Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą renkasi svečiai

taip. išsiryškinkim ax.gif mano visi svečiai iš Vilniaus. mes tuoksimės ir bažnyčioje ir CMB. Bažnyčia tai man apskritai labai intymi aplinka, sakralinė, nenorių ten visų 40 ies susigrūdusių žmonių. ne Katedroj tuoksimės.... blush2.gif

dabar su CMB. Ceremonija 14:20. Mes turim 3-4 auto. Į juos turim tilpti patys, tėvai, fotografas ir operatorius, modifikuoti piršlys su svočia ir keli artimiausi draugai. Klausimas, ką aš darysiu, kai ateis kiti žmonės, kurie neturi auto, o dar kelios panos neturi draugo, tai apskritai kaip ir vienos. Ką aš jiems sakysiu? Sėskit man ant kelių? blink.gif lotuliukas.gif

o jei ne, tai kaip - pasidaro pana makiažą, šukuoseną, atvaro pastovi pusvalandį prie CMB, tada turi varyt nežinia kur laukti, nes viešbutyje salėje mūsų lauks nuo 18:00. Kur jiems dėtis 3 valandas? Paaiškinkit, kaip čia viską padaryt....man gudrumo neužtenka blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tik draugiskai ax.gif jie baznycioj kaip ir mes nesituokia doh.gif
tu taip, bet mes is mazeikiu iki raseiniu juk ne autiku o savo masina vaziuosim. rolleyes.gif taip kad jokiu problemu kaip ir nebutu. ax.gif
tai jei zino kad neturi transporto tada ir nevaro.
o be to nors mus kviecia 18,00 bet apie 17 val.as jau noreciau kazkur tai but.palyst po dusu,persirengt...
zinoma,jei buciau vietine tai problemu butu zymiai maciau.
blush2.gif
Atsakyti
Mes tai kvietimuose rašėm bažnyčios laiką 16 val. ir šventimo laiką 19 val., kas kaip norės, taip ir pasirinks ar važiuot tik į balių ar ir į bažnyčią ax.gif
Atsakyti
mes kvietem svecius pries pusantros val iki baznycios, kadangi kol ispirko jaunikis nuotaka, kol tevai palaimino, kol nuvaziavom tai ir pats tas laikas buvo.
po baznycios ir santuokos rumu visi vazinejom kartu (tik tevai ir senesni nuvaziavo iskart i sale). kai kurie sveciai atvyko tik i baliu.bet visi kviesti buvo is pat ryto. matyt patys nelabai galejo.
Atsakyti
pesimiste, tai aišku, kad draugiškai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

nu gal....čia aš apie važiavimą iš kito miesto....gal tada kas keičiasi...nors man vis tiek visa esmė - žmogaus šventė, ir aš arba joje dalyvauju, arba ne...man tas žodis šitam kontekste "apsimoka - neapsimoka" kažkaip užkliuvo ir tiek drinks_cheers.gif

o jei palįstum po dušu, pasipuoštum ir iškart važiuotum? gal tada atvykus nebereiktų dušų? g.gif nu kiek ten važiuot blush2.gif

Pacific, - kai vestuvės tradiciškesnės, gal tada suprantama, ką kada daryti. Mūsų tokios laisvos pakankamai, tai todėl biški ir pasimetus. Tėvai mus palaimins išvakarėse, kai niekas nespoksos į tai. Jokie svečiai į namus tikrai nevažiuos ir manęs niekas neišpirkinės ax.gif mes su MB net gražinsimės vienoje vietoje....kažkaip mes paprastai ir nuošidžiai žiūrim į tą dieną. Ne joje gi laimė. Aišku, norisi būti gražiai, bet aš tokia ir žadu būti 4u.gif o jau pragyvenus kartu n laiko ir besilaukiant mažulėlio viskas atrodo kitaip 4u.gif nors aišku, vestuvės kažkur širdy yra labai svarbios....gal ir ne tik širdy mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat kvietėm į bažnyčią 14.45 po to kas norės ir bus su mašinom galės kartu važiuot. O kas nevažiuos tai į šventimo vietą galės vykti. Ten bus paruošti užandžiai bei alus ar kokteilei. Taip pat vestuvinis laikraštukas padėtas. O ir tėvai iškart važiuos į salę. Tai svečiai tikrai nebus vieniši. Šventimas salėje bus nuo 19val.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 07 05, 20:46)
mes kvietem svecius pries pusantros val iki baznycios, kadangi kol ispirko jaunikis nuotaka, kol tevai palaimino, kol nuvaziavom tai ir pats tas laikas buvo.
po baznycios ir santuokos rumu visi vazinejom kartu (tik tevai ir senesni nuvaziavo iskart i sale). kai kurie sveciai atvyko tik i baliu.bet visi kviesti buvo is pat ryto. matyt patys nelabai galejo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Aero @ 2006 07 05, 21:28)
pesimiste, tai aišku, kad draugiškai mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

nu gal....čia aš apie važiavimą iš kito miesto....gal tada kas keičiasi...nors man vis tiek visa esmė - žmogaus šventė, ir aš arba joje dalyvauju, arba ne...man tas žodis šitam kontekste "apsimoka - neapsimoka" kažkaip užkliuvo ir tiek drinks_cheers.gif

o jei palįstum po dušu, pasipuoštum ir iškart važiuotum? gal tada atvykus nebereiktų dušų? g.gif nu kiek ten važiuot blush2.gif

Pacific, - kai vestuvės tradiciškesnės, gal tada suprantama, ką kada daryti. Mūsų tokios laisvos pakankamai, tai todėl biški ir pasimetus. Tėvai mus palaimins išvakarėse, kai niekas nespoksos į tai. Jokie svečiai į namus tikrai nevažiuos ir manęs niekas neišpirkinės ax.gif mes su MB net gražinsimės vienoje vietoje....kažkaip mes paprastai ir nuošidžiai žiūrim į tą dieną. Ne joje gi laimė. Aišku, norisi būti gražiai, bet aš tokia ir žadu būti 4u.gif o jau pragyvenus kartu n laiko ir besilaukiant mažulėlio viskas atrodo kitaip 4u.gif nors aišku, vestuvės kažkur širdy yra labai svarbios....gal ir ne tik širdy mirksiukas.gif

tas apsimoka todel,kad siuo metu pinigeliu labai nera,o apie planuojamas vestuves niekas nesiteike is anksto ispeti doh.gif o tokiom aplinkyben puostis tik del vakarienes..... ax.gif

o palyst ir is kart vaziuot tai nelabai. nes vaziuot apie 2,5 valandos.jei toks karstis,tai apie prakaitavima ner ne ko kalbet,o be to ir rubai po tiek sedejimo jau bus susiglamze blush2.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 05, 22:01)
Mes taip pat kvietėm į bažnyčią 14.45 po to kas norės ir bus su mašinom galės kartu važiuot. O kas nevažiuos tai į šventimo vietą galės vykti. Ten bus paruošti užandžiai bei alus ar kokteilei. Taip pat vestuvinis laikraštukas padėtas. O ir tėvai iškart važiuos į salę. Tai svečiai tikrai nebus vieniši. Šventimas salėje bus nuo 19val.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu Santuoka BAznycioje 15val. (kaune) o svente 19val. (seduvoj), todel nelabai lieka laiko kazkur vazineti..todel mes vaziuosim visi drauge bigsmile.gif itariu, kad bus linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2006 07 08, 00:53)
Musu Santuoka BAznycioje 15val. (kaune) o svente 19val. (seduvoj), todel nelabai lieka laiko kazkur vazineti..todel mes vaziuosim visi drauge bigsmile.gif itariu, kad bus linksma thumbup.gif

pritariu visu 110 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ar antra diena pas jus bus? g.gif
Atsakyti
Mūsų scenarijus:
12 val. namie renkasi tėvai, pulkas, piršliai, jaunieji.
13.30 bažnyčia. renkasi visi. Po jos visi varėm prie Kauno pilies
16 val rotusė. Po to visi varėm prie Raudondvario pilies
19 val Lampėdžiai. Buvo svečių kurie tiesiai čia atvažiavo.

Antrą dieną rinkosi kas norėjo apie 12.
Atsakyti
nu ka, burbejau burbejau kad velai kviecia,tai likus iki vestuviu 2 dienom pareikalavao kad jau ne 18,00 o 13,00 butume. ir kaip ju?
man sokas,nes ir kirpykla ir kiti biesai buvo sestadieniui uzsakyta
doh.gif
Atsakyti