Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 305

gal kas noretu su tokiais batukais prisijungti prie www.ralphlauren.com truksta tokios kazkur sumos gauti 25 % nuolaida

balerinos
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 06 14, 23:33)
gal kas noretu su tokiais batukais prisijungti prie www.ralphlauren.com truksta tokios kazkur sumos gauti 25 % nuolaida

balerinos

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai gražios!
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 06 14, 22:12)
gal kam naujos supakuotos juodos COACH delninukes reikia  4u.gif

user posted image

JAU NEBETURIU
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 06 14, 23:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  labai gražios!

labai fainos, ir dar nuolaida gautusi nuo sitos kainos, isvis papigiai kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2014 06 14, 22:05)
Paskutinis žiūrėtas ir gerai užkabinęs. Aktorių komplektėlis  bigsmile.gif  wub.gif 

https://www.youtube....h?v=_DmXdU8Nglk

Mačius jau šį, labai patiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaya @ 2014 06 14, 22:51)
Gal kas gali rekomenduoti lengvą smagų filmą? 4u.gif  Esu susikėlus į sąrašiuką rimtus filmus, o dabar tokių nesinori. ax.gif

mes serialus ziurim labai visokius. siandien pradejom Fargo labai patiko . toks juodo humoro, kaip ir broliu Coenu originalas filmas . o ir aktoriai - Bilis Bobas wub.gif ir M.Freemanas is Sherloko arba is Hobito biggrin.gif

QUOTE(success @ 2014 06 14, 23:05)
Paskutinis žiūrėtas ir gerai užkabinęs. Aktorių komplektėlis  bigsmile.gif  wub.gif 

https://www.youtube....h?v=_DmXdU8Nglk

dar nemaciau , bet labai noriu ax.gif
Atsakyti

balerinos

Kokio dydzio reiktu 24,5 cm pedai?

Ir ar yra taxai fragrancenet ir fragranceshop parduotuvems perkant kvepalus?

Gal jau gauti ivairiu miestu siuntiniukai?
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2014 06 14, 21:59)
Mergaites šiandien ryte žiūrėjau laida tobula moteris ir Pikul padaže  lupu viduriukus su pieštuku kad optiškai lupos atrodytu putlios. Ir prisireikė man tokio dabar jau  biggrin.gif  Gal kas rekomenduos koki piestuku?

seseliu sviesiu patepkit arba hightliteriu ir bus tas pats efektas ax.gif tik laikysis gal trumpiau ax.gif jei piestuka tai guerlain kazkada tokio tipo turejau... 4u.gif
Atsakyti

balerinos

Laba ryta 4u.gif Matyt jau nebetruksta jei balerinkas noreciau uzsakyti? Per velai uzmaciau blush2.gif
Ir ar Macys nesusirinko kaip supratau, nes negavau patvirtinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 06 15, 02:52)
mes serialus ziurim labai visokius. siandien pradejom Fargo labai patiko . toks juodo humoro, kaip ir broliu Coenu originalas filmas . o ir aktoriai - Bilis Bobas  wub.gif ir M.Freemanas is Sherloko arba is Hobito biggrin.gif
dar nemaciau , bet labai noriu  ax.gif

Aš galvojau, kad Fargo tai filmas. biggrin.gif Irgi esu išsisaugojusi, kad reikia pažiūrėti, bet serialas dar geriau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas
bet ir oras... beisu keltis net. kaada vasara bus? g.gif

QUOTE(mamakubu @ 2014 06 15, 11:01)
Laba ryta 4u.gif  Matyt jau nebetruksta jei balerinkas noreciau uzsakyti? Per velai uzmaciau blush2.gif
Ir ar Macys nesusirinko kaip supratau, nes negavau patvirtinimo ax.gif

nea. jau buvom viena nupirkusios.. bet renkasi renkasi
labai laukiam TH prekyciu 100-25$ akcijai smile.gif

QUOTE(Malaya @ 2014 06 15, 11:04)
Aš galvojau, kad Fargo tai filmas. biggrin.gif  Irgi esu išsisaugojusi, kad reikia pažiūrėti, bet serialas dar geriau. drinks_cheers.gif

serialas pagal filma 4u.gif
laukiu vakaro jau paziureti smile.gif
Atsakyti
Gal kas patars - ar GYPSY 05 suknelės atitinka dydžius? ax.gif
Atsakyti