Pakrypes jis po operacijos iskart taip buvo.Man kas keisciausia,kad tie patys daktarai nesistebi mano peda,jiems viskas gerai,ne karto nebuvo uzsiminta,kad pjuvis negerai padarytas ar kad susiuta taip ziauriai.Operavo juk vienas,o ejau visai pas kitus daktarus.
Taip daznai teko pas savo ortopeda lankytis,nes cia isejus is ligonines visada siuncia pas savo daktara,tiek del biletenio,tiek del pooperacines apziuros,nesvarbu kokia operacija bebutu,taip ir tokie standartai.Net nezinau,kaip tiksliai paaiskinti.Taiva,jis po pirmos apziuros,persigandes buvo,kad aplink pjuvi viskas taip paraude ir tikrai labai istine (na pacios matet nuotrauka

),todel ir poto taip daznai teko lankytis,bijojo,kad uzdegimo nebutu,nes tada ir be antibiotiku neapseiciau,na bet cia viskas kas man buvo sakoma,plius uz kiekviena apsilankyma ligoniu kasa irgi pinigus moka.
Siandien pagaliau pagulejau vonioj,poto po srove paploviau zaizda,na siek tiek apgije,bet va paraude aplink. Taip atrodo siandien
http://www.part.lt/i...828cbac5599.jpgSakykit kiek laiko Jums visoms skausmai buvo,as vakarai vis ibuprofena isgeriu,ir pasaldau siek tiek peda,bet miegu jau ne iskelusi koja ausktai,nes nusibodo taip guleti,nors kaip beatsigulciau vistiek neissimiegu.Taip va ir kankinuosi

oooorchideja, myliu as savo pedute,dabar taip gaila man jos,vargse ji pas mane kazin kiek ji dar taip kankinsis