Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 305

user posted image]My Webpage[/URL]

Mano chebra išplaukia smile.gif
Atsakyti
gal kam naujos supakuotos juodos COACH delninukes reikia 4u.gif

user posted image

vidus toks wub.gif

user posted image

kadangi pagavau juoda Duffle, perleidziu delninuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 14 birželio 2014 - 21:13
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 14, 22:12)
gal kam naujos supakuotos juodos COACH delninukes reikia  4u.gif

user posted image

vidus toks  wub.gif

user posted image

kadangi pagavau juoda Duffle, perleidziu delninuke  drinks_cheers.gif

kodėl ne rožinė...būtų tobula man wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 06 14, 21:21)
kodėl ne rožinė...būtų tobula man  wub.gif  wub.gif

Man būtų tobula, jei metaliukai būtų auksiniai biggrin.gif, lb graži šiaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2014 06 14, 22:24)
Man būtų tobula, jei metaliukai būtų auksiniai biggrin.gif,  lb graži šiaip  wub.gif

ech,tos moterys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 14, 22:12)
gal kam naujos supakuotos juodos COACH delninukes reikia  4u.gif

user posted image

vidus toks  wub.gif

user posted image

kadangi pagavau juoda Duffle, perleidziu delninuke  drinks_cheers.gif

O kokia kaina?
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti lengvą smagų filmą? 4u.gif Esu susikėlus į sąrašiuką rimtus filmus, o dabar tokių nesinori. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 14, 18:43)
Ar kas bandet Missha biria ar kompaktine pudra?  ax.gif

Turiu biria. Nebloga, šilkine tekstura, lengva. Vienintelis produktas is Misshaus, kuris man tiko. Na, gal dar praimeris neblogas, kažkuo panasus i Strobe. Štai šita: http://www.misshaus....n...385&ctg=AAC
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 14, 19:06)
lyg nepirkom  g.gif

Man pirkot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsuchok: 14 birželio 2014 - 22:01
QUOTE(Malaya @ 2014 06 14, 22:51)
Gal kas gali rekomenduoti lengvą smagų filmą? 4u.gif  Esu susikėlus į sąrašiuką rimtus filmus, o dabar tokių nesinori. ax.gif

Paskutinis žiūrėtas ir gerai užkabinęs. Aktorių komplektėlis bigsmile.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=_DmXdU8Nglk
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2014 06 14, 21:40)
Mm, vienoj temoj perskaičiau, kad atšaukė 6pm visus užsakymus doh.gif,  tai mums pasisekė turbut biggrin.gif

nieko neatsauke, visi uggsai iskeliavo drinks_cheers.gif , skaiciai bus arba siandien, arba rytoj, be panikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 birželio 2014 - 22:47
QUOTE(boruzhe @ 2014 06 14, 18:28)
Ne taip yra schmoll.gif
Cia kaip tik yra paaugliams mirksiukas.gif Nuo 13 ir didyn. Tai siuo atveju 3 turetu atitinkti 36 EUP dydi 4u.gif

QUOTE(success @ 2014 06 14, 18:32)
3 turėtų būti didesni už 12  g.gif nes čia amžiaus intervalas prasideda 4 metukais (tai ir būna dažniausiai koks 11-12 US dydis), o po 13 jau eina junior 1,2,3 ir t.t.
Mane visad glumina tas atbulinis rašymas  doh.gif

QUOTE(Luggne @ 2014 06 14, 19:16)
Ai, toodler su infant tai ko gero maišau, nes jau seniai žiūriu tik į junior. Tai šis amžiaus tarpsnis man jau pamirštas  blush2.gif
Papildyta:
Buvau pratusi, kad rašoma didėjančia tvarka, bet čia tikrai kitaip dydžius rašo. Žodžiu, 11 mažiausias, tada 12, 13, 1 ir t. t. iki 6 4u.gif  Tai šiuo atveju, šie conversai yra junior  4u.gif

Ačiū labai visoms 4u.gif

Klaidžiai ten jie surašę,
beje įdėjus į krepšelį, jame aiškiau išsiskiria, kurie junior, kurie youth (prirašo prie bato), o pačiam puslapyje tai neina suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 06 14, 15:18)
o gal kieno nors vyras nesioja converse 11 dydi ir galetumet pasakyti, koks cia europinis butu?
galvoju gal teciui nupirkti  g.gif

Nežinau ar labai padėsiu, bet draugas turiu one star (tokie labiau skate shoes), 11 parašyta 45 dydis, viduje rašo etiketėje 29cm, jei nesimaišau.

Kalbant apie converse dydžius, galiu pasakyti, kad mano pėda apie 24,5-6cm ir visus kiek imu tik W7.5, turiu vienus Hi top W8, tai didoki ir pėda plaukioja, net nelabai patogu, nebent su ortopediniu paduku, nes šiek tiek vietos pamažėja, bet nosis vis tiek kyla. Nemėgstu kai didysis pirštas remiasi į bato priekį, tai iš esmės su 7.5 dar porą milimetrų vietos yra. Paprastai visų batukų perku 7.5, tai conversai irgi neišimtis. Jei žiūrint tuos inkariukus, tai visi modeliukai plius minus panašūs savo dydžiais, nes turiu skirtingų kolekcijų, skirtingų metų tai visi vienodi.

Čia iliustracijai wub.gif dar kartą ačiū mergaitėms.

user posted image

O misshos BB kremuką turiu 27, nebeatsimenu, kada tiksliai gavau, bet šaltuoju sezonu tai buvo, tai buvo beveik pats tas, geriau aišku būtų 25, kurio neradau, nors dabar irgi tinka, nors galvojau bus per šviesus. Esu vidutinio tamsumo lotuliukas.gif
Atsakyti