Sveikos,
Stai grizau is ligonines...Naujienos tokios: Apziurejo mane du chirurgai,pirma kaip ir dviese su vienu is ju sedejau,kol nepamate mano rentgeno daryto lapkricio gale,tada issikviete kita ( man regis jis vyr.daktaras ar kazkas tokio). Taiva,kad nelabai jauciu pirsto virsaus,taip buna kai pasalinama odos dalis,kur daugiausiai nervu,tai gali ir nebeatsistatyti. Toliau del gyjimo,tiketina,kad pas mane buvo nedidelis uzkretimas,todel ir zaizda negijo. O va del pacios operacijos... Papasakosiu taip paprastai,nes pamirsau visusju naudotus terminus. Zodziu, pirstas mano patrumpejo,bet ta dalis kur turi lankstytis ne toj vietoj dar yra keli tokie kaip mini luziai,todel pats pirsto kaulas toks su kalneliais,o kadangi viskas ten gyja neteisingoj formoj,tai ir tas varztas ne visiskai tokioj pozicijoj,kurioj turetu buti...As nekalbu apie pati pjuvi,kad jis virsuje darytas,to jau jie nebekomentavo ir susilaike...
Taiva man parekomendavo is karto operuoti dar karta,operacijas butu daug sudetingesne,nes reikia taisyti broka. Jei neoperuosiu nezine kaip gis,o to pasekoje gali veliau buti artroze. Norejau jau penktadieni po peiliu mane vel,o as taip issigandau,man baisu net pagalvoti,kad vel tos pacios kancios,juk dabar jau vaikstau,nors ir su tuo batu,siandien net mieste apsiprekinau neplanuotai,po porosmenesiu pertraukos
Paskambinau savo ortopedui,man jis sako,kad nenori labai kistis,bet jei tai butu jo peda,dabar neoperuotu,nes zaizda dar net nesugijusi,geriau palaukti,jei tikrai blogiau bus,galima ir po keliu men operuoti.Ta pati sako ir fizioterapeute. Bendradarbe reikia,kad operuociausi,nes dar daug metu mane tos pedutes atlaikyti turi,ji pradejo ieskoti advokate savo sena pazistama,ji specializuojasi medicinos srityje,sako juos i teisma uztokius dalykus paduoti reikia
O man siandien jau nuo visu patarimu galva susisuko,is viso nieko nenoriu ir nezinau ka daryti.
Rytoj jau ir masina norejau pradeti vairuoti,ismankstinau pedute,vairuoti nebaisu butu,o cia bac vel operacija siulo