Sveikos būsimosios vairuotojos, nusprendžiau pasigirti
Pagaliau vairavimą išlaikiau, iš trečio karto

pusę metų šitą temą skaičiau
Egzaminą laikiau prieš porą dienų ir nepatikėsit - Sėkmės paslaptis- pervargimas

tą naktį tik tris val miegojau, anksti kėliaus daug reikalų buvo ir po visko, netoli Regitros buvau, galvoju užlėksiu pasiklausiu gal netyčia artimesnę datą egzaminui turi, nes aš liepos 17'liktai buvau užsiregistravus, sako už 2.5 val yra!
Prasėdėjau, 3 kavos išgėriau, ir važiavau

Galvoj sukosi tik: važiuot ramiai, žiūrėt ženklus, pabaigt trasą, važiuot namo, išsimiegot ir jei ką, kitąkart išsilaikysiu.

Ir pavyko, padariau tik tris klaideles, nepažiūrėjau per petį, netinkamai pasirinkau pavarą ir posūkio signalą ar ne laiku parodžiau, ar neparodžiau jau nebežinau

Esmė, kad tik perdegę nervai mane išgelbėjo

vienąkart prieš įvažiuojant į žiedą, kažkoks skubėtojas pradėjo man pypsint iš galo, paskui aplenkė ir nulėkė žiedu, o aš ramiai sulaukiau tikrai didelio tarpo kad tilpčiau

ir antrąkart, kai į degalinę atbulom reikėjo įvažiuot, pradėjau važiuot, pamačiau, kad jau ant bortelio tuoj lipsiu, tada sustapdžiau, praleidau visus kertamam kelyje automobilius, tada ramiai padaviau į priekį, o tada jau tvarkingai įsukau atbulomis į degalinę ir visai neėmiau į galvą, ar čia klaida bus kad iš pirmo kart nepadariau ir užgaišto laiko.
O prieš tai egzaminuose: Pirmam- 6 kartus užgęst sugebėjau (per pamokas niekad neužgesinėdavau).
Antram- žiede vos ant ištisinės neušvažiavau (negaliu paaiškint ką aš ten sugalvojau). Po antro egzaminuotojas įvertinime net kompilimentą prirašė: "gerai valdo transporto priemonę"

ir šeip sakė jei na ta nesamonė, viskas gerai būtų.
Taigi, nėra streso - nėra problemos..
Linkiu sėkmės visom belaikančiom panelėm ir svarbiausia, nepasiduokit tam nevidonui stresui, jis čia didžiausias kaltininkas.
Jau geriau lėčiau, bet saugiau