Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

O kaip vadinasi trečia dalis apie Bridžę?Negirdėjau,kad yra išleista
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 05 04, 14:15)
O kaip vadinasi trečia dalis apie Bridžę?Negirdėjau,kad yra išleista

Pamišusi dėl meilės smile.gif

http://www.knyguklub...CFSnLtAodTRcAcA

Atsakyti
Paliktos merginos veiksmų planas tikrai turėtų į temą būti. Tikiuosi, patiks. 4u.gif
Daugiau pasiūlyti kaip ir neturiu ko. Retai tokios knygos pakliūva į rankas, nors kai perskaitau, rodos, norisi dar kažko panašaus, bet nieko neišsirenku, tai taip ir lieka norai, kol netyčia ir neplanuotai kokią surandu.
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 05 04, 14:16)
Aš neperseniausiai perskaičiau trečiąją Bridžės dalį smile.gif Išvis, Bridžita man tapo suvokimu kaip kapanotis iš blogų minčių, po jos jau sąmoningai sau taikau tokią terapiją..  gaila, kad turbūt viską esu perskaičiusi smile.gif Gal turit ką rekomenduot? "Paliktos merginos veiksmų planą" jau pasižymėjau smile.gif
Dabar skaitau Kinsellos " I got your number", yra ir lietuviškas jau " Turiu tavo telefoną", nors pavadinimas kažkaip žiaurokai skamba, pati taip nebūčiau vertusi biggrin.gif  Tai va, nereali knyga, iš tų terapinių serijos.... kaip ir visos Kinselos smile.gif

Bridzitos trecia dalis nepatiko, rodos, heroje visai nesuaugo. Nezinau, is kur jos toks populiarumas tarp vyru ir kaip jai dar neatimtos motinystes teises biggrin.gif

O Kinsellos knyga jau guli eilej ant stalo, norejosi ko nors lengvo ir tikiuos, kad linksmo smile.gif Vertimas irgi pazodinis pralinksmino tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(laTulipe @ 2015 05 03, 21:11)
Sielos sparnai, kaip tau Midlseksas?
Pastrigau. Gal labiau dėl laiko stokos ir nuovargio nei dėl pačios knygos, bet iš kitos pusės ji ne visai tokia, kokios tikėjausi. Buvo tokių vietų kur net širdis skaudėjo skaitant, kam papasakoju, tai iš karto komentaras "Jėtau, kokias tu baisybes skaitai" smile.gif Tačiau toks gyvenimas, tokia miestų užkariavimų ir naikinimų realybė... Neįveikiau dar nė pusės, daugiau kažkaip kolkas pasakojimo apie praeitį, o man būtų įdomiau pasikapstyti to asmens savęs ieškojimuose ir suvokime, grynai jo jausenoje ir gyvenime. Tai vat laukiu kol daugiau bus apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 09 gegužės 2015 - 10:16
Sveikos 4u.gif sveikinuosi kaip sena pazistama, bet tikriausiai esu negirdeta biggrin.gif tiksliau esu ,,po" nauju slapyvardziu. Nuo literaturos toli nepabegu, nes tiek senas, tiek naujas yra tampriai susije su knygomis biggrin.gif ot misle uzdaviau lotuliukas.gif

norejau paklausti, kas turi vaiku, o kas dar tures biggrin.gif mergaitei mano 9 m. labai daug skaito ir gerai skaito ir paskaiciusi daug samprotauja- iveikineja jau Hario Poterio knygas rolleyes.gif berniukui 5m. ir jis visiskai nieko nesidomi- jokios knygutes ar pasakos jam neidomios.....
Vasara noriu kazkaip vaikus sujungti knyga ...noriu surasti knyga, kuria galetumem skaityti visi trys, pakalbeti ...reikia kad ir paveiksliuku siek tiek butu- cia mazajam ...Gal kazka rekomenduotumet g.gif noretusi gal net kazka is klasikos g.gif tiksliau senesniu g.gif dukra paskutiniu metu su mano rekomendacijom perskaite Astuonetas is Trepses namu ir naujaja Spintos istorijos (pati neskaiciau tik per LRT pamaciusi pokalbi su autore patariau ir mano panelei labai patiko thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 05 09, 14:25)
Gal kazka rekomenduotumet g.gif noretusi gal net kazka is klasikos g.gif tiksliau senesniu g.gif
Astrida Lindgren wub.gif
Mano dičkės skaito.Sūnus niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 05 09, 15:40)
Astrida Lindgren  wub.gif
Mano dičkės skaito.Sūnus niekaip  verysad.gif

didzioji perskaiciusi yra apie 5 A.Lindgren knygas isleistas lietuviskai bigsmile.gif bus i mane, nes tikrai daug skaito...... ypac kai dar paakinau, jog sitas knygas esu skaiciusi originalo kalba lotuliukas.gif sunui Pepe Ilgakojine, Karlsonas neidomus....rodziau multifilmus ir filmus (beje, tuos senus, svedu ,,statybos") irgi neidomu...

pakolkas ,,topas"- Mumiai g.gif kazin ar knyga butu jam idomi ...cia gal labiau prie mazojo reikia derintis, nes didzioji bet kokia knyga savaip ,,israitys" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 05 09, 14:25)

norejau paklausti, kas turi vaiku, o kas dar tures biggrin.gif mergaitei mano 9 m. labai daug skaito ir gerai skaito ir paskaiciusi daug samprotauja- iveikineja jau Hario Poterio knygas rolleyes.gif berniukui 5m. ir jis visiskai nieko nesidomi- jokios knygutes ar pasakos jam neidomios.....
Vasara noriu kazkaip vaikus sujungti knyga ...noriu surasti knyga, kuria galetumem skaityti visi trys, pakalbeti ...reikia kad ir paveiksliuku siek tiek butu- cia mazajam ...Gal kazka rekomenduotumet g.gif noretusi gal net kazka is klasikos g.gif tiksliau senesniu g.gif dukra paskutiniu metu su mano rekomendacijom perskaite Astuonetas is Trepses namu ir naujaja Spintos istorijos (pati neskaiciau tik per LRT pamaciusi pokalbi su autore patariau ir mano panelei labai patiko thumbup.gif

Bandykit Petsono seriją, tiks pagal amžių abiems smile.gif

Aš pabaigiau Waltari Karalystės paslaptis. Mažiausiai patiko iš pastaruoju metu jo skaitytų, pradžia įdomesnė negu pabaiga.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2015 05 09, 14:40)

Mano dičkės skaito.Sūnus niekaip  verysad.gif

o duodi sūnui įdomias ar programines? Maniškiui labai patiko Lindgren Ronja- plėšiko duktė, Amerlio istorijos, dabar su Hariu Poteriu ir Persiu Džeksonu su kompanija draugauja.
Nebandei kasdieninio privalomo skaitymo?
Papildyta:
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 05 09, 14:57)
pakolkas ,,topas"- Mumiai g.gif kazin ar knyga butu jam idomi ...cia gal labiau prie mazojo reikia derintis, nes didzioji bet kokia knyga savaip ,,israitys" 4u.gif

Mano būdamas tokio amžiaus mėgo Mumius ir tebemėgsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 09, 15:00)
o duodi sūnui įdomias ar programines? Maniškiui labai patiko Lindgren Ronja- plėšiko duktė, Amerlio istorijos, dabar su Hariu Poteriu ir Persiu Džeksonu su kompanija draugauja.
Nebandei kasdieninio privalomo skaitymo?
Viską išbandžiau.Ne programines,pas mum tokių nėra.Bet jis paskaito kelis lapus ir meta...
HP Vyšnia ryte ryja,nors filmus matė.Jam būtų pernelyg sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2015 05 09, 15:03)

HP Vyšnia ryte ryja,nors filmus matė.Jam būtų pernelyg sudėtinga

Bandei jam duoti HP? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 09, 15:05)
Bandei jam duoti HP?  g.gif
Nebandžiau.Jis ir lengvesnių nepaskaito.
Atsakyti