Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

O kodėl iškarto nemokė į priekį ir atgal. Taip pilnas pratimas važiuoji į priekį ir atgal. Gerai kad jo Regitroje nėra. L raidė, arba tunelis irgi į priekį ir atgal.
[/quote]

Net nezinau, kodel nemoke iskart... Tai vistik reikes- priekiu visai neblogai isejo, nenuverciau nei vieno stulpelio, bet atbulom bus sunku... Liko dar nesimokytas soninis parkavimas, sake ji sunkiausias.. Bet dabar ir tos gyvateles atbulom bijau.. doh.gif
Atsakyti
[quote=aikstinga,2014 07 03, 11:32]
O kodėl iškarto nemokė į priekį ir atgal. Taip pilnas pratimas važiuoji į priekį ir atgal. Gerai kad jo Regitroje nėra. L raidė, arba tunelis irgi į priekį ir atgal.
[/quote]

Net nezinau, kodel nemoke iskart... Tai vistik reikes- priekiu visai neblogai isejo, nenuverciau nei vieno stulpelio, bet atbulom bus sunku... Liko dar nesimokytas soninis parkavimas, sake ji sunkiausias.. Bet dabar ir tos gyvateles atbulom bijau.. doh.gif
[/quote]

MAn sunkiausia buvo gyvatėle ir tunelis
Šoninis kai žianai ka kada daryti tai lengva
biggrin.gif
Atsakyti
[quote=aikstinga,2014 07 03, 11:32]
[/quote]

[/quote]

Gyvatele atbulom mokyklinis pratimas, mane iskarto mokino i prieki vaziuoti ir atbulom. Man is pradziu atrode sunkus pratimas T forma, kazkaip nesigaudavo, dabar su juo viskas ok, bet su soniniu ne viskas ok doh.gif
Papildyta:
[quote=kacius,2014 07 03, 11:38]
[/quote]

MAn sunkiausia buvo gyvatėle ir tunelis
Šoninis kai žianai ka kada daryti tai lengva
biggrin.gif
[/quote]

Tunelis tai cia kuris pratimas? blush2.gif

Kaip gera islaikusioms, pavyzdziu baltu pavydu 4u.gif
Atsakyti

biggrin.gif
[/quote]

Tunelis tai cia kuris pratimas? blush2.gif

Kaip gera islaikusioms, pavyzdziu baltu pavydu 4u.gif
[/quote]

Tunelis arba kiti vadina L raide. Kur siauras vingis.

Atsakyti
Blem, pasimeciau ir as su tuo tuneliu- kuris jis? As mokiaus sustojima prie stop linijos, pajudejima sustojus ant kalniuko, apsisukima ribotam plote, parkavimasis 60 lapsniu kampu, parkavimasis 90 laipsniu kampu, gyvatele ir dar nesimokytas soninis parkavimas. Kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 07 03, 11:55)
Blem, pasimeciau ir as su tuo tuneliu- kuris jis? As mokiaus sustojima prie stop linijos, pajudejima sustojus ant kalniuko, apsisukima ribotam plote, parkavimasis 60 lapsniu kampu, parkavimasis 90 laipsniu kampu, gyvatele ir dar nesimokytas soninis parkavimas. Kazka praleidau?

Aikštelėje tokie pratimai :
1) Įsibegėjimas;
2) Gyvatėlė;
3 Šoninis parkavimas;
4) 90 laipsniu parkavimas;
5) 45 laipsniu parkavimas;
6) T forma;
7) Apsisukimas ribotame plote;
8) Ikalnė;
9) L raidė arba tunelis, jis vaizdziai atrodo kaip siauras vingis

Atrodo nieko nepraleidau. Gyvatėle ir L raide reikia tink mokykliniam egzaminui.
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 07 03, 11:59)
1) Įsibegėjimas;
2) Gyvatėlė;
3 Šoninis parkavimas;
6) T forma;
8) Ikalnė;

Atrodo nieko nepraleidau.  Gyvatėle ir L raide reikia tink mokykliniam egzaminui.

Aciu! Reiskia as dar ir L (tunelio) nesimokius smile.gif Bus ka veikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 07 03, 11:59)
1) Įsibegėjimas;
2) Gyvatėlė;
3 Šoninis parkavimas;
6) T forma;
8) Ikalnė;

Atrodo nieko nepraleidau.  Gyvatėle ir L raide reikia tink mokykliniam egzaminui.

Palukit o tai nuo liepos 1 d. nesikeicia niekas. Lieka visi parkavimai. Bet visu kitu tai tik jau nebus. Man taip instruktorius sake. Tai kodel dar vis moko astuoniukes? blink.gif
Papildyta:

6) T forma;

blink.gif blink.gif blink.gif kas cia per pratimai aikstelej?
Atsakyti
Kitam forume laikusieji sia savaite raso, kad Vilniuje aiksteleje nieko nesikeite. Tai kaip suprantu bus estakada, pagreitejimas, t forma, apsisukimas ribotam plote ir vienas is parkavimu (soninis, 90 laipsniu arba 60 laipsniu).
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 07 03, 12:14)
Kitam forume laikusieji sia savaite raso, kad Vilniuje aiksteleje nieko nesikeite. Tai kaip suprantu bus estakada, pagreitejimas, t forma, apsisukimas ribotam plote ir vienas is parkavimu (soninis, 90 laipsniu arba 60 laipsniu).

Aš laikiau aišku 25 d. praita savaite, tai egzaminuotojas minėjo kad Vilniuje niekas nesikeis, kol negaus duomenų, kad Klaipėdoje panaikinus aikštele, egzaminas tapo efektyvesnis.
Man dar reikėjo gatvėje įvažiuoti į aikštele prie parduotuvės ir apsisukti ribotame plote.
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 07 03, 12:17)
Aš laikiau aišku 25 d. praita savaite, tai egzaminuotojas minėjo kad Vilniuje niekas nesikeis, kol negaus duomenų, kad Klaipėdoje panaikinus aikštele, egzaminas tapo efektyvesnis.
Man dar reikėjo gatvėje įvažiuoti į aikštele prie parduotuvės ir apsisukti ribotame plote.

O prie kurios parduotuves?Ar reikejo parkuotis toje aiksteleje ar ne?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2014 07 03, 12:28)
O prie kurios parduotuves?Ar reikejo parkuotis toje aiksteleje ar ne?

Ne parkuotis nereikėjo įvažiuoti ir išvažiuoti, man patogioje erdvėje. Toje aikštelėje buvo viena erdvė be mašinų, tad joje ir apsisukau, gavosi apsisukimas ribotame plote realybėje. Nepamenu kokia parduotuve buvo blush2.gif
Atsakyti