas  biggrin.gif

Reiktų dabar pabandyti skaityt, paauglystėj pradėjau ir nepatiko.

Aš dvi skaitau- Sviderskytės vaikišką apie Darių ir Girėną bei vakar parsivežiau iš bibliotekos naują Kinselos Shopaholic to the Stars.
Sviderskytės rašymo stilius gal kiek žurnalistinis, kaip vaikiško žurnalo su pašūkčiojimais, vis kalbinamas skaitytojas, bet tikslinei auditorijai pats tas.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 11 18, 16:46)
Reiktų dabar pabandyti skaityt, paauglystėj pradėjau ir nepatiko.

Aš dvi skaitau- Sviderskytės vaikišką apie Darių ir Girėną bei vakar parsivežiau iš bibliotekos naują Kinselos Shopaholic to the Stars.
Sviderskytės rašymo stilius gal kiek žurnalistinis, kaip vaikiško žurnalo su pašūkčiojimais, vis kalbinamas skaitytojas, bet tikslinei auditorijai pats tas.

laba, ooo, negi shopaholikė toliau tęsiama??? Jau maniau kad sulig MIni Shopaholic Kinsella tą seriją užriš ;D

Sofijos pasaulis nereali, atsimenu dar univero laikais blizgėjau filosofijos pamokose ją cituodama biggrin.gif:D
Atsakyti
Vakar iš naujų knygų lentynos paėmiau, visai atsitiktinai pamačiau, nes ėjau dėl kitos knygos.
Atsakyti
Parekomenduokite kokia knyga vyrui, lengva bet itraukiancia, daug metu nieko neskaite, gaves idomia knyga gal pamegs skaityma:))
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 11 22, 14:16)
Parekomenduokite kokia knyga vyrui, lengva bet itraukiancia, daug metu nieko neskaite, gaves idomia knyga gal pamegs skaityma:))

Luke Rhinehart "Kauliukų žmogus"
Atsakyti
QUOTE(JustasE @ 2014 11 16, 13:08)
Sveiki, norėjau paprašyti, kad kas nors jeigu esate skaitęs parekomenduotumėte gerų knygų apie karą. Tai tarkim hitlerio vokietiją, nacius, 1/2 pasaulinius karus ar šeip apie istoriją susijusią su kažkokiais karais. Dabar pradėjęs buvau skaityti The rise and fall of the third reich bet ji perdaug biografinė, perdaug detali ir neįtraukianti. Knygos gali būti ir anglų kalba.

Labai dėkoju!:)

http://www.voxaltera.lt/lt/knygos/

šita leidykla specializuojasi knygų apie karą leidimu. Manau rasite iš ko pasirinkti. Nuorodoje jų gana daug.
Atsakyti
Sveikos.

O aš pagaliau po kelių savaičių pertraukos galėjau pasidžiaugti skaitymu ir užbaigiau dvi seniau pradėtas knygas:

Haruki Murakami ,,Visi Dievo vaikai šoka" - kol kas mažiausiai patikusi knyga, nors autoriaus stilius toks pat, bet visgi kaip ir trūko man įtraukimo, ne tokios įdomios istorijos kaip seniau skaitytos.

Michael Robotham ,,Įtariamasis''. Detektyvas, kurio centre - psichoterapeutas, jis ir painioja bylą. Auka - jo buvusi pacientė. Įtariamasis - esamas pacientas. Bet kuo toliau, tuo pats psichoterapeutas ima klimpti į visokias painiavas. Nesitikėjau, kad siužeto eigoje viskas būtent taip pasisuks kaip pasisuko, tad jau vien tai sudomino, nors pradžioje kaip ir nuobodoka. Pagrindinis veikėjas nelabai sudomino (kitaip nei pvz. koks Frostas), bet siužetas kad ir po truputį, bet galop neblogai įtraukė, ypač į pabaigą, kai jau pradeda aiškėti priežastys. Kažkiek pakaišiota psichologinių ,,tiesų'', nors kažkur į gilumas šio mokslo nelendama. Patiko, kitą dalį manau irgi skaitysiu ateity.

Pradėjau dabar G. Green ,,Tykusis amerikietis'', bet palikau pas tėvus, tad grįšiu prie jos negreit. O čia, Vilniuje, artimiausiuose planuose - J. Melniko ,,Maša, arba postfašizmas''. Labai knieti ją pradėti.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 11 22, 15:16)

Mano broliui patiko Apolinaro Čepulio "Likimo upė". Vis klausia, kada antrą dalį parnešiu.
Įdomiai su knygų davimu bibliotekoms, kodėl iškart neduotvisų dalių, pirmą kokią trečią dalį, po metų prisimena pirmą duot doh.gif

Aš kelias knygas skaitau ilgai, neskaitadieniai. Buvau pradėjus "Moteris baltais drabužiais", dabar naują Atkinson knygą. Vartau Granausko naują ir apie mitybą dar.
Atsakyti
Vaclovas Mikailionis "Jotvingių laisvės šokis" maloniai nustebino. Ar baltų archetipai gali įtakoti ir šių laikų žmogų? Įdomios istorijos iš 50-60-ųjų stalininio Lietuvos kaimo laikotarpio. Žavi dzūkuojanti kalba ir šnekos paprastumas.
Atsakyti