Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Valatke @ 2015 08 24, 16:46)
Tai po konsultacijos pasidalinkit,prasau, info.Labai rupi, ka gydytojas rekomenduos - laukti ,kol situacija taps rimtesne, ar nieko nebelaukti unsure.gif

Gerai,būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2015 09 03, 13:46)
Ar buvo kam nors kad operuotų iš karto ir dydyjį pirštą ir mažiuką? Ėjau dėl problemų mažiuko piršto jis toks kreivas ir beveik palindęs po 4-uoju. o pasakė kad visus pirštus stumia didysis. tai reikia jį taisyti ir mažiuką į vietą atstatyti.

Man tas pats šviečiasi doh.gif iškrypo mažiukas, sakė ir didįjį tuo pačiu remontuotų. Antradienį keliauju į klinikas išklausyti dar vienos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 02, 21:49)
Man tas pats šviečiasi doh.gif iškrypo mažiukas, sakė ir didįjį tuo pačiu remontuotų. Antradienį keliauju į klinikas išklausyti dar vienos nuomonės.

kokios naujienos?
Atsakyti
Ryt vaziuoju operuotis i Baltijos Amerikos klinika. Operuos daktaras Sveikata. Tikiuosi, viskas praeis sekmingai.
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2015 08 16, 17:44)
Suprantu,kad reikia konsultuotis su gydytoju, bet mes,mergaites, megstam pasitarti , ane? mirksiukas.gif Zodziu taip...Mano dukrai dar tik 14 metu, nei sykio nera apsiavus aukstakulniu (kaip megstama sakyti, kad nuo ju peda deformuojasi), o pedute jau plateja ir pradeda matytis jau tas atsikises kauliukas. Ziuriu su siaubeliu , galvoju oir ruosiuosi moraliskai - reik konsultuotis....Kazin, ar geriau operuot jaunai ir pacioj pradzioj, ar reik laukt kol daugiau iskryps g.gif  Paveldejimas, nes mano kojos baisios nuo ankstyvos jaunystes, kauliukai labai dideli, bet man ju neskauda,todel vis atidelioju....na vis nera galimybiu susiderint su darbais, kad tureciau kokius 3 men laisvus, echhh verysad.gif

Labukas smile.gif
Įdomu, čia niekas nekalba apie įtvarų nešiojimą, kurie taip įkyriai reklamuojami blink.gif Mano dukrai irgi abiejų kojų išdidėję kauliukai, bet mes dar mąstėme apie tas reklamuojamas priemones. O Jūs nemanote, kad galėtų tai padėti? Atėjus į šią temą nustebau, kad kalbama tik apie operacijas g.gif Ne visos gerai jaučiasi išsioperavusios. Gaila jaunų panelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2015 10 20, 17:03)
Labukas smile.gif
Įdomu, čia niekas nekalba apie įtvarų nešiojimą, kurie taip įkyriai reklamuojami  blink.gif  Mano dukrai irgi  abiejų kojų išdidėję kauliukai, bet mes dar mąstėme apie tas reklamuojamas priemones. O Jūs nemanote, kad galėtų tai padėti? Atėjus į šią temą nustebau, kad kalbama tik apie operacijas g.gif  Ne visos gerai jaučiasi išsioperavusios. Gaila jaunų panelių    verysad.gif

Manau, kad visada vertetu pasitarti su gydytoju ar reikalinga operacija ar pagelbes itvarai. Mano atveju, kai iskrypimas didelis, jokie itvarai nebutu padeje.
Siandien gryzau is ligonines po operacijos. Jei kuriai idomu, galesiu pakomentuoti apie Baltojos amerikos klinika:)
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2015 10 06, 10:01)
kokios naujienos?

Nukėlė mano konsultaciją, gydytojo nebuvo, taigi buvau tik šį antradienį. Taigi, mažylis pirštas kreivas smarkiai, koja išplatėjusi, net minkštieji audiniai padidėję. Didelės skubos operuotis nėra, nes dar labiau iškrypti nebėra kur. Tą teoriją, jog greitai nuo šito kreivo piršto "išsimuš" didžiojo piršto kauliukas, jis paneigė. Operuotis sakė tada, kai nutarsiu, jog man tikrai labai trukdo ir skauda, čia priklauso nuo manęs. Ar anksčiau, ar vėliau teks,bet nėra reikalo pulti čia ir dabar. Liepė nešioti padukus - supinatorius batuose,kur tik galiu, kad apsaugoti didįjį pirštą nuo krypimo ateičiai, nes kadangi esu plokščiapėdė, tikimybė jam krypti didelė, nes didelis spaudimas į tą pusę. Arba pirkti tik batus, kuriuose yra supinatorius - toks kalniukas pėdos vidinėje pusėje, kaip vaikams būna. Neavėti siaurų batų, koja turi būti laisvai, taigi mano žieminiai kroksai pareis į trasą ... Bet kad visus pirštus stumia didysis, tai sakė ne, bent jau mano atveju. Pas mane plokščiapėdystė, o pirmiausia sakė reik žiūrėt į paveldėjimą, mano mama buvo tokiom pėdom ... Operacija kaip operacija, po jos sakė dviem mėnesiams minimum iškrenti iš vairavimo, normalių batų ir t.t. Aplinkui sėdintys pavyzdžiai manęs tikrai neįkvėpė biggrin.gif Turbūt pasiryšiu kitais metais, sake geriausia operuotis link pavasario, kad iki vasaros sugytų, nes kai šilta, padidėja brinkimas ir tos vietos gijimas blogėja. Tiesa, mažajam pirštelyje liktų kažkoks varžtukas visam gyvenimui, koja susiaurėtų iki 0,5 cm, bet pirštelis jau būtų tiesus. Va taip smile.gif O man dar pradėjo skaudėti kitos kojos "kauliuką", tai žodžiu bėk ir rėk iš laimės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 25 spalio 2015 - 17:26
Aš irgi jau po vizito,padarė nuotrauką,kolkas nereikia operacijos,patarė nusipirkti http://www.bauerfein...alguloc-ii.html ir metus nesioti,namie,nakčiai ir po metu pasirodyti. Džiaugiuosiu kad kolkas nereikia OP
Atsakyti
O as siandien buvau perrisime, siandien lygiai savaite po operacijos. Koja atrodo graziai pamelus ir paraudus, dar nuo betadino pajuodavus, tai sunku suprasti kas ir kaip. Pjuvis nemazas. Issikisusio sanario akivaizdziai nesimato. Tikiuosi, kad kai isims siules (dar po savaites)galesiu pradet mankstinti irstus. Kolkas sunkiai jie juda.Ir kartais nudiegia peda, taip, kaip elektra trenktu...Ar kam taip buvo?
Atsakyti
Sveikos, o as jau metai po operacijos. Kelias dienas darbe prisilaksciau ir peda is karto primine apie save. Dabar vel paskaudena is apacios,nezinau,gal ten varztas kazkiek spaudzia. Ir siaip kartais toki tempima jauciu. Pati pirsta galiu lankstyti,pazanga tikrai padariau,nors su operuotos pedos lankstumu nera ka lyginti. Vakar kazkaip susimasciau po darbo namo vaziuodama, kuris skausmas geresnis,operuotos ar neoperuotos pedos,viena skauda nors kaulo nera,o Kita del kauliuko,tik va atsakymo dar neturiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal kuri galit parasyt apie pirst mansktinima? Kada pradejot? kaip darot? kiek laiko? Ir t.t. Buciau dekinga.
Atsakyti
Paskaitykit senesnes temas, kiekviena pradejo individualiai,o as tikriausiai veliausiai is cia besilankanciu, jei gerai pamenu po geru 3 gal net 4 savaiciu,nes pas mane pats pooperacinis laikotarpis tiesiog tragiskas buvo,pradedant nuo pacios op, tinimu,skausmo ir pirsto isvaizdos, Baisu net prisiminti doh.gif
Atsakyti