Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjos

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 25, 09:45)
paragauk ir parasyk,nes pas mane 2 tos veisles auga bigsmile.gif

Jau paragavau.. unsure.gif skonis toks, kaip čia švelniau pasakius.. na..user posted image

O pomidoriuko vaizdas tai šiek tiek geresnis nei skonis, padėjau šalia raudoną, kad tas Green Grape geriau žiūrėtųsi lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 08:24)
Taigi, taigi, kaipgis.. o pas mane (kaip ir kasmet) eilinį kartą auga pomidorinis peresortas Na, man ir sekasi doh.gif Vis stebėjau beaugantį daigą ir kuo toliau, tuo labiau ryškėjo, kad užaugs ne tai ko laukiu..  unsure.gif Turėjo būti raudonas pomidoras, o užaugo ir sunoko vynuoginiai, samanų spalvos pomidoriukai lotuliukas.gif Knisau guglą, bet radau vienintelį atitinkantį variantą - Green Grape pomidorus. Nežinau kur juos tokius reiks dėt g.gif 
Dar netgi neragavau, guli ant palangės, kažko laukia, gal skanūs ar ką... biggrin.gif

Pasisekė bigsmile.gif Pažiūrėjus į jų foto-tai seilės tįsta essen.gif

Pas mane pirmieji Maškotka nuraudo.. bet tik 3 pomidoriukai-tai vaikam atiteko smile.gif Bet nedidukai.. supratau, kad mažučių daug neauginsiu, nes kapt ir nėra... nebent koks dubenėlis nemažas, kad skonį pajusti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 08:24)
Taigi, taigi, kaipgis.. o pas mane (kaip ir kasmet) eilinį kartą auga pomidorinis peresortas Na, man ir sekasi doh.gif Vis stebėjau beaugantį daigą ir kuo toliau, tuo labiau ryškėjo, kad užaugs ne tai ko laukiu..  unsure.gif Turėjo būti raudonas pomidoras, o užaugo ir sunoko vynuoginiai, samanų spalvos pomidoriukai lotuliukas.gif Knisau guglą, bet radau vienintelį atitinkantį variantą - Green Grape pomidorus. Nežinau kur juos tokius reiks dėt g.gif 
Dar netgi neragavau, guli ant palangės, kažko laukia, gal skanūs ar ką... biggrin.gif

pas mane kaip tu ir sakei, Italjanskije spagetti, ir nespegetti smile.gif

QUOTE(Kulkė @ 2014 06 25, 08:53)
Tiesa pasakius ir aš nelabai galiu žiūrėti  schmoll.gif Ranka nekyla imti fotoaparatą ir nufotografuoti tą išdaigą  schmoll.gif

niekaip nesuprantu ko jus prie tu pomidoru kabinejotes...man atvirksciai labai grazus tokie neformalai smile.gif...jau pora su grietine, svagoniuku ir pipiriukais suniamniojom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 25 birželio 2014 - 09:30
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 25, 09:30)
Nu nėr gerai tas peresortas, bet nėr ir labai blogis didelis, po to kokie atradimai būna  wub.gif

Vat aš žiauriai bijojau, nes sėjau nemažai pirktinių sėklų, bet kolkas ,tfu tfu,tfu anei vieno įtarimo neturiu.

Jei kuri turit ir galit, parodykit kaip turi atrodyti Malachitovaja škatulka žalia? Nes pas mane, jei vyktų baisiausio pomidoro rinkimai, drąsiai šitai (ne)gražuolei duočiau pirmą vietą. Vieną tookį egzempliorių turiu, kad net kalabašai prieš jį atrodytų monekenai. Čia gal to balvoninio žiedo išdaiga ar kas? Ir dar ta pati škatulka jau trūkinėja būdama kokių 10-15g, vos žiedelis nukritęs, o jau įtrūkimas yra.  g.gif

Turiu vieną tikrai, tai tikras suskis, šalia auga dideli stambūs gražūs kitų veislių pomidorai, o krasnij majak ir m škatulka- nedideli smulkūs, šitų dviejų bumbuliukai dar tik mezgasi. Jei labai reik, galiu pafotkinti.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 06 25, 10:30)
niekaip nesuprantu ko jus prie tu pomidoru kabinejotes...man atvirksciai labai grazus tokie neformalai smile.gif...jau pora su grietine, svagoniuku ir pipiriukais suniamniojom...

Nu vat pažadu, dėl jūsų, po darbo nufotografuosiu ir parodysiu, ir teatleidžia man estetikos šalininkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 06 25, 10:24)
Pasisekė  bigsmile.gif Pažiūrėjus į jų foto-tai seilės tįsta essen.gif

šaipaisi?.. unsure.gif einu gerklę plaut su soda lotuliukas.gif vis dar iš burnos tebegaruoja kažkoks kartumas doh.gif Fe..

QUOTE(tany @ 2014 06 25, 10:30)
pas mane kaip tu ir sakei, Italjanskije spagetti, ir nespegetti smile.gif

ane? unsure.gif o tai kokia ir kieno ten uodega tada užaugo, jei ne spagetis? Ar koks nors ovalo formos, kaip pas rusaites?..
Šiaip tai dar neradau parašyta, niekas nepasigyrė jokiam forume, kad toks kaip paveikslėlyje Spagetis, ir išaugtų Spagetis. Tik skundai, kad užaugo ne toks koks parodytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 25 birželio 2014 - 09:41
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 09:40)
šaipaisi?.. unsure.gif einu gerklę plaut su soda lotuliukas.gif  vis dar iš burnos tebegaruoja kažkoks kartumas doh.gif  Fe..
ane? unsure.gif o tai kokia ir kieno ten uodega tada užaugo, jei ne spagetis? Ar koks nors ovalo formos, kaip pas rusaites?..
Šiaip tai dar neradau parašyta, niekas nepasigyrė jokiam forume, kad toks kaip paveikslėlyje Spagetis, ir išaugtų Spagetis. Tik skundai, kad užaugo ne toks koks parodytas.

vakare nufotkinsiu...turbut bus tas ovalas, nors as jo taip nepavadinciau, man i ovala visai nenesa, bet i spagetti juo labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 10:40)
šaipaisi?.. unsure.gif einu gerklę plaut su soda lotuliukas.gif  vis dar iš burnos tebegaruoja kažkoks kartumas doh.gif  Fe..

idomu, tai koks ten tas skonis? Ar tik kartus? Gal reikia dar palaukti kol daugiau sunoks? g.gif

Pas mane vietoj Chocolate stripse , kuris turi buti su paprastais lapai, isaugo kazkoks su bulviniais ir visai ne aukstas- apie 0.5 m. Tai irgi idomu kas ten bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 25, 09:30)
Jei kuri turit ir galit, parodykit kaip turi atrodyti Malachitovaja škatulka žalia?

O kas pas tave ten neatitinka? Šių metų foto neturiu, nes šįmet neauginu Škatulkos. Čia pernykštė foto (o gal užpernykštė, nepamenu..):
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ginaja @ 2014 06 25, 11:29)
Gal reikia dar palaukti kol daugiau sunoks? g.gif

Nieko nereikia jau laukti - pomidoras tikrai sunokęs. Jei ilgiau lauksiu, pernoks ir išvis britkus pasidarys. Nu, neskanus ir tiek. Nė už ką tokio savo noru neauginčiau. Tikriausiai eisiu jį raut, nes į tą vietą tikrai turiu ką pasodint..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 12:31)
O kas pas tave ten neatitinka? Šių metų foto neturiu, nes šįmet neauginu Škatulkos. Čia pernykštė foto (o gal užpernykštė, nepamenu..):

Atitinka viskas, tik patys vaisiai tik "išsiritę" jau deformuoti, garbiniuoti ir keli jau trūkinėja dar maži būdami. g.gif Gal taip turi būti, todėl ir prašiau foto, kaip jie atrodo jau užaugę.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 25, 12:33)
patys vaisiai tik "išsiritę" jau deformuoti, garbiniuoti ir keli jau trūkinėja dar maži būdami.  g.gif

Jei trūkinėja nesuaugę, nesubrendę vaisiai, gali būti, kad pomidorams kalcio trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 25, 11:31)

cia jau prinoke skaitosi? turiu siemet ju...jau pradejo keist spalva, idomu kada skint smile.gif
Atsakyti