QUOTE(stripulis @ 2015 09 02, 22:41)
O kaip pasakojo iki repeticijos? cekava
Nebuvo sklandumo, nuo vieno prie kito šoka, dar, pasakodamas istoriją to žaislo, sako "nužudė blogietį".

Na, sakau, gal nesakyk taip, geriau "nugalėjo" ir pan.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2015 09 03, 10:19)
Smagu, kad viskas liuks nors kažkam

O jus jau mokykloj valgot?pas mus sia savaite dar nera nieko,sutrumpintos pamokos,tai nera jokiu pietu.
Pasaule,pasauliukas jau pažįsta tą aplinką ar ne? gal todėl jokio streso vaikui
mums tai reikėjo vardo reikšmę sužinoti ir papasakoti,tai irgi kalbėjom kalbėjom,du sakinius tereikėjo įsiminti,o ryte klausiu,sako nebeatsimenu nieko
Taip, valgykloj jau nuo pat rugsėjo antros ir valgyti galima, ir pailginta grupė veikia.
Taip, aišku, kad pažįstama viskas, nes pernai gi toje pačioje mokykloje į priešmokyklinę ėjo, ir toje pačioje valgykloje valgė, ir su pirmokais ir kt. pradinukais pailgintoje būdavo, tai ramiakas jam.
Pasauliukas, pasirodo, vakar nespėjo papasakoti, tai šiandien ryte dar paprašiau, kad pakartotų, ką atsimena iš repeticijų, tai viską puikiausiai prisiminė.

Tik ne viską papasakojo mokykloje, nes, pasirodo, viskas buvo paprasčiau, nes mokytoja pateikinėjo klausimus. Bet mūsų pasakojimas į beveik visus klausimus ir buvo atsakymas, tai tiko.
QUOTE(stripulis @ 2015 09 03, 23:09)
atbuvom tėvų susirinkime, savo noru įkišau galvą į kilpą ir tapau tėvų komiteto pirmininkės pavaduotoja, o kad nebūtų tai vien skambus garsas, dar pasišoviau ir visokių daiktų klasei pripirkt. tai savaitgalį malsiuos ir ieškosiu pailgos kreidos. įdomu, kanceliarinėse didesnėse anos būna? galvoju gal Pegase turėtų būt... žo.
Aš irgi vakar susirinkime buvau. 2,5 valandos...

Bet laikas greit praėjo, daug visko pridiskutavom, tai tik pažiūrėjusi į laikrodį supratau, ko mano galva kažkokia apsunkusi.
Ir išsirinkom labai šaunų komitetą, nes šiandien jau ir pratybos nupirktos, ir lentynos su dėžutėmis priemonėms susidėti - super!
Būčiau ir aš rašiusis, bet žiauriai nespėju nieko, nes auklėtiniai darbe, pamokų daug, ruoštis daug, dar su Kostu reikia ir paskaityti, ir vėliau norėsiu prižiūrėti jo mokymąsi, tai nesiryžau.