Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Bandau pristabdyti fantazija.Vyras ta pati sako😀

Tik mastau, ar gali taip buti, kad man su niekuo netvirtino ta kaula.Gal butu i duota gydymo istorija tai irasyta...

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 03 03, 13:42)
<p>Bandau pristabdyti fantazija.Vyras ta pati sako😀</p><p>Tik mastau, ar gali taip buti, kad man su niekuo netvirtino ta kaula.Gal butu i duota gydymo istorija tai irasyta...</p>

Visą informaciją apie operaciją turėjo susakyti gydytojas. Turbūt neklausėt smile.gif man susakė ir surašė viską, kad po 10-12 dienų kreiptis pas šeimos gydytoją dėl siūlų išėmimo, iškart užrašė konsultacijai pas save po 5 savaičių. Įteikė išrašą su visu operacijos aprašymu, aišku, medicininiais terminais, kurių nė velnio nesupratau biggrin.gif
O jūs priminti koją ant kulno galit, leido?
Atsakyti

Man irgi surase viska aiskiai.O apie kazkokius varztus nera nei zodelio.Vaikscioti leido su specialiu batu is karto po operacijos.Nors as tik su ramentais kaip ziogas sokineju.Paranoja man i ta bata stotis nors tu ka.Nebuvau jo dar uzsidejus.Po 1.5 men galima jau remtis pirstais.Esant sausiems tvarsciams, nedaryti perrisimu. Pirsto dar nemankstinu, gal dar anksti.Ilsis jis pas mane kaip ponas.O as kartu su juo😀.Tik iskilo dilema su maudymuisi, ne apsivalymu dregnomis servetelemis, bet realiu nusimaudymu.Turbut cia jau kiekviena issioperavusi be nuotykiu neapsiejot.Bandyciau deti operuota koja per vonios krasta, bet kad ir blauzdoje darytas pjuvis-achilotomija.Bijau, kad siule suspausta neissiskleistu...Turiu tokia specialu padekla kuris dedamas per vonia, ant kurio galima pasidejus vonele skalbti.Reiks bandyt ant jos kabarotis😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilijandrija: 03 kovo 2019 - 14:22
QUOTE(vilijandrija @ 2019 03 03, 15:19)
<p>Man irgi surase viska aiskiai.O apie kazkokius varztus nera nei zodelio.Vaikscioti leido su specialiu batu is karto po operacijos.Nors as tik su ramentais kaip ziogas sokineju.Paranoja man i ta bata stotis nors tu ka.Nebuvau jo dar uzsidejus.Po 1.5 men galima jau remtis pirstais.Esant sausiems tvarsciams, nedaryti perrisimu. Pirsto dar nemankstinu, gal dar anksti.Ilsis jis pas mane kaip ponas.O as kartu su juo😀.Tik iskilo dilema su maudymuisi, ne apsivalymu dregnomis servetelemis, bet realiu nusimaudymu.Turbut cia jau kiekviena issioperavusi be nuotykiu neapsiejot.Bandyciau deti operuota koja per vonios krasta, bet kad ir blauzdoje darytas pjuvis-achilotomija.Bijau, kad siule suspausta neissiskleistu...Turiu tokia specialu padekla kuris dedamas per vonia, ant kurio galima pasidejus vonele skalbti.Reiks bandyt ant jos kabarotis😂😂</p>

Mankštinti pirštą būtina pradėti 4-5 dieną po operacijos. O su maudymusi tai jau taip, kančia iki siūlų išėmimo. Apsiprausdavau tik vonelėje, padėtoje ant grindų smile.gif batą moviausi ir vaikščiojau nuo pirmos dienos, nes su ramentais nesusidraugavau visiškai, neišėjo man su jais paeiti smile.gif
Atsakyti

4-5d po operacijos pradeti daryti operuoto pirsto manksta???man snd ketvirta diena.pabandziau su pirstu pirsto virsu pajudinti siek tiek pirmyn atgal.Toks skausmas uzeina...o jei bandyti aplamai be pirsto pagalbos ji pajudinti-tai styro kaip kuolas

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 03 03, 17:08)
<p>4-5d po operacijos pradeti daryti operuoto pirsto manksta???man snd ketvirta diena.pabandziau su pirstu pirsto virsu pajudinti siek tiek pirmyn atgal.Toks skausmas uzeina...o jei bandyti aplamai be pirsto pagalbos ji pajudinti-tai styro kaip kuolas</p>

Taip, taip, rankos pirštų pagalba pradėti judinti BŪTINA. Po truputį, aukštyn-žemyn. Keista, kad gydytojas to nepasakė. Kuo vėliau, tuo sunkiau bus išlankstyti.
Atsakyti

Pasake, bet neakcentavo, kad taip greit.Maniau, kad bent savaite-dvi turi praeiti.

Kaip ir su batu.Pasiskaicius cia, vienos  vos ne ta pacia diena i ji stojosi be ramentu, kitos be ramentu apie 2 men nei zingsnio.

Visos mes norime kuo geresniu rezultatu, bet kad tas ankstyvas optimizmas nepakenktu.

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 03 04, 07:16)
<p>Pasake, bet neakcentavo, kad taip greit.Maniau, kad bent savaite-dvi turi praeiti.</p><p>Kaip ir su batu.Pasiskaicius cia, vienos  vos ne ta pacia diena i ji stojosi be ramentu, kitos be ramentu apie 2 men nei zingsnio.</p><p>Visos mes norime kuo geresniu rezultatu, bet kad tas ankstyvas optimizmas nepakenktu.</p>

Apie ranetus - tai yra sudėtingos operacijos, kur apie 2 mėnesius visai negalima kojos statyti ant žemės. Jos, aišku, vaikšto su ramentais. Tik po dviejų mėnesių gali ant kulno pradėti minti 4u.gif
Atsakyti

11d po operacijos.Pradedu klibiksciot su specialiu batu.Labai tempia blauzda.Man daryta ir achilotomija.

Noriu paklaust-ar visoms skaudejo mankstinti pirsta?I diena apie 10k po 1min pamankstinu...Zinau kad reikia dazniau.

Atsakyti

Sveikos, noriu paklausti, man yra nustatyta skersinė plokščiapadystė, lyg viskas buvo normaliai, nešiojau padukus, bet prasidėjo kojos dešinės skausmai, tai per išlenkimą link kulno (Pentinų nėra, kulnis neskauda), tai viršus nuo pirštų, tai tas kauliukas ( nėra jisai smarkiai iššokęs), tokiom bangom, ar gali dėl kauliuko būti skausmai, gal krypsta kaulas ir kelia skausmus? Yra buvę, sėdėjau ir nebegalėjau paeiti, poto biški prasijudino, tai raišuodama, nors kartais einu raišuodama.

Atsakyti

Sveikos, noriu paklausti, man yra nustatyta skersinė plokščiapadystė, lyg viskas buvo normaliai, nešiojau padukus, bet prasidėjo kojos dešinės skausmai, tai per išlenkimą link kulno (Pentinų nėra, kulnis neskauda), tai viršus nuo pirštų, tai tas kauliukas ( nėra jisai smarkiai iššokęs), tokiom bangom, ar gali dėl kauliuko būti skausmai, gal krypsta kaulas ir kelia skausmus? Yra buvę, sėdėjau ir nebegalėjau paeiti, poto biški prasijudino, tai raišuodama, nors kartais einu raišuodama.

Man panasiai buvo.Uztai kartu buvo darytos 2 operacijos.Koreguota ploksciapadyste-achilotomija.Gydytojas aiskino, kad be sios operacijos, nebus geru rezultatu.

Atsakyti

Ar kas nors is issioperavusiu turejo sanatorini kelialapi?Jei taip, kur? Ir ar tai dave naudos?

Atsakyti