Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 09, 19:21)
"Hocenplocas" ir mergaitei turėtų patikti. Bent maniškei labai patiko.
O "Timą Talerį" kokių 10-ties metų ji perskaitė. Nors nežinau, ar ji kiekvienam patiktų.
Galvoju, gal dar tiktų "Tomo Sojerio nuotykiai", "Oliveris Tvistas" (maniškei abi labai patiko).
Iš Lindgren pritariu, kad turėtų patikti "Ronja plėšiko duktė". Galbūt dar "Broliai Liūtaširdžiai" (nežinau, ar mažasis nebus jai dar permažas g.gif ).
O Vyt. Landsbergio knygos skaitytos? Pvz. "Rudnosiuko nuotykiai". Dar labai miela jo "Pelytė Zita" (nežinau, ar tavo didžioji nebus jai kiek perdidelė  g.gif ).
Taip pat siūlyčiau Roald Dahl knygas:
https://www.knygos.l...ius/roald-dahl/

aciu uz rekomendacijas. Eisiu i biblioteka pavartyti, bet pakolkas galvoju, kad Hocenplocas gal patiks abiems bigsmile.gif Broliai Liutasirdziai man yra tarsi A.Lindgren virsune ir man atrodo, kad vaikui ne taip lengva suprasti. Ar kuri esate maciusi seno pastatymo svedu filma? fantastinis filmas bigsmile.gif toks mielas wub.gif

QUOTE(muminukas @ 2015 05 09, 22:07)
Liūne Sutema, tas straipsnis.

idomus straipsnis, aciu 4u.gif kazkuriuo momentu pradejau nebemegti A.L rolleyes.gif bet kai ka paskaityti verta ....tikrai daug tieos tame- paleisti ir nepaleisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 05 10, 22:51)
Broliai Liutasirdziai man yra tarsi A.Lindgren virsune ir man atrodo, kad vaikui ne taip lengva suprasti.
O man "Nykštukas Nilsas Karlsonas" wub.gif ir "Mes Varnų saloje" visada žliumbiu dėl Boso blush2.gif
Atsakyti
Iš mano patirties - Lindgren rekomenduočiau ne 5mečiui, o nuo pradinės mokyklos, kai jau pats skaito. Sūnus pradėjo nuo Liūtaširdžių ir Pepės smile.gif 5mečiui Lindgren skaičiau Padaužų kaimo vaikai, Lota iš Pramuštgalvių gatvės ir Smarkuolė Kaisa. Bent maniškiams patinka, kai knygoje yra bendraamžių, su kuriais gali tapatintis.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 11, 12:38)
Iš mano patirties - Lindgren rekomenduočiau ne 5mečiui, o nuo pradinės mokyklos, kai jau pats skaito. Sūnus pradėjo nuo Liūtaširdžių ir Pepės smile.gif 5mečiui Lindgren skaičiau Padaužų kaimo vaikai, Lota iš Pramuštgalvių gatvės ir Smarkuolė Kaisa. Bent maniškiams patinka, kai knygoje yra bendraamžių, su kuriais gali tapatintis.

Maniškė kai buvo ketverių tai turbūt atmintinai išmoko per LRT Mediateką skaitomą Kaisą, taip jai patiko smile.gif Keturmetė būdama ir Ozo šalies burtininką labai pamėgo. Findusą su Petsonu pervarėm trejų smile.gif Dabr, penkerių skaitom PIterį Peną, tai ko gero reiks pasieškot Pepės Ilgakojinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 11 gegužės 2015 - 12:19

Sveikos mirksiukas.gif

Išėjau miestan kitais reikalais, bet užsukus į knygyną išėjau su dviem pirkiniais smile.gif Neatsispyriau smile.gif

John Katzenbach "Trys raudonos"
Peter James "Tobulieji"

Katzenbach'ą jau buvau nusiplanavus ir nusižiūrėjus, nes mano meilė šiam "nesveikam" rašytojui amžiams prisiekta smile.gif O Peter James kažkaip pats įšoko į rankas smile.gif Jau lyg ir sakiau, kad nebeskaitysiu aš jo knygų, viskas vis tiek panašiai kepama kaip ir pas Harlan Coben'ą, beeet kažkodėl rankos pačios instinktyviai tiesėsi link šitos knygos. Žiūrėsma, kogi ta trauka tokia nepaaiškinama buvo smile.gif

Atsakyti
man Tobulieji patiko, bet as visų jo knygų dar nesu perskaičiusi
Atsakyti
Google neranda skaitytojų atsiliepimų apie G. Vitkevičiūtės Karavansarajus. Net šalia įvedus supermama!!! Ar kuri nors esate skaičiusi?
Atsakyti
Sveiki,

gal netyčia žinot, iš kokios čia knygos:

"Žiūrėk, kai tu geri pieną - pienas jau tu, ir oras.. Kai įkvepi oro, jis tampa tavimi, iškvepi ir tas keliauja pas žolę ir medžius, jie įkvepia tave ir auga. Tu esi ta žolė, tu esi tie medžiai ir gėlės. Nebėk nuo pasaulio, nebėk nuo savęs."
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2015 05 18, 16:48)

Išėjau miestan kitais reikalais, bet užsukus į knygyną išėjau su dviem pirkiniais smile.gif Neatsispyriau smile.gif

John Katzenbach "Trys raudonos"
Peter James "Tobulieji"

Katzenbach'ą jau buvau nusiplanavus ir nusižiūrėjus, nes mano meilė šiam "nesveikam" rašytojui amžiams prisiekta smile.gif

Kokie puikus pirkiniai thumbup.gif

Man Katzenbachas taip pat labai patinka thumbup.gif Sios dar nesu skaičiusi,lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2015 05 18, 21:14)
Sveiki,

gal netyčia žinot, iš kokios čia knygos:

"Žiūrėk, kai tu geri pieną - pienas jau tu, ir oras.. Kai įkvepi oro, jis tampa tavimi, iškvepi ir tas keliauja pas žolę ir medžius, jie įkvepia tave ir auga. Tu esi ta žolė, tu esi tie medžiai ir gėlės. Nebėk nuo pasaulio, nebėk nuo savęs."

(Rimantas Šimanėlis Erte "Pažadink mane vidurnaktį")

http://toostis.com/event/10569
Atsakyti
JN, šitą aš ir pati randu, bet tą citatą esu išsirašiusi daug anksčiau, negu skaičiau Šimanėlio knygą.. Gali būti, kad jis savo knygoje citavo iš kitos knygos..
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam turime Skelbimų lentą.
Atsakyti