Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Vakar man buvo trecia savaite. Pjuvis gija graziai, nuo skausmo nebegeriu vaistu, melynes jau mazeja... Tik kai ilgiau pavaikstau patinsta koja g.gif Atsalo orai - jau vesoka su tuo batu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oooorchideja @ 2014 11 20, 23:51)
Vakar man buvo trecia savaite. Pjuvis gija graziai, nuo skausmo nebegeriu vaistu, melynes jau mazeja... Tik kai ilgiau pavaikstau patinsta koja  g.gif  Atsalo orai - jau vesoka su tuo batu  verysad.gif

Aha...aš dabar džiaugiuos kad galiu jau į normalų batą įkišti koją, bet neilgai čia tas džiaugsmas. Antradienį operuos antrą, va dabar tai jau bus bėdos, niekur nebepavaikščiosiu, tik nebent su mašina prie pat durų priveš... g.gif Su pirma koja buvo paprasčiau, šilta, su orto batu per vėlines visas kapines aplaksčiau ir t.t o dabar jau liūdna.. ir blogiausia kad vairuoti negaliu...bet ką darysi, teks atkentėti, jei jau pasiryžau...
Tiesa, šiandien net nepajutau kai virtuvėj gamindama pietus pasistiebiau prie spintelės kažką paimti smile.gif Net garsiai pasakiau " tu tik pažiūrėk, juk tu stovi pasistiebus " blink.gif Bet koją šiek tiek skaudena šiandien...geriau suversiu visą bėdą šlapdribai kuri neseniai ėmė dribti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2014 11 20, 21:12)
Aha...aš dabar džiaugiuos kad galiu jau į normalų batą įkišti koją, bet neilgai čia tas džiaugsmas. Antradienį operuos antrą, va dabar tai jau bus bėdos, niekur nebepavaikščiosiu, tik nebent su mašina prie pat durų priveš...  g.gif Su pirma koja buvo paprasčiau, šilta, su orto batu per vėlines visas kapines aplaksčiau ir t.t o dabar jau liūdna.. ir blogiausia kad vairuoti negaliu...bet ką darysi, teks atkentėti, jei jau pasiryžau...
Tiesa, šiandien net nepajutau kai virtuvėj gamindama pietus pasistiebiau prie spintelės kažką paimti  smile.gif Net garsiai pasakiau " tu tik pažiūrėk, juk tu stovi pasistiebus "  blink.gif Bet koją šiek tiek skaudena šiandien...geriau suversiu visą bėdą šlapdribai kuri neseniai ėmė dribti...  biggrin.gif

dziugu girdet, kiek praejo laiko po operacijos?
Atsakyti
Na as bent jau uz jus abi dziaugiuosi, kad viena sceiksta, o
kita stai jau antra operuotos 4u.gif as laukiu treciadienio, idomu, ka man ortopedas pasakys, turetu rentgena padaryti, po operacijos kita diena padare ir daugiau ne. Bandau būti pozityvi, skaiciau senesnes temas, kai kurioms irgi gyjimas ilgesnis ir sudetingesnis buvo,dar su tais varztais nesuprasi, vienom išims, kurioms palieka... Bet išsikapstė merginos , tikiuosi ir man taip bus. Vakar buvau nuėjusi iki kirpyklos, poto dar ir pas drauge,tik vakare namo grizau ir visa tai be ramentu, tik su tuo batu, man toks dziaugsmas, o vakare koja irgi netino bigsmile.gif as voneles du kartus dienoj darau su druska, siek tiek pamankstinu, tik Link saves nesiseka pirsto palenkti. Na neprarandu as dar vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulana: 20 lapkričio 2014 - 23:10
QUOTE(oooorchideja @ 2014 11 21, 00:27)
dziugu girdet, kiek praejo laiko po operacijos?

Antradienį suėjo 6 savaitės...minti pėdą labai keista, lyg truputį trukdo kažkas, net nemoku pasakyti...gal todėl kad ji neminta tiek laiko ir tokia iš apačios truputį pasipūtusi biggrin.gif keistas toks jausmas, bet jau baigiu įsivažiuot. Ryte truputį pašlubčioju tik, kol prasivaikštau. Bet su tuo pasistiebimu vakar buvo labai netikėta, matyt tikrai neblogai pirštą išmiklinau. Na žiūrėsim kaip mano gydytojas antradienį įvertins smile.gif
Atsakyti
Ir as treciadieni einu pas Skika, darys rentgena- ziuresim ar ir viduj taip pat viskas graziai gija... g.gif Niekaip nesumastau ka daryt, kad peda butu maziau patinus.. Surios voneles ka daro?
Atsakyti
Dem voneliu skaiciau, kad forumietes daro , kad zaizdele geriau gytu ir nuo tinimo, kazkiek palengvina pati iyjimo perioda, taip ir darau du kartus dienoj po 30 min.100g. Negyvos juros druskos be kokiu priemaisu 1 l. Šilto vandens. Na nepakenks,sazine maziau graus, o šiandien eisiu contratubex iki vaistines, oras pasakiskai grazus, saulte taip smagiai sviecia, norisi prasivaikscioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 11 21, 12:10)
Dem voneliu skaiciau, kad forumietes daro , kad zaizdele geriau gytu  ir nuo tinimo, kazkiek palengvina pati iyjimo perioda,  taip ir darau du kartus dienoj po 30 min.100g. Negyvos juros druskos be kokiu priemaisu 1 l. Šilto vandens. Na nepakenks,sazine  maziau graus,  o šiandien eisiu contratubex iki vaistines, oras pasakiskai grazus, saulte taip smagiai sviecia, norisi prasivaikscioti rolleyes.gif

Jums pasiseke- pas mus jau pasnige
Atsakyti
Cia sniegu net nekvepia 12 silumos, o sekmadieni iki 14 sudils ir saule dar palepins, kai tariausi del op datosi, galvojau kad visai gerai bus, sedesiu namie lietingu oru , o vat kaip gavosi kelios lietingos dienos per visa ta laika buvo cool.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu:)
Vakar buvau pas savo ortopeda,padare rentgena. Matosikad pirstas pilnai nesugijes,o varztas tai toks nemazas isuktas,nesnesitikejau blink.gif
Paprase pajudinti pirtsta,nesigauna ne milimetro, visi 4 juda,o tas taip ir styro. Daktaras sako,kad gal del to,kad dar pilnai nesugije viskas,pats pirstas dar patines,aplink siek tiek paraude,o zaizda vis traukiasi,tepukasdien contractubex,darau voneles.
Taiva,israse fizioterapija ir pratese bileteni dar 3 savaitem ( o as svajojau i darba po 6 sav.vaziuoti...). Bata turiu nesioti dar 2 savaites. Naktim labai blogai miegu,siandien nakti prasivarciau,vis tempia ten kazkas.
As daktaro klausiu,ar normalu,kad tas pirstas toks i kita puse palinkes ir tarpas tarp ju toks,jo nuomone,ciatodel,kad dar pilnai nesugije viskas. O galu galesudejo rankas kaip priesmalda ir sako : "belieka melstis,kad viskas gerai sugytu" swoon.gif
Atsakyti
Gal gali atsakyti merginos,kurioms jau puse ir daugiau metu po.op. Ar pas jus koja irgi sutinus,nes mano sutinus bet kuriuo paros metu. Nesvarbu ar ka tik is lovos atsikelus,ar po darbu. Vienas batas geras,o operuotos kojos vos itelpa. Ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(rame25 @ 2014 11 28, 11:28)
Gal gali atsakyti merginos,kurioms jau puse ir daugiau metu po.op. Ar pas jus koja irgi sutinus,nes mano sutinus bet kuriuo paros metu. Nesvarbu ar ka tik is lovos atsikelus,ar po darbu. Vienas batas geras,o operuotos kojos vos itelpa. Ar cia normalu?

Na aš manau kad nenormalu, po tiek laiko tikrai niekas nebeturi tinti...mano kojai antradienį suėjo 7 sav. po operacijos, ji visai nebesutinus, įkišu jau į tokius tipo timberlandus žieminius. Kaip tik su jais antradienį važiavau į Vilnių operuotis antros kojos. Daktaras tuoj puolė lankstyt pirštų ir žiūrėt kaip išmankštinau biggrin.gif pamatęs kad galiu net pasistiebti pasakė "Super" thumbup.gif Seselės operacinės prisiminė mane ir žiūrėjo išsižioję kaip aš tekina atvariau į operacinę. Nustebo kad po tiek laiko jau vaikštau visai nešlubuodama. Tikiuos kad ir su šia kojyte bus gijimas toks pat. Kolkas aišku skauda stipriai, bet juk tik 3 paros po operacijos. Stengiuos gulėti iškėlus koją ir vaikščioti tik į wc, o vakare į dušą. Ir pirštą jau judinu po truputį, kiekvieną dieną tai darysiu vis dažniau ir smarkiau, kaip ir aną kartą. Pirma savaitė svarbiausia atkentėt, kad konors nepagadint...
Man niekaip neišeina įkelti nuotraukų. Parodyčiau kaip atrodo koja operuota prieš 7 savaites, ir tą kur kątik operavo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mulana @ 2014 11 27, 18:49)
Pasipasakosiu:)
Vakar buvau pas savo ortopeda,padare rentgena. Matosikad pirstas pilnai nesugijes,o varztas tai toks nemazas isuktas,nesnesitikejau blink.gif
Paprase pajudinti pirtsta,nesigauna ne milimetro, visi 4 juda,o tas taip ir styro. Daktaras sako,kad gal del to,kad dar pilnai nesugije viskas,pats pirstas dar patines,aplink siek tiek paraude,o zaizda vis traukiasi,tepukasdien contractubex,darau voneles.
Taiva,israse fizioterapija ir pratese bileteni dar 3 savaitem ( o as svajojau i darba po 6 sav.vaziuoti...). Bata turiu nesioti dar 2 savaites. Naktim labai blogai miegu,siandien nakti prasivarciau,vis tempia ten kazkas.
As daktaro klausiu,ar normalu,kad tas pirstas toks i kita puse palinkes ir tarpas tarp ju toks,jo nuomone,ciatodel,kad dar pilnai nesugije viskas. O galu galesudejo rankas kaip priesmalda ir sako : "belieka melstis,kad viskas gerai sugytu" swoon.gif

Aš ne medikė,bet kiek girdėjau iš savo daktaro ir šiaip juk logiškai pamąsčius, jei jau dabar to piršto negalit pajudint, tai kaip jūs jį pajudinsit vėliau, kai jau visi audiniai ir sausgyslės bus sugyję? Jei gerai pamenu kiek jums savaičių, tai jos jau dabar sugiję...Ar jie ten iš medžio visi iškritę ? doh.gif Tas tarpas irgi toks liks, jei to piršto nelankstysit, kaip jis jums pakryps į reikalingą pusę ? Jei padarė broką darydami operaciją, tada turėjo tą pirštą kažkaip tiesiai pribintuoti ir nejudinti bent jau iki siūlų išėmimo kad jis gytų tiesus, o ne atkritęs į kitą pusę g.gif Na čia tik mano nuomonė tokia...
Papildyta:
QUOTE(Mulana @ 2014 11 27, 18:49)
  O galu galesudejo rankas kaip priesmalda ir sako : "belieka melstis,kad viskas gerai sugytu" swoon.gif

Na o melstis jiems tikrai reikia, nes už tokius dalykus duoda į teismą...įtariu kad patys žino, jog kažko pridirbo...
Atsakyti