Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Valpurgija @ 2014 12 02, 22:03)
O ką manot dėl įtvaro tokio,kuris dedamas nakčiai,mačiau akcija buvo,tipo ištiesina per laiką?gal kas naudojat?

naudojau, bet man nei atstate iskrypimo nei sustade krypima.
Atsakyti
As taip pat naudojau ta itvara, dar ir dabar guli kazkur spontane, nieko nepadejo, nors ilgai ir nenaudojau, man kasnakt nuo jo meslungis abi kojas sutraukdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valpurgija @ 2014 12 03, 01:03)
O ką manot dėl įtvaro tokio,kuris dedamas nakčiai,mačiau akcija buvo,tipo ištiesina per laiką?gal kas naudojat?

Nesąmonė, nieko jie nepadeda. Jei jau ėmė krypti, geriau nelaukti ir operuotis. Nes kuo labiau vilkini šį reikalą iškrypimas didėja, operacija gaunasi sudėtingesnė ir reabilitacija ilgesnė...
Atsakyti
Negaliu patiketi, papuoliau pirmadieniui pas chirurga apziurai visai kitoje ligonineje, galvojau, kad tikrai siais metais nepapulsiu, o ten kaip tik man skambinant sistemoj viena vieta atsilaisvino thumbup.gif tik dabar reikes iki savo ortopedo vel vaziuot, kad siuntima duotu ir visus popierius su rentgeno nuotraukom. Nenorejo taip siuntimo israsyti, reik paciai pasirodyti,nzn gal nepatiko jam, kad dar kitur nuomones leksiu, bet as ne del jo kompetencijos dvejoju, o del ligonines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 03, 16:27)
Negaliu patiketi, papuoliau pirmadieniui pas chirurga apziurai visai kitoje  ligonineje, galvojau, kad tikrai siais metais nepapulsiu, o ten kaip tik man skambinant sistemoj viena vieta atsilaisvino thumbup.gif tik dabar reikes iki savo ortopedo vel vaziuot, kad siuntima duotu ir visus popierius su rentgeno nuotraukom. Nenorejo taip siuntimo israsyti, reik paciai pasirodyti,nzn gal nepatiko jam, kad dar kitur  nuomones  leksiu, bet as ne del jo kompetencijos dvejoju, o del ligonines blush2.gif

Įdomu įdomu ką pasakys kitas chirurgas... g.gif na, manau operavęs gydytojas kaltas, kad š... pridirbo. Jei nesugeba, geriau nekištų išvis nagų. Čia juk ne kokią votį išpjaut, gan sudėtinga operacija.
Atsakyti
Sveikos,
Stai grizau is ligonines...Naujienos tokios: Apziurejo mane du chirurgai,pirma kaip ir dviese su vienu is ju sedejau,kol nepamate mano rentgeno daryto lapkricio gale,tada issikviete kita ( man regis jis vyr.daktaras ar kazkas tokio). Taiva,kad nelabai jauciu pirsto virsaus,taip buna kai pasalinama odos dalis,kur daugiausiai nervu,tai gali ir nebeatsistatyti. Toliau del gyjimo,tiketina,kad pas mane buvo nedidelis uzkretimas,todel ir zaizda negijo. O va del pacios operacijos... Papasakosiu taip paprastai,nes pamirsau visusju naudotus terminus. Zodziu, pirstas mano patrumpejo,bet ta dalis kur turi lankstytis ne toj vietoj dar yra keli tokie kaip mini luziai,todel pats pirsto kaulas toks su kalneliais,o kadangi viskas ten gyja neteisingoj formoj,tai ir tas varztas ne visiskai tokioj pozicijoj,kurioj turetu buti...As nekalbu apie pati pjuvi,kad jis virsuje darytas,to jau jie nebekomentavo ir susilaike...
Taiva man parekomendavo is karto operuoti dar karta,operacijas butu daug sudetingesne,nes reikia taisyti broka. Jei neoperuosiu nezine kaip gis,o to pasekoje gali veliau buti artroze. Norejau jau penktadieni po peiliu mane vel,o as taip issigandau,man baisu net pagalvoti,kad vel tos pacios kancios,juk dabar jau vaikstau,nors ir su tuo batu,siandien net mieste apsiprekinau neplanuotai,po porosmenesiu pertraukos cool.gif
Paskambinau savo ortopedui,man jis sako,kad nenori labai kistis,bet jei tai butu jo peda,dabar neoperuotu,nes zaizda dar net nesugijusi,geriau palaukti,jei tikrai blogiau bus,galima ir po keliu men operuoti.Ta pati sako ir fizioterapeute. Bendradarbe reikia,kad operuociausi,nes dar daug metu mane tos pedutes atlaikyti turi,ji pradejo ieskoti advokate savo sena pazistama,ji specializuojasi medicinos srityje,sako juos i teisma uztokius dalykus paduoti reikia verysad.gif
O man siandien jau nuo visu patarimu galva susisuko,is viso nieko nenoriu ir nezinau ka daryti.
Rytoj jau ir masina norejau pradeti vairuoti,ismankstinau pedute,vairuoti nebaisu butu,o cia bac vel operacija siulo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 08, 20:47)
ji pradejo ieskoti advokate savo sena pazistama,ji specializuojasi medicinos srityje,sako juos i teisma uztokius dalykus paduoti reikia verysad.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Vadinasi ne vien aš taip galvoju...
Operuokitės. Vėliau bus sunku vėl skirti laiką...Ir vėliau bus daug sunkiau broką taisyti, kai viskas bus suaugę, patikėkit manim, kalbu iš savo patirties... ką darysi jei taip nepasisekė, reikia pabaigti tai, ką pradėjot mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 08 gruodžio 2014 - 19:58
Man 18d. pas ortopeda,nes biletenis baigiasi,ziuresiu ka jis dar sakys,nes dabar ant svenciu nenoreciau vel visa laika tik guleti,galvoju,gal bent menesiuka nueiti i darba,o vasario pradzioje vel operuotis. Man jau nusibodo namie sedeti,niekas nebemiela,aptingau visai,o ir dirbu vadovaujama darba,nenoriu nuo visko buti atsilikusi,jau ir tai 6 sav.namie sedziu. Cia moka po 6 sav. biletenio 60 procentu nuo algos,galvoju,kad menesiuka padirbti,o tada 6 savaitem vel namie uzsidaryti,man psichika neatlaikys tarp 4 sienu,niekas nemiela. Ortopedas sako,kad jie mane del operacijos skubina,kad dar siais metais su ligoniu kasa visas saskaitas suvesti,cia irgi toks dalykas daznas,ech kiek dvejoniu negaliu unsure.gif
Depresyja, del laiko nebutu sunku man jo rasti ,ypac nuo vasario,nes tada ir darbe ramiau,o sugyti tai viskas ten kaip ir baigia jau,tik va netaisyklingai. O jus ta paciakojyte kodel dar karta operavotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulana: 08 gruodžio 2014 - 20:13
QUOTE(Mulana @ 2014 12 08, 22:11)
galvoju,gal bent menesiuka nueiti i darba,o vasario pradzioje vel operuotis.

Tai gerai, nebus daug laiko praėję... mirksiukas.gif

Aš jau nekartą čia pasakojau (gal neužfiksavot...)Daryta abiejų kojų operacija 2001 metais, čia mano miesto ligoninėj. Jokių kauliukų išsikišusių man nebuvo,buvo labai gražios pėdos, nei vienos nuospaudos net nei ant vieno pirštelio po šiai dienai nėra, bet man labai skaudėdavo. Dirbau parduotuvėj, kai reikėdavo per dieną po 14 val. atvaryt, net saldu darydavos kai geldavo. Išoperavo man tada atseit buvęs tuo metu pats geriausias mūsų chirurgas. Apipjaustė ten kažkokias ataugas, jokių varžtų nesuko (gal dar tais laikais taip nedarydavo,nežinau...) Po kokių 5 metų vėl ėmė skaudėt. Tiesa,aš tada jau po mėnesio buvau priversta gryžt į darbą. Nors dirbau jau kitur ir darbo valandos buvo tik 8, vistiek manau padariau klaidą.Na žodžiu be reikalo atkentėjau skausmą ir tiek. Tada pamenu kažkodėl skaudėjo žymiai labiau nei dabar, be leidžiamų vaistų negalėjau užmigti. Dabar ryžausi vėl, tik va šia operacija esu patenkinta thumbup.gif Tik daktariukui reikėjo pavargti. Sakė yra sudėtingiau taisyti kažką, kur jau kažkas kišo nagus, nes sąaugos visokios ir visa kita...
Atsakyti
Man daktaras irgi pasake,kad sita operacija jei ja darysiu bus daug sudetingesne,nes reikes klaidas taisyti.
As vakar pirma karta sedau uz vairo po tokios ilgos pertraukos,net bijojau,kad busiu pamirsusi,kaip masina vairuoti ax.gif Na siek tiek skaudejo pedos apacia,nes ir jegos daugiau reikejo,o ir pirma karta i senus sportinius batus isokau,nes niekas kitas netinka,visus turimus batus issimatavau,matyt,teks kokius naujus pirkti,su sportiniais batais ziema juk nevaikciosiu...Tikiuosipati peda is virsaus dar suplones,nes kitaip isvis jokie turimi batai netiks,o as dar pries operacija ir zieminius naujus nusipirkau,ir rudeniniu kelias poras,ir bateliu i darba kelias poras doh.gif
Depresyja,kaip Jums sekasi sveikti,pasipasakokit:)
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 11, 18:48)
Tikiuosipati peda is virsaus dar suplones,nes kitaip isvis jokie turimi batai netiks,o as dar pries operacija ir zieminius naujus nusipirkau,ir rudeniniu kelias poras,ir bateliu i darba kelias poras doh.gif
Depresyja,kaip Jums sekasi sveikti,pasipasakokit:)

Žinoma kad pėda suplonės, iki pusės metų turi praeiti kol pėda pilnai atsistato... mirksiukas.gif
Nu ką aš...gyja po truputį mano pėda. Antradienį išėmė siūlus, tik šį kartą nuo kažko odą sualergizavo nesuprantu...bet manau kad nuo binto. Nes tas bintas toks buvo truputį su elastanu,vistiek sintetika, o dvi savaites pėda buvo neplauta, tai išbėrė pėdos viršų ir aplink pjūvį smulkiai taip ir labai niežtėjo. Tepliojau tokiu tepalu nuo bėrimų, jau šiandien geriau. Šiaip nesu niekam alergiška, bet šįkart kažkaip....Nykštį lankstau, pėda aišku patinsta pavaikščiojus, bet tai normalu, mažai laiko dar...Pjūvis gyja, po siūlų išėmimo kaikur šlapiavo (buvo 9 siūlai), liepė tept Betadinu,bet jis man nepatinka,jis negydo nieko, o tik dezinfekuoja, tai vyras nupirko tokį specialų kremą žaizdoms gydyt, po dienos ėmė viskas gražėt, šašai baigia nukrist...Šį kartą siūlus traukė kita seselė,taip skaudžiai, krapštės ilgai, gal ten padraskė ką...praeitą kartą kai traukė visai nejutau, net paklausiau "Ar jau viskas?". Labai greitai ir gražiai ištraukė. Nuo seselės irgi priklauso kaip ta žaizda atrodys... Tai tiek... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien buvau pas dakrtara,nedarbingumas iki sausio 5 dienos,o tada jau i darba keliausiu,tik reiks stengtis maziau vaikscioti ir daugiau sedeti. ax.gif
Atkalbejo jis mane kol kas nuo operacijos,sako reik bandyti,kad taip viskas gytu,o jei jau pjauti tai ir po poros menesiu galima bus,israse dar fizioterapijos 6 kursus.
Siaip jis lyg ir patenkintas kaip viskas sugijo,tik tas faktas ,kad pirsto vis dar nejudinu normaliai ir jaust virsuj nelabai ka jauciu,jam irgi nelabai patiko,bandysim padeti kazkiek pataisyti fizioterapija ir namie toliau mankstiniuos.
Ziuresim kaip viskas bus po poros menesiu,nusipirkau tokius tipo UGG batus,nes niekas kitas netinka,kaip gaila,kad negaliu savo nauju zieminiu batu nesioti,nenoriu daugiau dejuoti,tikiuosi,kad isvis sugebesiu tilpti i savo visus kitus batelius 4u.gif
Atsakyti