Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Na tikekites smile.gif as po 7men. vis dar netelpu I kai kuriuos senuosius batus,o kad ir telpu tai opetuota koja spaudzia sad.gif

tikiuosi,kad isvis sugebesiu tilpti i savo visus kitus batelius 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rame25: 18 gruodžio 2014 - 21:49
Siandien atejo uzsakyti aukstakulniai,o koja niekaip netelpa,turiu dvi savaites laiko apmastymui ar pasilikti ar ne,bet jauciu ,kad teks siusti atgal,o jei taip niekada ir netilspiu...ech sugedo nuotaika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 23, 18:05)
Siandien atejo uzsakyti aukstakulniai,o koja niekaip netelpa,turiu dvi savaites laiko apmastymui ar pasilikti ar ne,bet jauciu ,kad teks siusti atgal,o jei taip niekada ir netilspiu...ech sugedo nuotaika verysad.gif

Pirmiausia tai su praėjusiom šventėm ir artėjančiais Naujaisiais metais !!! newyear.gif 000059.gif wink_3.gif
Nenusiminkit, aišku kad kažkada tiks, nenorėkit jau kad dabar tiktų, taip turi būti...Galit negražint, nors iš kitos pusės, kol galėsit jais avėti gal jau jums nebepatiks, ir būsit nusižiūrėjusi kažkokius kitus... Na sėkmės ! mirksiukas.gif

P.S O mano šita koja gyja prasčiau. Nors išoriškai ana buvo prastesnė. Bet prie šitos kaip daktaras sakė reikėjo ilgiau knistis, nes buvo š...pridaryta kai tada remontavo...nuo antradienio liks dar savaitė su tuo batu vaikštinėt, tada bandysiu minti, kažin kaip seksis, pirštas išmankštintas, bet dar ne tiek, kaip norėtųsi. Betkokiu atveju, iki sausio 20 turiu jau būti pasistrojinus, nes skrendu aplankyti dukros, kuri šiemet išvyko studijuoti į Angliją. Aišku jau susitaikiau su tuo, kad į jokius gražesnius batus dar kojos net nebandysiu grūsti, nors gal ir įlystu, bet negerai bus...Šiuos atveju neprimandravosi... Tai tiek... smile.gif
Atsakyti
Visas su praejusiomis ir artejanciomis sventemis 4u.gif
Depresyja,linkiu Jums kantrybes,gaila,kad kojyte prasciau gyja,o dar jei ir kelione nusimato,juk nesedesit ten namie,teks daugiau pavaikscioti,tikiuosi nepavargsite console.gif
As sausio 5d. keliauju paskutini karta pas ortopeda,o tada jau i darbeli eisiu,dabar kai pagalvoju,greitai tas laikas praejo,nes nepastebejau,o jau 2 mwn.kaip namie ax.gif Tik va to pirsto niekaip normaliai neisjudinu,masazuoju,mankstinu,bet jis man toks kaip nesavas ir viskas. Net pvz. ant keliu atsiklaupti normaliai nesigauna,toks jausmas kad jis sulus unsure.gif Bandysiudirbti,po menesio nueisiupas ortopeda,ziuresiu,ka jis tada sakys,jeiniekas nepasikeis. Dar savo ligoniu kasai skambinau,papasakojau savo itarimus,liepe atsiusti viskas ka turiu (rentgeno cd, visus popierius ir t.t.),jie viska perziures ir nusius pas savo daktara,tik visa tai uzztruks,bet jiems dabar labiau apsimoka labiau viska del manes tvarkyti,nei po to vel uz naujas operacijas moketi.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 29, 12:54)
Visas su praejusiomis ir artejanciomis sventemis  4u.gif
Depresyja,linkiu Jums kantrybes,gaila,kad kojyte prasciau gyja,o dar jei ir kelione nusimato,juk nesedesit ten namie,teks daugiau pavaikscioti,tikiuosi nepavargsite  console.gif
As sausio 5d. keliauju paskutini karta pas ortopeda,o tada jau i darbeli eisiu,dabar kai pagalvoju,greitai tas laikas praejo,nes nepastebejau,o jau 2 mwn.kaip namie ax.gif Tik va to pirsto niekaip normaliai neisjudinu,masazuoju,mankstinu,bet jis man toks kaip nesavas ir viskas. Net pvz. ant keliu atsiklaupti normaliai nesigauna,toks jausmas kad jis sulus unsure.gif Bandysiudirbti,po menesio nueisiupas ortopeda,ziuresiu,ka jis tada sakys,jeiniekas nepasikeis. Dar savo ligoniu kasai skambinau,papasakojau savo itarimus,liepe atsiusti viskas ka turiu  (rentgeno cd, visus popierius ir t.t.),jie viska perziures ir nusius pas savo  daktara,tik visa tai uzztruks,bet jiems dabar labiau apsimoka labiau viska del manes tvarkyti,nei po to vel uz naujas operacijas moketi.

Zinokit man su operuotu pirsti ir tas pats,nors jsu daug laiko praejo atsitupti negaliu,nesilenkia jis man,matyt per Masai mankstinau
Atsakyti
Po operacijos man liepe isvis pirsto nejudinti,skaudejo labai,o ir uzdegimas buvo,taip prabuvau tikriausiai kokias 4 sav.,kol nepradejau skaitineti,dometis pati,tai po truputeli pradejau judinti ta pirsta,aisku per velai,bet jei kas mate mano foto,tai zinokit per ta pjuvio vieta ten nieko judint nebuciau galejusi,o ir tinimas nezmoniskas buvo 4u.gif Taiva,poto pradejau lankytis pas fizioterapeute,parode kaip toliau mankstinti,na dabar jis kazkiek juda,bet sulenkti jo negaliu,lakstosi vos vos,todel ir atsiklaupti negaliu,bijau vis uzgauti,nes tada tikrai skauda,bet jei ir po poros menesiu taip bus,gulsiu po peiliu dar karta schmoll.gif
Atsakyti
Jau trys dienos kaip minu ir antrą koją be bato. Įkišu į normalius batus, aišku ne siaurus, tipo Timberlandus, šlubčioju nedaug, tai dėlto, kad dar bijau stipriai spausti pėdą, bet kasdien įsivažiuoju vis labiau. Šiandien apėjau parduotuves...Batas man jau nebereikalingas. Galiu jį parduoti popigiąja jei kam prireiktų, turėkit omeny... mirksiukas.gif
Atsakyti
Depresyja,smagu girdeti,kad sveikstate ir batukus normalius nesiojate 4u.gif
As sia savaite keliavau i darba,peda vakarais patinsta,daugiau paskaudena,nors susitariau,kad kiek reiks tiek ir nesiosiu savo a la ugg tipo batus,kad patogu butu.Siaip ir su normaliais ilgaauliais vaikstau,kur pries tai turejau,tik i darba bijau su jais eiti dar.
Sportuoti jau irgi pradejau,pora kartu i savaite uzsuku i sporto kluba,nors prisipazinsiu,kad daugiau laiko praleidziu pirtyje blush2.gif
Daktaras liepe apsikaustyti kantrybe,toliau einu pas fizioterapeuta,nes pirstuko vistiek negaliu judinti,bandau tuos pradinius pratimus,kur nosinaite reikia sugriebti su pedos pirstais,na nesigauna ir tiek verysad.gif
Pasakojau ortopedui,kad man kitoj ligoninej pasake,jog pas mane ten tokie kaip kalniukai,kaip liuziai atrodo,parodziau nuotraukoj tas vietas,jis vos is kedes neisvirto,ten pasirodo kazkokie sezamo kauliukai,kurie ir turi buti...ech suprask,kad nori juos...visi kazka kito pasakoja...vasari vel pas daktara,ziuresim ka sakys.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės, norėjau paklausti, per kiek laiko normalu, kad praeitų operuotos pėdos patinimas?
Atsakyti
manau tai yra labai individualu, man jau 8 men. po op. bet koja dar vis patinus

QUOTE(Augustė @ 2015 01 27, 01:21)
Sveikos, likimo draugės, norėjau paklausti, per kiek laiko normalu, kad praeitų operuotos pėdos patinimas?

Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2015 01 27, 02:21)

Kažkur skaičiau kad iki pusės metų gali tinti, bet gali buti ir ilgiau. Manau nuo žmogaus fiziologijos priklauso...Mano viena koja operuota spalio 7 d.seniai netinsta, kaip nauja, gal pusantro menesio patindavo bet nedaug. Antra operuota lapkričio 25, vakarais truputį padidėja kai dabar jau daug vaikštau, bet nereikia norėt, dar tik 2 mėn. praėjo ax.gif užvakar iš Londono parskridau, tai buvo mano pirma kelionė į tą šalį, norėjau daug pamatyti, tikrai daug teko vaikščioti, mano kojoms buvo tikras iššūkis, bet nepasakyčiau kad labai tino, tik buvo tokios paburkusios vakare po ilgo vaikščiojimo ir skaudėjo aišku, bet vaistų negėriau, keletą kartų tepalu nuo skausmo patepiau. Tai tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2015 01 29, 17:21)
Kažkur skaičiau kad iki pusės metų gali tinti, bet gali buti ir ilgiau. Manau nuo žmogaus fiziologijos priklauso...Mano viena koja operuota spalio 7 d.seniai netinsta, kaip nauja, gal pusantro menesio patindavo bet nedaug. Antra operuota lapkričio 25, vakarais truputį padidėja kai dabar jau daug vaikštau, bet nereikia norėt, dar tik 2 mėn. praėjo  ax.gif užvakar iš Londono parskridau, tai buvo mano pirma kelionė į tą šalį, norėjau daug pamatyti, tikrai daug teko vaikščioti, mano kojoms buvo tikras iššūkis, bet nepasakyčiau kad labai tino, tik buvo tokios paburkusios vakare po ilgo vaikščiojimo ir skaudėjo aišku, bet vaistų negėriau, keletą kartų tepalu nuo skausmo patepiau. Tai tiek...  smile.gif

Pas mane tai ne tai, kad vakarais, bet ji visada vizualiai patinusi, tokia kalade, nors kazkokio diskomforto ir nejauciu. Tik i batus normalius, aisku, dar sunku butu ikist. Galvoju, gal kai tuos varztus istrauks, patinimas praeis... Operuota lapkricio 20
Atsakyti