QUOTE(Paslaptingoji @ 2015 09 06, 18:45)
Kai geras moterys is kur tokios kainos?man tai tikrai popigiaja ta mokykla

ypac lyginant su daržu

nes daržiukas mums kainavo 400euriuku menesiui,ar net daugiau.o mokykla kolkas man 4eurai savaitei

na aisku pratybu,remontu,uniforma (kuri viena kainavo virs 80euru)ir kitu mokykliniu prekiu neskaičiuoju,čia jau kosmosas gaunas

O kokius burelius lankot ar lankysit? Goda nori eit i karate,bet tai po mokyklos jau cia užsiėmimas ir vieta ne mokykloj9...
Lobi ka jūs ten lankot tiek

ir kaip jus veziojat visur?as jei bučiau namie tai trbt daugiau ka lankytų,bet dabar ner kas ją vežiotų..o ir šeip man rods vieno užtenka jei tris kart savaitėje..
daržas privatus pas jus buvo?
o 4 eurai tau savaitei už ką?
pas mus maitinimas I 32 eurai mėnesiui, maitinimas II 40 eurų mėnesiui, gėrimėliai 10 eurų mėnesiui, pratybos gavosi 4 eurai mėnesiui, šachmatai 4 eurai mėnesiui, prailginta 60 eurų mėnesiui plius minus.
būrelis jei bus, tai 30 eurų mėnesiui.
tai be būrelio - 520 litų mėnesiui.
as I said, daržas buvo 250 litai mėnesiui.
tai man pabrango ir nesuprantu, kodėl daržai susisuka pigiau, teikdami gausesnes paslaugas ir ilgesnį laikotarpį. abejoju kad pirmokai ėda už du per du maitinimus palygint su priešmokykliniais per keturis maitinimus
Papildyta:
mano pvz. atlyginimas 1200 lt mėnesiui. tai... nežinau kaip mes čia tą būrelį patrauksim ir apskritai .