Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Verta paskaityti 4u.gif

http://www.delfi.lt/...a.d?id=39873925
Atsakyti
Sveikos būsimosios vairuotojos, nusprendžiau pasigirti blush2.gif
Pagaliau vairavimą išlaikiau, iš trečio karto yess.gif pusę metų šitą temą skaičiau smile.gif
Egzaminą laikiau prieš porą dienų ir nepatikėsit - Sėkmės paslaptis- pervargimas biggrin.gif tą naktį tik tris val miegojau, anksti kėliaus daug reikalų buvo ir po visko, netoli Regitros buvau, galvoju užlėksiu pasiklausiu gal netyčia artimesnę datą egzaminui turi, nes aš liepos 17'liktai buvau užsiregistravus, sako už 2.5 val yra!
Prasėdėjau, 3 kavos išgėriau, ir važiavau biggrin.gif Galvoj sukosi tik: važiuot ramiai, žiūrėt ženklus, pabaigt trasą, važiuot namo, išsimiegot ir jei ką, kitąkart išsilaikysiu. biggrin.gif
Ir pavyko, padariau tik tris klaideles, nepažiūrėjau per petį, netinkamai pasirinkau pavarą ir posūkio signalą ar ne laiku parodžiau, ar neparodžiau jau nebežinau smile.gif
Esmė, kad tik perdegę nervai mane išgelbėjo biggrin.gif vienąkart prieš įvažiuojant į žiedą, kažkoks skubėtojas pradėjo man pypsint iš galo, paskui aplenkė ir nulėkė žiedu, o aš ramiai sulaukiau tikrai didelio tarpo kad tilpčiau smile.gif ir antrąkart, kai į degalinę atbulom reikėjo įvažiuot, pradėjau važiuot, pamačiau, kad jau ant bortelio tuoj lipsiu, tada sustapdžiau, praleidau visus kertamam kelyje automobilius, tada ramiai padaviau į priekį, o tada jau tvarkingai įsukau atbulomis į degalinę ir visai neėmiau į galvą, ar čia klaida bus kad iš pirmo kart nepadariau ir užgaišto laiko.
O prieš tai egzaminuose: Pirmam- 6 kartus užgęst sugebėjau (per pamokas niekad neužgesinėdavau).
Antram- žiede vos ant ištisinės neušvažiavau (negaliu paaiškint ką aš ten sugalvojau). Po antro egzaminuotojas įvertinime net kompilimentą prirašė: "gerai valdo transporto priemonę" smile.gif ir šeip sakė jei na ta nesamonė, viskas gerai būtų.
Taigi, nėra streso - nėra problemos..
Linkiu sėkmės visom belaikančiom panelėm ir svarbiausia, nepasiduokit tam nevidonui stresui, jis čia didžiausias kaltininkas.
Jau geriau lėčiau, bet saugiau
Atsakyti
Shani, sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif As pati vakar islaikiau is ketvirto karto biggrin.gif geras jausmas, kad pagaliau tai baiges doh.gif paziurejau, kad mokymosi sutarti su vairavimo mokykla sudariau 2013-06-26, tai vakar jau buvo metai ir 1 diena - tiek uztruko mano vargas doh.gif bet svarbiausia, kad jau baiges assa.gif 59.gif
Atsakyti
Sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif

QUOTE(kacius @ 2014 06 26, 12:22)
Susikaupsi ir išlaikysi smile.gif

Dar man nesitiki, šiandiena net iejau į Regitros puslapį  pasižiūrėti ar tikrai gaminamos teisės. Kažkaip viskas kaip per sapną  smile.gif

Aš antradienį išlaikiau, šeštadienį teisės buvo pagamintos..Dabar su klevuku važinėju ir taaaaipp geraaaaa thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug islaikusiu thumbup.gif Saunuoles, sveikinimai visoms clap.gif
Atsakyti
Sveikinu visas,lengvo kelio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sveikinu visas išlaikiusias 4u.gif

Giriuosi ir aš biggrin.gif Išlaikiau iš pirmo karto assa.gif

Visoms linkiu sėkmės ir svarbiausiai tikėkite savimi. Viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai islaikiusioms 4u.gif Iskilo mna siokiu tokiu klausimu- nuo liepos 1d nebereikia mokyklinio teorijos egzamino, tai reiskia, kas as bet kada galiu eiti laikyti i Regitra teorijos? nes teorijos kursas greit baigsis, o mokytojas kazka neaiskiai numyke, kai to paklausiau ir kiek suprantu, visi vistiek ruosias laikyti ta mokyklini.
Atsakyti
Sveikos,

Išlaikiau teoriją Regitroje, kaip ir galiu mokytis su vyru. Kaunietės, gal patartumėte kur Kaune galima mokytis vairuoti, kad netrukdytume eismui baisiai? Gal kokias aikšteles rekomenduotumėt? Kokia tvarka su leidimais mokytis aikštelėse? Nieko nežinau, nes šiaip užsienyje gyvename.. blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 07 02, 15:58)
Sveikos,

Išlaikiau teoriją Regitroje, kaip ir galiu mokytis su vyru. Kaunietės, gal patartumėte kur Kaune galima mokytis vairuoti, kad netrukdytume eismui baisiai? Gal kokias aikšteles rekomenduotumėt? Kokia tvarka su leidimais mokytis aikštelėse? Nieko nežinau, nes šiaip užsienyje gyvename.. blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Kaune yra Auto ABC aikštelė ten dirba sargas, manau kad pilnai su juo už papildoma mokesti galima susitarti biggrin.gif Sveikinu su išlaikyta teorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 07 02, 15:02)
Kaune yra Auto ABC aikštelė ten dirba sargas, manau kad pilnai su juo už papildoma mokesti galima susitarti  biggrin.gif  Sveikinu su išlaikyta teorija  4u.gif

O kur ta aikštelė? blush2.gif
Ačiū 4u.gif Padariau maksimumą leidžiamų klaidų, bet svarbiausia, kad išlaikiau. Nelabai savimi didžiavausi, bet dabar žinau, kad turiu susitelkti į praktiką. Ar kuriai buvo taip, kad kuo daugiau važiuoji, tuo labiau jaudinies ir bijai? biggrin.gif Nes aš keturias pamokas jau turėjau, ir paskutines dvi labai bijojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 07 02, 16:05)
O kur ta aikštelė? blush2.gif
Ačiū 4u.gif Padariau maksimumą leidžiamų klaidų, bet svarbiausia, kad išlaikiau. Nelabai savimi didžiavausi, bet dabar žinau, kad turiu susitelkti į praktiką. Ar kuriai buvo taip, kad kuo daugiau važiuoji, tuo labiau jaudinies ir bijai? biggrin.gif Nes aš keturias pamokas jau turėjau, ir paskutines dvi labai bijojau doh.gif

Mano atveju aš pradėjau bijoti po 10 kartų vairavimo.
Atsakyti