Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Merginos, gal galite ikelti foto kaip atrode kojele menesis po opearcijos? Man nerodo senesniu nuotrauku. Buciau dekinga. Noriu sulyginti. Pas mane dar nepilnai sugijes randas, vienoje vietoje vis dar paslapiuoja ir pakraujuoja. Ir sasai nenukrite...Kazi cia normalu???
Atsakyti
Na ka, buvau siandien pas chirurga del tu sasu nenukrentanciu. Tai mane nuramino, liepe tepti brilijantine zaluma ir deti sausa tvarsti. Tie sasai dabar kaip ir tvarstis ganasi, liepe nekrapstyti ir nieko nedaryti. Turetu su laiku patys nukristi. Po savaites eisiu pas ortopeda darys kontroline nuotrauka, ziures, kaip ten kauliukai gyja.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2015 11 25, 00:55)
Na ka, buvau siandien pas chirurga del tu sasu nenukrentanciu. Tai mane nuramino, liepe tepti brilijantine zaluma ir deti sausa tvarsti. Tie sasai dabar kaip ir tvarstis ganasi, liepe nekrapstyti ir nieko nedaryti. Turetu su laiku patys nukristi. Po savaites eisiu pas ortopeda darys kontroline nuotrauka, ziures, kaip ten kauliukai gyja.

Atsakyti
labas visiem kas jau po operacijios ir kas dar laukia. aš irgi laukiu operacijos. norėjau paklausti keleta daliku, gal kas operavosi Santariškėsia ir kada reikia isigyti pooperacinius batus iki operacijos ar po jos. mano traumatologas sakė kad man to bato nebūtina nešuoti, nes galėsiu minti an kulno, bet pagalvojau, kad labai nepatogu bus taip vaikščioti ir su laiku reikės išeiti į lauką, tai nelabai bus gerai be bato.bučiau dekinga jeigu kas papasakos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(04liu @ 2015 11 25, 12:18)
labas visiem kas jau po operacijios ir kas dar laukia. aš irgi laukiu operacijos. norėjau paklausti keleta daliku, gal kas operavosi Santariškėsia ir kada reikia isigyti pooperacinius batus iki operacijos ar po jos. mano traumatologas sakė kad man to bato nebūtina nešuoti, nes galėsiu minti an kulno, bet pagalvojau, kad labai nepatogu bus taip vaikščioti ir su laiku reikės išeiti į lauką, tai nelabai bus gerai be bato.bučiau dekinga jeigu kas papasakos. smile.gif

Sveika. Galiu apie bata pasakyt tik apie save. As operavausi Baltijos-Amerikos klinikoje. Gydytojas man uzsake bata ir po operacijos as ji gavau. PAsirasiau dokumentus is ortopedinio centro ir gavau nemokamai. Pagal musu liga jie pasirodo priklauso nemokamai.... Siaip tai tas batas labai gerai is kart po operacijos, nes nu kaip nueisi iki tualeto? Kur as operavausi, ten buvo tokis specialus vaikstukas su ratukais (alkunemis atsiremi, isitveri rankomis uz rankeneliu ir taip vaziuoji arba mindamas kulnu arba sokinedamas. Gana patogu buvo. O Jusu atveju manau reikia klausti operuojancio gydytojo.
Atsakyti
Noreju paklausti, gal kuri atsakys. Ar po sitos operacijos priklauso kokia tai reabiliacija? Masazai? Voneles? Mankstos?
Atsakyti
Sveikos. Operavausi spalio 13. Dar kol kas nesigailiu:) operavo du pirstus:dydyji nes nuo jo krypsta pirštai, ir mažąjį kuris lindo po 4 tu pirštu. Galiu pasakyti tik tiek kad po operacijos praėjus dviems savaitėm gal mažiau jokio skausmo ar diskonforto dėl nykščio nebejutau. Tą mažą tai dar iki šiol maudena...
O jei viskas nuo pradžių tai po operacijos kitą dieną išleido, atėjo ortopedas išmatavo koją ir po valandos galejau važiuoti namo su batu. Tris dienas žiauriai skaudėjo. Aišku vaikščiojau su ramentu man po 2 savaičių ištraukė siūlus, truputį ant kulno rekomendavo su tuo batu stoti po 3-4 sav. Aišku po 2 savaičių kai jaučiausi gerai tai pradėjau šiek tiek jau ir su batu pavaikščiot. neilgai aišku. po mėnesio vaikščiojau su batu drąsiai. Po 6 savaičių turėjo ištraukti vielą iš mažiuko, bet padarė rentgeną ir atidėjo ištraukimą dar savaitei. Užvakar ištraukė, traukiant visai neskauda, nors poto šiek tiek. Dabar kai bus 2 mėnesiai eisiu jau be to bato pas reabilitologą, išrašys 5 dienas reabilitaciją, kitas jei nori dar 5 gali nusipirkti. Pas gydytoją vėl eisiu po dviejų savaičių pasirodyti po reabilitacijos. Varžtą iš dydžiojo reiks išsukti po pusės metų. Guldys gal pusdieniui į skyrių ir išsuks. Turiu visas foto, bet man nesigauna įkelti, jei kažkas nori galiu atsiūsti į gmailą, kad įkeltumėt į forumą. Nei kiek nesigailiu, kai eisiu pas gydytją tarsiuos kad po biuletenio operuotų kitą koją. Pradžioj sakė po pusės metų tik, bet gal pavyks susitarti kad greičiau..
Ai dar kai operavo norėjau visos narkozės bet nukalbėjo anestezologė, suleido pusinę į nugarą ir raminančių kad miegočiau. Bet niekaip raminatys neveikė, neužmigau nei biški, todėl viską operaciją girdėjau ir kai pirščiuką laužė jį ten man ir kaip su bulgarkę kažką pjaustėsmile.gif))) Buvau turbūt tokiam strese kad raminatys neveikė ir kai vakare suleido, nes labai skaudėjo, bet kai trečią dozę naktį suleido tada lūžau iki ryto kaip ąžuolas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2015 12 01, 22:13)
Noreju paklausti, gal kuri atsakys. Ar po sitos operacijos priklauso kokia tai reabiliacija? Masazai? Voneles? Mankstos?

Su tokia diagnoze mn sakė kad tik 5 priklauso, o tada jei jau nori gali dasipirkti
Papildyta:
QUOTE(04liu @ 2015 11 25, 12:18)

Batas priklauso nemokamai. Ir be jo kai be rankų būčiau nes nuo ramentų taip rankas po męnesio skauda cool.gif Ramentai nepriklauso bet kur dėsies kai reikia, tai ir nusiperki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VyEnRa: 04 gruodžio 2015 - 13:53
Sveika visiems. Su praėjusiom šventėm. Noriu pasidalinti savo ispudžiu po operacijos. Man jau 2 savaitės praėjo po jos. Labai gerai kad padariau. Mano koja dar yra patinusi, skausmu galima sakyti kad neturiu, tik kai reikia rinkti padėti kai atsiguli ta puse kur operuota, tai aš padedu po koja pagalvė ir taip surandu padėti. Po operacijos vaistu nuo skausmo reikėjo išgerti tik pora kartu, nes dideliu skausmu nebuvo. Aš pradėjau vaikščioti su ort. batu iš kart po operacijos, tik pirmom dienom dar naudojau vaikštukus į kurias rėmiausiu, kad butu lengviau vaikščioti, bet kai išrašė namo, tai ėjau savo kojom iki mašinos. Dabar irgi visur vaikštau ir net vairuoju. Man siulus išėmė 12 d. po operacijos, gydytojas sako, kad randas gyja gerai. Tikuosiu kad ir kitoms taip pat sekasi. Gal galit ir jus pasidalinti savo patirtim. biggrin.gif
Atsakyti
Dziugu,kad kitoms pasiseke labiau nei man 4u.gif Nuskausminamuosius geriau ilgai,nuolat gulejau ir saldziau pirsta, turiu 3 saldymo pagalveles,kur i saldytuvo kamera reikia ideti,viena atitirpdavo,is karto kitos reikejo,peda Tino labai ziauriai,randas irgi ne koks,vaikcioti negalejau ilgai,tik sokinejau su ramentais ir gulejau baisu net prisiminti. Dabar praejo virs metu po operacijos, pirsto sulenkti negaliu,kazkiek galiu pajudinti. Nezinau ar del to,kad pirste yra varztas,ar del to kad operacija nevykusi,bet skaumas vel atirado,kai viena diena panesiojau ilgaaulius ant siokio tokio 5cm plataus kulniuko. g.gif Ir siaip pamirsti negalima,kad peda operuota,nes nei staigiai ant keliu atsiklaupti,ar peda kazkaip palenkti,paskaudena. Sekmes visoms! 4u.gif
Randa tepiau contratubexu,kad graziau sugytu ir pora savaiciu leidausi vaistus nuo trombozes,nes beveik visa laika gulejau.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2016 01 03, 16:39)
Dziugu,kad kitoms pasiseke labiau nei man 4u.gif Nuskausminamuosius geriau ilgai,nuolat gulejau ir saldziau pirsta, turiu 3 saldymo pagalveles,kur i saldytuvo kamera reikia ideti,viena atitirpdavo,is karto kitos reikejo,peda Tino labai ziauriai,randas irgi ne koks,vaikcioti negalejau ilgai,tik sokinejau su ramentais ir gulejau baisu  net prisiminti. Dabar praejo virs metu po operacijos, pirsto sulenkti negaliu,kazkiek galiu pajudinti. Nezinau ar del to,kad pirste yra varztas,ar del to kad operacija nevykusi,bet skaumas vel atirado,kai viena diena panesiojau ilgaaulius ant siokio tokio 5cm plataus kulniuko. g.gif Ir siaip pamirsti negalima,kad peda operuota,nes nei staigiai ant keliu atsiklaupti,ar peda kazkaip palenkti,paskaudena. Sekmes visoms! 4u.gif
Randa tepiau contratubexu,kad graziau sugytu ir pora savaiciu leidausi vaistus nuo trombozes,nes beveik visa laika gulejau.

Sveika Mulana ! Seniai čia nebuvau...vistik jums kažką negerai tam užsieni padare. Gaila...man viskas gerai,tik kairė koja kadangi buvo prastesnė prieš operaciją,tai ir dabar kartais pamaudžia kai oru permainos,bet kitaip jau nebus. Šiaip pėdos dailios labai, ir daktaras gyre labai kad nelaukiau kol daug iškryps,po to jau idealiai nebeišeina ištiesint.
Beje,skaičiau kažkas operavosi Baltijos amerikos klinikoj ir klausė kas ten ir kaip...visada reikia nors truputi perskaityt tema nuo pradžiu,buvau viska smulkiai surašiusi...ir nuotraukas berods po operacijos kėliau... Sėkmės visoms !!! 4u.gif
Atsakyti
Sveika Depresyja! Tai nepasiseke mn,vis tikiuosi,jei isimciau ta varzta,gal pageretu,bet nenoriu liesti pedos,nenoriu prisiminti tu ilgu dvieju menesiu i nuobodziavimo namie. Gal kadanors prisiruosiu issiimti varzta smile.gif
Budama lietuvoje nusipirkau aukstakulnius,kazkaip pasiseke juos apsiauti,ko tikrai nesitikejau,va dabar laukiu progos juos apsiauti,idomu kiek valandu sugebesiu jais isbuti:) pavasari teko lankytis koncerte,apsiaviau dailius batelius,taip ir prasedejau visa kocerta ant kedes,skausmas ziaurokas buvo,neprates pirstas taip lankstytis schmoll.gif
Atsakyti
Truputeli ne i tema pasisakysiu, bet noriu ispeti. Kadangi labai bijau operaciju, tai ieskojau ar yra kokiu kitokiu sprendimu ka su tuo kauliuku savo padaryti. Radau internete reklamuojama neva stebuklinga "Hallu Forte" itvara ir buvau susigundzius, nes zadejo reklamoj kad per pora savaiciu be jokiu operaciju ta kauliuka sutvarko, uzdegima nuima ir pan. Ta reklama ir Delfi ir kitur visur mirga. :/ Laime laiku radau sia informacija: http://www.mamalogas...e-atsiliepimai/

Tai merginos, bukit atsargios ir kitas ispekit. Nes beveik 40 Euru uz toki sh... atsiprasant.
Atsakyti