Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apie tai, kad eziai gali nesiot pasiutlige nebuvau pagalvojus unsure.gif . Pas mus jie dazni sveciai- kai tik sugaunu- nesu vaikams pasidziaugt. Ilga laika nesupratau kas man veja suaeruoja( tokiu mazu skyluciu priknisa) ir patresia zaadzno ax.gif kol vyras patamsy uz ezio neuzkliuvo. pasirodo maitinasi spyglius- iskasineja karkvabalio lervas...
vakar nakti vienas arbuzas arciausiai pievu nusalo. tai sianakt visus moliugus ir arbuzus po kibirais pavoziau. gaila cukinijos jau po niekuom netelpa- kitas dvi naktis aplamai arti nulio tezada verysad.gif
Atsakyti
as ir vakar sode sveciu sulaukiau smile.gif , prie agurku lysves dvi kurapkas radau besisildancias.Pasidziaugiam kokiam graziam gamtos kampeli sodas randasi bigsmile.gif Palipus i kalniuka,ziurau mano trecdalis bedykstanciu pekinu,tu paciu kurapku iskapstyta doh.gif verysad.gif .Niekad pas mus tokiu gyviu neuzklysdavo,o ir nuostoliai tik nuo varnenu budavo .
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 25, 08:51)
...
vakar nakti vienas arbuzas arciausiai pievu nusalo. tai sianakt visus moliugus ir arbuzus po kibirais pavoziau. gaila cukinijos jau po niekuom netelpa- kitas dvi naktis aplamai arti nulio tezada verysad.gif

Viespateliau,kurioj LT pusej bazuojies? unsure.gif mums tokiu salciu nezada,o ir nuo 7madienio naktimis atsilt turetuhttp://www.gismeteo....ty/weekly/4204/ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 birželio 2014 - 08:09
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 25, 08:03)
Viespateliau,kurioj LT pusej bazuojies? unsure.gif mums tokiu salciu nezada,o ir nuo 7madienio naktimis atsilt turetuhttp://www.gismeteo....ty/weekly/4204/ bigsmile.gif

netoli Vilniaus. gal jau biski pakoregavo prognozes, nes vakar tik +4 ateinanioms naktims zadejo, dabar jau +7...
dar del visa ko ateinancias kelias naktis dengsiu as visus tuos moliuginius...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 25, 09:30)
netoli Vilniaus. gal jau biski pakoregavo prognozes, nes  vakar tik +4 ateinanioms naktims zadejo, dabar jau +7...
dar del visa ko ateinancias kelias naktis dengsiu as visus tuos moliuginius...

gal pasiulytum kaip 50 daigu uzdengt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 25, 08:40)

dėl tos pačios priežasties ir aš nedengiu. dabar atskirai šiltnamis, tuneliai, kopūstai po danga, dar jei moliūgams, arbūzams, agurkams konstrukciją statyt, tai dengtas stadionas perspektyvoj turėtų atsirast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 25 birželio 2014 - 08:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 25, 08:40)

pas mane daug kibiru atlikusiu nuo statybu tongue.gif
ale , kad ne visi moliuginiai betelpa po tais kibirais g.gif . cukinijos jau tuoj bus valgomos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 25, 10:18)
pas mane daug kibiru atlikusiu nuo statybu tongue.gif
ale , kad ne visi moliuginiai betelpa po tais kibirais g.gif  . cukinijos jau tuoj bus valgomos smile.gif

Pas mane taip pat cukinijos jau gero sprindzio, dar ciut ciut ir skanausim.
O del amaru ir prieskoniniu- visur raso, kad daryt is ju uzpilus nuo amaru, skruzdziu. Realybej kerta jie juos pasicepsedami. Pomidorai taip skruzdziu apipulti, visa sedimaja man vakar apsysiojo, kol apsiziurejau betupinedama kas cia kanda...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 25, 07:51)
Apie tai, kad eziai gali nesiot pasiutlige nebuvau pagalvojus unsure.gif .

Apsiraminkit ir toliau dziaukites eziais. Nuostaus padareliai ir daug gero sode padaro.
Atsakyti
o va mes jau prieš savaitę pradėjom raut cukinijas pilnai. Jau spėjau ir salotas sutaisyt, ir pakepti. Smagu....... tik jau taip laukiu šilumos........ nes jau tokie arbūzai nupiepę......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 06 25, 20:01)
o va mes jau prieš savaitę pradėjom raut cukinijas pilnai. Jau spėjau ir salotas sutaisyt, ir pakepti. Smagu....... tik jau taip laukiu šilumos........ nes jau tokie arbūzai nupiepę......

mano dar nei vienas moteriskas ziedas nezydejo blink.gif verysad.gif pasikasiau vakarienei bulviu-kai kurios jau rauplem nusetos,o kitas karkvabaliu lervos grauzia verysad.gif
Atsakyti
Sesė pamėgino, bobutės liepimu, ten kur skruzdės dėti petražolės, išrauna su šaknim ir patrina t.y. sutraiško šaknį, o po to deda kur skruzdės. Name neliko nei vienos skruzdės , dabar sakė eis medžius tepti biggrin.gif ir dar pasėti petražolių smile.gif g.gif
Gal yra bandžiusių ar tikrai čia , ar sutapimas.
Atsakyti