QUOTE(rame25 @ 2014 11 28, 11:28)
Gal gali atsakyti merginos,kurioms jau puse ir daugiau metu po.op. Ar pas jus koja irgi sutinus,nes mano sutinus bet kuriuo paros metu. Nesvarbu ar ka tik is lovos atsikelus,ar po darbu. Vienas batas geras,o operuotos kojos vos itelpa. Ar cia normalu?
Na aš manau kad nenormalu, po tiek laiko tikrai niekas nebeturi tinti...mano kojai antradienį suėjo 7 sav. po operacijos, ji visai nebesutinus, įkišu jau į tokius tipo timberlandus žieminius. Kaip tik su jais antradienį važiavau į Vilnių operuotis antros kojos. Daktaras tuoj puolė lankstyt pirštų ir žiūrėt kaip išmankštinau

pamatęs kad galiu net pasistiebti pasakė "Super"

Seselės operacinės prisiminė mane ir žiūrėjo išsižioję kaip aš tekina atvariau į operacinę. Nustebo kad po tiek laiko jau vaikštau visai nešlubuodama. Tikiuos kad ir su šia kojyte bus gijimas toks pat. Kolkas aišku skauda stipriai, bet juk tik 3 paros po operacijos. Stengiuos gulėti iškėlus koją ir vaikščioti tik į wc, o vakare į dušą. Ir pirštą jau judinu po truputį, kiekvieną dieną tai darysiu vis dažniau ir smarkiau, kaip ir aną kartą. Pirma savaitė svarbiausia atkentėt, kad konors nepagadint...
Man niekaip neišeina įkelti nuotraukų. Parodyčiau kaip atrodo koja operuota prieš 7 savaites, ir tą kur kątik operavo...
Papildyta:
QUOTE(Mulana @ 2014 11 27, 18:49)
Pasipasakosiu:)
Vakar buvau pas savo ortopeda,padare rentgena. Matosikad pirstas pilnai nesugijes,o varztas tai toks nemazas isuktas,nesnesitikejau
Paprase pajudinti pirtsta,nesigauna ne milimetro, visi 4 juda,o tas taip ir styro. Daktaras sako,kad gal del to,kad dar pilnai nesugije viskas,pats pirstas dar patines,aplink siek tiek paraude,o zaizda vis traukiasi,tepukasdien contractubex,darau voneles.
Taiva,israse fizioterapija ir pratese bileteni dar 3 savaitem ( o as svajojau i darba po 6 sav.vaziuoti...). Bata turiu nesioti dar 2 savaites. Naktim labai blogai miegu,siandien nakti prasivarciau,vis tempia ten kazkas.
As daktaro klausiu,ar normalu,kad tas pirstas toks i kita puse palinkes ir tarpas tarp ju toks,jo nuomone,ciatodel,kad dar pilnai nesugije viskas. O galu galesudejo rankas kaip priesmalda ir sako : "belieka melstis,kad viskas gerai sugytu"
Aš ne medikė,bet kiek girdėjau iš savo daktaro ir šiaip juk logiškai pamąsčius, jei jau dabar to piršto negalit pajudint, tai kaip jūs jį pajudinsit vėliau, kai jau visi audiniai ir sausgyslės bus sugyję? Jei gerai pamenu kiek jums savaičių, tai jos jau dabar sugiję...Ar jie ten iš medžio visi iškritę ?

Tas tarpas irgi toks liks, jei to piršto nelankstysit, kaip jis jums pakryps į reikalingą pusę ? Jei padarė broką darydami operaciją, tada turėjo tą pirštą kažkaip tiesiai pribintuoti ir nejudinti bent jau iki siūlų išėmimo kad jis gytų tiesus, o ne atkritęs į kitą pusę

Na čia tik mano nuomonė tokia...
Papildyta:
QUOTE(Mulana @ 2014 11 27, 18:49)
O galu galesudejo rankas kaip priesmalda ir sako : "belieka melstis,kad viskas gerai sugytu"
Na o melstis jiems tikrai reikia, nes už tokius dalykus duoda į teismą...įtariu kad patys žino, jog kažko pridirbo...