Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

O kaip jus ta palaida prie kojos pritvirtinate? 

Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2018 10 04, 22:13)
<p>O kaip jus ta palaida prie kojos pritvirtinate? </p>

Netvirtinu niekaip smile.gif Laikosi tarp dviejų pirštų, net naktį neiškrenta 4u.gif
Atsakyti

Pratęsė , bet kaip supratau dėl peršalimo ,nejuokingai suraite šįsyk mane. Be antibiotikų ne iš vietos . Reabilitacijoj pasakė ateit kai pasveiksiu pilnai ,tai dar po savaitės tik manau nueisiu. O paskui nuo 12 atostogų pasiėmus tai jau nori problemų. Kaip jums einąs ,nesugailit kad operavotes ? 4u.gif

Sveikute, kaip jums sekasi? As vis su kiekviena diena geriau jauciuosi. Bet manau kol ant kulno einu, kas bus kai pilnai atsistosiu. Kaip tik penktadieni rode laida per lrt klauskite daktaro tai mano gydytojas T.Sveikata kalbejo apie pedutes. O jus dar laikote bintuka ant pjuvio vietos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazivile: 08 spalio 2018 - 18:22

Gal ne uzmaciau diskusijoje...bet noreciau paklausti.Vasario pabaigoje ruosiuosi darytis operacija.Gal kas padetu susivokti

Ka reikia tureti su savimi, vaziuojant i ligonine?

Ar tas ortopedinis batas kompensuojamas, ar reikia paciai pirkti?

Ar veztis su savimi vaistu?

Ar reikia tureti ramentus?

Kaip gryzinejot namo? Neisivaizduoju kaip operuota koja ikisti i kelnes😀

Ar ta pacia diena po operacijos isleidzia namo?

Teks gryzti su taxi, neisivaizduoju kaip parsigausiu i buta...

Papasakokit kaip jums sekesi.Aciu visoms😀👍

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 01 17, 20:33)
<p>Gal ne uzmaciau diskusijoje...bet noreciau paklausti.Vasario pabaigoje ruosiuosi darytis operacija.Gal kas padetu susivokti
</p><p>Ka reikia tureti su savimi, vaziuojant i ligonine?
</p><p>Ar tas ortopedinis batas kompensuojamas, ar reikia paciai pirkti?</p><p>Ar veztis su savimi vaistu?</p><p>Ar reikia tureti ramentus?</p><p>Kaip gryzinejot namo? Neisivaizduoju kaip operuota koja ikisti i kelnes😀</p><p>Ar ta pacia diena po operacijos isleidzia namo?</p><p>Teks gryzti su taxi, neisivaizduoju kaip parsigausiu i buta...</p><p>Papasakokit kaip jums sekesi.Aciu visoms😀👍</p>

Sveiki, visų pirma, kokiame jūs mieste? Kaip supratau iš temos diskusijų, skirtinguose miestuose skirtingi reikalavimai ir nuostatos.

Aš operavausi Panevėžyje, dienos chirurgijos centre. Vežiausi chalatą, tapkes, šiek tiek maisto ( pas mus d. ch. centre nemaitina ), atsigerti.

Panevėžyje batas duodamas nemokamai, atneša prieš išvykstant namo.
Vaistų jokių nereikia, man ramentų neprireikė, kadangi iškart operuota koja galėjau remtis kulnu. Tai priklauso nuo operacijos tipo.
Grįžau mašina, parvežė, bet iki jos reikėjo nueiti smile.gif Paprastus džinsus, ne kokius leginsus užsimoviau be problemų smile.gif
Namo išleidžia po paros.
Sėkmės jums, tik nebijokit. Visiškai nieko baisaus smile.gif
Atsakyti

Aciu😀.Bijau, dar ir kaip...

Galetu ir Vilniuje duoti nemokamai pooperacini bata.

Man operacija turetu buti sudetingesne.Nlb as ten gaudausi, bet be kauliuko ataugos pasalinimo, reikes kazka daryti su sausgysle, nes vystosi ploksciapediskumas.

Atsakyti

Gal kam kartu dare ir achilotomija(berods taip skamba😀)?

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 01 18, 09:01)
<p>Aciu😀.Bijau, dar ir kaip...</p><p>Galetu ir Vilniuje duoti nemokamai pooperacini bata.</p><p>Man operacija turetu buti sudetingesne.Nlb as ten gaudausi, bet be kauliuko ataugos pasalinimo, reikes kazka daryti su sausgysle, nes vystosi ploksciapediskumas.</p>

Kur operuosites ir pas koki gydytoja?
Atsakyti

Vilniaus Lazdynu ligonine.Pas Mazareviciu

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 02 25, 17:00)
<p> Vilniaus Lazdynu ligonine.Pas Mazareviciu</p>

Sekmingos jums operacijos, parasykite, kaip sekesi. As irgi Lazdynu ligonineje, bet dar eile nepriejo.
Atsakyti

Ar po operacijos duoda ramentus?Nes i tualeta kazkaip reikes nukeliaut.O pooperacinius batus, kaip supratau, isduoda pries isvaziuojant?

Narkoze noreciau bendra.Bet prisiklausiau, kad atjungia tik koja, o ne visa...

Ryt operacija.Psichuoju

Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2019 02 27, 16:58)
<p>Ar po operacijos duoda ramentus?Nes i tualeta kazkaip reikes nukeliaut.O pooperacinius batus, kaip supratau, isduoda pries isvaziuojant?</p><p>Narkoze noreciau bendra.Bet prisiklausiau, kad atjungia tik koja, o ne visa...</p><p>Ryt operacija.Psichuoju</p>

Sėkmingos Jums operacijos 4u.gif
Atsakyti